noemi2010 je napisao/la:Mrcinela sve to što nabrajaš u nas isto. Moja cura nezna ili šta li je već s tim u snu rotacijama, isto vazda panika i ljutnja jer joj ruka zapne i sa trbuha na leđa nikako, ja je malo tu i tamo rotiram kad se da, a neda mi se više ništa da se s njom radit eventualno iz zezancije onako.. teta na Goljaku je rekla ma pusti sve to, ona je pametna s vremenom će ona to radit svjesno pa će znat iako nešto nije usvojila baš kako treba... ona kvrči prste to kad sjedi stalno, čak više nego prije, da li je to još više potaknuto hodanjem nemam pojma, vidim kad je na nogama da se tako pomaže u balansu, baš ono kontam kako ih stiska i opušta, nitko mi nije ništa rekao ni uvezi toga na Goljaku... neznam ni kako bi to vježbala osim kad ono staviš dijete da čuči pa joj gurat prstiće prema gore ali ja nju više s ničim ne gnjavim eto neznam jesam sad pošla u drugu krajnost ali ništa neradim...
Eventualno malo s rukicama, crtamo s obje ruke i sl...
ma valjda će to na svoje, mislim kad je dijete već prohodalo i to fino stvarno hoda da se ne treba brinut.... kod nas su rukice super, nabavili super igračaka didaktičkih pa se fino izvježbao..razne kockice, slagalice i sl., a mislim da je najviše naučio papajući i naganjujući male komadiće