Sada je: 17 tra 2026, 11:55.
Moderator/ica: nadicab

DomiMama je napisao/la:...jutros pola sata nakon sto se probudio smo skuzili da nam je bilo zapravo jako mirno i tiho doma ovih tjedan dana![]()
uletio je u 10 do 7 kod nas izjavio da je obukao carape i jel' moze dobiti ajped.. poslali ga na wc... izjavio: ups, zaboravio sam... onda boji poklic... goootoooov... onda ulet ponovo... pa da li moze dobiti sok... pa da li moze pomoci pospremiti krevet pa on ce ovo pa on ce ono... uglavnom... previse price prerano ujutro![]()

) koje su ih i dovele do toga da mogu ići na takve izlete

Evo nas malo da piskaramo...Ljeto pri kraju, ja jos malo na posao, gospodjica opet istoj teti na cuvanje...Sve vise se pusta i trckara od dijela do dijela namjestaja, naravno, kad ona hoce, gdje hoce i koliko hoce. Isto je i za sve ostalo, prica kad joj dodje, i tad je nema sanse ucutkati, pjeva, dernja se na sav glas, obicno negdje gdje ne bi trebalo
a kuci nekad ori se zgrada, a nekad ni da pisne, naravno da na procjeni kod logopeda nije ni beknula
Vjezbamo i dalje, divljamo sve vise, naocale sad stoje dosta dugo na glavi, smetaju joj kad hoce protrljati okice, pa ih onda skida, inace jako, jakorijetko, a mislila sam nikad kraja mukama
Obozava djecu i samo za njima skace, pa mi je vrtic neko vrijeme bio u glavi, ali sam ipak odustala dok ne napuni tri godine, nekako mi je jos beba, ne zna ni reci da je gladna, zedna, niti traziti bilo sta, a cisto sumnjam da ce se neko oko nje posebno potruditi pored jos 30 divljaka u vrticu
Nekad mi se cini da se dosta uozbiljila, pa se lijepo dogovorimo, a nekad podivlja, i skontam da js uvijek imam isto dijete, tvrdoglavo i svojevoljno
Jos malo nam stize i drugi rodjendancic, pa razmisljam kako to da proslavimo, valjda ce proci kako treba
svima
sretnamama32 je napisao/la:Htjela sam pitati iskusne mame, kada su i kako vaša djeca skinula noćnu pelenu?/

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.