22 lis 2009, 22:49
22 lis 2009, 23:21
nekoga za popricati o adrianu i svemu sto prolazim,nekoga za kavicu i traceve,nekoga kao rame za plakanje i tako..ostala sam dobra s nekima premda me ne razumiju kako treba ali jednostavno ne mogu jer nisu prosli sto sam ja prosla..23 lis 2009, 15:42
23 lis 2009, 15:57
lulamae je napisao/la:ja sam se definitivno promijenila..
a buduci da sam i relativno mlada rodila (23) mogu reci da sam odista sazrela i to na malo tezi nacin..ali,usprkos tome ostala sam iste naravi..vedra i vesela sa zdravim pogledom na svijet..drago mi je da nisam postala ogorcena i depresivna.. i od prvog dana kad sam saznala sve sto sam saznala vezano za adriana, i dalje sam zeljela imati jos djece..i jos to zelim,zapravo jedva cekam![]()
imala sam srecu sto sam nasla predivnog covjeka koji je prihvatio i mene i adriana..i ne samo prihvatio vec bez nas ne moze..ehehe..
ali,zaista sam imala tezak prvi brak i sve sto sam morala podnijeti kroz ove godine zaista je bilo tesko jer sam bila sama..imala sam roditelje,ali svi ih imamo..voljela bih da sam mogla imati pravog muskarca uz sebe..i tako sam naucila o sebi da sam pravi borac..mozda tihi borac,ali borac..i duram i trpim dok mogu jer imam visoki prag tolerancije ali kad mi prekipi onda je stvarno gotovo..
sto se tice prijatelja..neki razumiju vise,neki manje..nekad me povrijede a da ni ne shvacaju to...s nekima se vidam vise s nekima manje..one koji su mi rekli da stavim dijete u ustanovu i da zivim dalje,nisam nikad vise ni cula ni vidjela..druge jednostavno zbog ubrzanog nacina zivota kojim zivimo,ne vidim toliko cesto premda su mi dragi..vise se razumijem s ljudima koji prolaze isto sto i ja,tako da sam stekla i nova poznanstva..mogu reci da imam svakoga za nestonekoga za popricati o adrianu i svemu sto prolazim,nekoga za kavicu i traceve,nekoga kao rame za plakanje i tako..ostala sam dobra s nekima premda me ne razumiju kako treba ali jednostavno ne mogu jer nisu prosli sto sam ja prosla..
iskreno,nadem nacina da se opustim i ne brinem kako je adrian dok me nema jer ga uvijek ostavljam u dobrim rukama,tako da bez problema mogu otici na kavu,kino,veceru s dragim i slicno..bez imalo griznje savjesti..jer ja to zasluzujem i moje dijete zasluzuje da ima zadovoljnu mamu..samo tako moze i on profitirati..inace ni on ne bi bio dobro,da sam ja nikakva i depresivna..
uvijek sam bila osoba koja ne moze predugo sjediti na miru..tako da su mi dani ispunjeni i stalno nekam letam..ja iskreno ne znam kako itko ima vremena za gledati televiziju..(nemojte se uvrijediti oni koji stignete)..ja ne radim ali svejedno nemam vremena sjesti pred telku i pogledati neku seriju na miru..za to imam vremena samo poslije 22h ako adrian kojim slucajem zaspi ranije..
24 lis 2009, 16:30
25 lis 2009, 19:10
MaMi je napisao/la:I na ovom svijetu vječna samo mjena jest.