Mamin slatkis dobrodosli!
Roka,nemoj se uzbudjivat sto stagnirate i sama si rekla da je do sada sve islo uzlaznom putanjom,ali poslusaj Martinu mamu,to ti je sigurno tako.Ja moram priznat da mi vise ne radimo recimo iskorak,ali smo zato kupili tobogan na koji da bi se popela mora imati pravi iskorak pod 90 stupnjeva,onda smo joj stavili stolic u dnevni boravak koji joj je taman u razini laktova,tako da se ona rukom pridrzi za rub stolica i napravi prilicno dobar iskorak.Ona ti ide sve veca i veca sto za tebe znaci sve vise i vise nadmudrivanja,varanja,muljanja da bi ona nesto napravila.Mi smo stvarno najveci problem imali s izvodjenjem iskoraka ali mislim da nakon 2 godine te vjezbe svima bi dosadio,tako da sam ja po kuci rasporedila stvari uz koje se ona mora pravilno ustat,a da ni ne skuzi.Tako da ti ona sada u danu napravi vise iskoraka nego kad bi mi vjezbali.
Sta se tice nas,ja sam malo luda zato sto ovaj vikend joj recimo uopce nisam stavila pokrivace na oko,i njoj cijeli vikend oci odlicne.Ni jedanput da pobjegnu,u ponedjeljak stavila standarsno cijeli popdne ,njoj se oko do danas nije smirilo.A tomi se vec jedanput desilo kad smo imali neuropedijatra taj dan pa joj nisam lijepila,njoj oko ne bjezi,sutradan kad sam joj zalijepila katastrofa.Stvarno vise nisam pametna.
Vidit cemo sta dr.Striber kaze kod nje smo 6.11.Vec me hvata panika sta ce rec kad vidi los nalaz Vep-a.
Sta se motorike tice,nista novog,malo joj je bolja ravnoteza i cini mi se da manje stupa ko vojnik kad hoda,ali i dalje se gega s rukama prema gore.Vidit cemo sta ce Polovina rec,sigurno da je katastrofa.....

pozdrav svima