Sada je: 11 lip 2026, 17:46.
Moderator/ica: nadicab

martina mama je napisao/la:Doma raspredamo i cerecimo tu situaciju sa skolom. Mene pere osjecaj krivnje da sam uvijek bila prefina pa nisam rekla u lice bas sve sto mislim, a mislim da je to sto marta ima u skoli, cisto iznurivanje. Sreca i bog da je marta takva kakva je, pomalo naivna, al ipak bere ona sve pa nikad nije odbila raditi. Radila je kad je trebalo i kad nije.
Sutra cekamo testiranje kod prof stancic na erf-u. Valjda se nece sloziti s bagrom iz skole. Konacno imam osjecaj da radimo nesto dobro za martu. Drzite fige!!

Ne treba guliti sto slicnih zadataka, nego iz testa probrati samo po jedan od svakog tipa zadataka

U naputku u ocjenjivanju djece s pp, izricito stoji da se djecu s pp ne smije ocjenjivati u usporedbi s ostatkom koji nije na individ pristupu, vec da se mora ocjenjivati pomak bas tog djeteta.
On se srećom ne uzrujava, pa onda niti ja. 

Dobila je cetvorku s obrazlozenjem da joj je uciteljica malo pomogla
Srecom, mi se dogovorile unaprijed da je petica sastav s glavom i repom i da mi imamo svoj sustav vrednovanja

Majo, mene ne brine da li je uviteljicin stav prema drugoj djeci jednak kao i prema marti.

Meni je, kao sto irena kaze, najvaznije da je marta uspjela

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.