Sada je: 11 lip 2026, 05:12.
Moderator/ica: nadicab

.
svima, moja dama izbacila jedno spavanje, pa više ne stignem ni na komp, a o svojim krhkim živcima da ne pričam. Još mi muž ima neke radne akcije i svako malo ga nema cele dane. Ah, ah, šta ćemo, nadajmo se boljim danima.... Vi nam lijepo uživajte po vani umjesto nas koje smo osuđene na non stop vježbanje. Ajde, sad sam rekla pošto ima spavanje manje, budemo bar navečer izašle u šetnju bez grižnje savjesti. Bile jučer sat vremena i baš mi je pasalo. Srećom, bila je dobra ko bubica (inače smo samo na dvorištu jer nemam ni nogostup u selu pa moram autom 5 minuta do grada u "pravu šetnju", tak da nisam znala kak bu se ponašala tak dugo u kolicima). Čestitamo malim hodačima i puzačima, lijepo je čuti da ste svi tak dobri! 
.

.
.
. Tako da moram izdrzati jos malo. 
MaminMacak je napisao/la:Novost je da se poceo spustati u cucanj do kraja.

. I kaze da je dobro to napravio.

MaminMacak je napisao/la:A danas se na vjezbama pokazao i sa dva koraka. Stajao je uz zid i onda se okrenuo prema meni, zakoracao i bacio se na mene jer bi inace pao
Kaze fizio da je cudo da se usudi, ali meni to i nije cudno jer ga malo bolje poznam, nema on straha ni od cega . I kaze da je dobro to napravio.
Inace se sada moramo truditi oko slaganja kolutova na stap i slicnih mirnih igara jer to jos nista ne znamo niti nas zanima
Aha.. i kaj se fine motorike tiče sad skida kotače sa autiča pa i vraća( na onim lego kockicama ali velikim) i to je sve kaj se fine motorike tiče i rada prstičim.

Tako je bilo lijepo čitati tvoj post. Ex vježbači, dobro zvuči. Uživaj sad koliko god možeš više. A kao što Tanja kaže, ima vremena za mirne igre. Nisu sva djeca ista. Kod nekih se brže razvije govor i fina motorika, kod drugih gruba. Eto ti Jelene, ona nabada kolutove na štap od 9 mj, nije niti sjedit još smjela, a ni mogla, 3 riječi je s 9 mj imala. Sad ih s 13.5 ima 6, i na pomolu su još neke, može zatvoriti labelo, zna mjenjati svjesno melodije na sintisajzeru na naš zahtjev, zna jesti žlicom, piti iz čaše... ali prohodat garant još neće 3 mj. Big deal, rekla bi naša pedica. I stvarno mi je svejedno kada i bude, kad bude spremna dići će se i hodati.
I svaka pohvala za spavanje. Ja se nemam još sada živaca boriti s tim. Moja preokupacija je hranjenje, tj kako se ne živcirati oko nejela. Uspjevam. Tu i tamo popustim, obično ako me druge stvari naživciraju. Zato bum spavanje rješavala u budućnosti. Nekako mi je Jerko uzor, valjda će i Jelena tako. 

MaminMacak je napisao/la:Kod nas je losa vjest da su mi odbili produzeni porodilni.
Nalazi specijalista kao ukazuju samo na minimalno ostecenje, a ne na tesko, sta god im to znacilo.
Nakon prvotnog soka odlucila sam se veseliti sto je to tako i sto je njegovo ostecenje stvarno minimalno.
To je najvaznije, zar ne?
stvarno jest najvažnije da je to minimalno, i jako si puno postigla vježbanjem ali me ovo odbijanje baš iznenadilo.
i ja se s vama veselim! bravo tin!

MaminMacak je napisao/la:Kod nas je losa vjest da su mi odbili produzeni porodilni.

svima

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.