Sada je: 11 lip 2026, 05:12.
Moderator/ica: nadicab

.

kad je sistem ovako blentav pa ti ovako napravili.
ja ne dolazim doma kasno. no kako je tin spavao nikad nismo počinjali prije 17. istina, bolje je ujutro, svježiji je i bolje surađuje, ali može se.

ne poseže za igračkama

kao da je čudno drži
zaključili smo da je malo umorniji.

Odmah smo počeli mazati Daktarinom i to strugat sa gazicom. Već drugi dan je bilo bolje. Jučer je pojeo pun tanjur mahuna a ja sam mislila da mu se ne sviđa moja kuhinja. Tako je bio sretan, žvakao i gutao ( čak i one konce). Sad ćemo se opet ugojit a taman su mu se počeli nazirat trbušnjaci
I ošišali smo ga na kratko pa je sad pravi štemer.
tak da ću se na posao vratiti dva mjeseca ranije čim ga smjestim u vrtić u devetom. Imali smo sreće !!!!
njima treba 3 MJESECAAA da to riješe !!!

. A samo ga dr treba pogledati. Ma i tehnicar koji snima vec zna skoro sve cake.
Prije bi rekla da im je sad guzva zbog gidisnjih nego da je to neka praksa.

Tanja77 je napisao/la:MaminMačak ja bi napisala da znam da oštećenja nisu velika ali da se on ipak vodi kao neurorizično dijete i da ga moraš voditi na vježbe dok se skroz ne učvrsti na nogama a dok si na poslu nema ga ko vodit, niti vježbat kod kuće i da moliš da ti odobre barem tri mjeseca dok još malo ne ojača, ne moraš ništa muljat napiši onako kako je, nemaš što izgubit
nemaš kaj muljat. od svih u kući jedino ti znaš pravilno vježbat sa njim.

roka470 je napisao/la: Jučer se popenjala po stepenicama, sama, samo smo stajali iza nje. penje se i po nekoj dječjoj foteji. Već je par puta pala s nje, ali ide opet. I meni je jučer stiglo rješenje o DD.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.