Sada je: 11 kol 2026, 22:44.

Kako ne razmaziti dijete s PP?

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: Kako ne razmaziti dijete s PP?

PostPostao/la nadicab » 27 kol 2009, 09:04

diskusija ne mora biti verbalna; djeca jako dobro znaju kako mogu uvući roditelje u rasprave bilo riječima, bilo gestama ili postupcima
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la la_luna » 27 kol 2009, 16:25

Zmijanac jesi li pokusala sa ABA/VB to je trenutno najbolja metoda (cak je i skolska medicina priznaje) za pojacavanje pozitivnog i iskorijevanje negativnog ponasanja?
la_luna
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lulamae » 27 kol 2009, 22:56

citam j.juula i nije mi bas nesto narocito pomogao..onda sam malo uhvatila b.coloroso,tek toliko da prelistam i odmah se zalijepila za neka poglavlja koja sam morala odmah procitati i cini mi se stvarno super..danas sam odmah primjenila jednu metodu..kad je adrian skoro imao napadaj bijesa,zaustavila sam ga u startu..
posizio je jer mora van iz kupaone dok radi vesmasina,jer je tata morao na wc..a on obozava slusati vesmasinu i ne mice se iz kupaone dok ona radi..vec je poceo plakati i vristati a ja sam mu rekla 'znam da si ljut i tuzan,ali sve ce biti u redu'..sjela sam kraj njega..dala mu maramicu i skupa smo obrisali suze..rekla sam mu da tata mora na wc..a on vice 'da tata izade'..pa ja opet..'kad bude gotov,izaci ce'...on 'hocu slusati masinu,da tata izade..hoces ici vidjeti..samo jednom'..onda smo isli vidjeti kak nemre unutra..naravno bilo je zakljucano a on je svim silama htio unutra..rekla sam 'evo sad smo vidjeli da ne mozes unutra,idemo sad u sobu'..i malo sam ga zagrlila i rekla opet da ce ici kad tata izade..on veli 'uskoro'..rekoh 'kad tata bude gotov'..i tako smirio se..to je trajalo kratko..a inace,evo zadnji put kad je bilo trajalo je puuuno puno duze..skoro pola sata,ili vise..derao se i nista nije pomagalo..samo je jos vise bjesnio..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 28 kol 2009, 06:16

Lu :5
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Nuna » 28 kol 2009, 14:48

Lulamae genijalno izvedeno,svaka cast :dada
slika
Nuna
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Prethodna

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju