Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

Re: vjezbaci na raport III

31 kol 2008, 08:01

nuna ljepe vijesti i kod vas
svima nama ide polako ali kada se vratimo veči period u nazad vidimo pomaka što nam je motivacija za dalje.
vaša curica je još mala i ima još dosta vremena da nauči sve kako treba, samo polako.
mi ispravljamo loš obrazac hoda kod našega Luke i isto tako kao kod svih ide polako da nemože polakše a luka ima več 5.5 godina a vrijeme nam leti, leti...

31 kol 2008, 22:33

Flipper ja ti ponekad mislim kako da samo vidim nju da hoda kako bi vjerovatno umrla od srece i sada kad vjezbamo stajanje meni ti izgleda kao znanstvena fantastika da ona uz moju pomoc naravno,moze stajati na svojim nozicama,nakon svih losih prognoza i dijagnoza koje smo u samo zadnju godinu dana dobili.
Ali ipak polako ide naprijed,nekad je bolje,nekad gore,ali sigurno ne treba zurit,ja sam se vec privikla na situaciju u kojoj se nalazimo i da ona jos najmanje godinu do dvije nece samostalno hodat.A vrijeme leti to sigurno,ja imam osjecaj da sam jucer saznala da sam trudna ,a to malo cudo vec zna reci-volim te majkice-
Samo hrabro naprijed,sve cete vi do skole popravit :proljece

01 ruj 2008, 09:17

Nuna, super vijesti i za vas!! Ma vidis da vi jako lijepo i brzo napredujete, bravo za tvoju misicu! :3srca

Nuna je napisao/la:Ponekad mi se cure cini da ovo sve skupa ide polako da ne moze polakce

nemoj molim te to uopce govoriti, ti bi trebala biti na nasem mjestu pa da vidis sta znaci sporo. kod polovina smo od lovrinog 17-og mjeseca, a tek sada smo na stajanju a imamo 4 god. kak mi se cini da nijedan od ovdje nasih vjezbaca nije kod polovina dosao na stajanje sa samo 2 god (ispravite me ako grijesim) tak da bi rekla da vama ide ultra brzo!
zato budi sretna do neba i ljubi svoje malo zlato jer vam super ide!

sta se tice stajanja, rekla je prof na pocetku da ne forsiramo puno, no na zadnjoj kontroli da ga mozemo vec vise stavljat u stojeci, tak da postepeno povecavamo, al opet ne pretjerujemo. kad mi dode muz s posla radimo po 10 min, pa opet navecer, a iskoristim i kad dode baka. sto se tice rukica, zasad ih ne dize, nadam se da ce tako i ostat, mada znam da kad pocne hodanje da je to cesta pojava zbog nesigurnosti i nedostatka ravnoteze.

vjezbaci :mah

01 ruj 2008, 09:23

i da, tek sad vidim da ste napunili dvije godinice, pa sretan rodendan tvojoj curici! :3srca ( kojoj jos uvijek ne znamo ime!)
nadam se da nije prekasno stigla zelja, al kad nas duze vrijeme nije bilo..

01 ruj 2008, 22:54

Hvala ti,nikad nije kasno za lijepe zelje.Malena se zove Petra,ali ona sebe zove Pepa pa je i mi svi tako zovemo.
Ti si sigurno u pravu,ne mogu niti zamislit koliko ste vi muke i truda ulozili vise od nas,ali znas kako ti je to ,svakome je njegov problem najveci.Ja kad vidim moje prije koje padaju u nesvjest kad im se djeci zacepi nosic i zovu od mama,baka,tata,i ko zna koga sve ne u pomoc,meni je to smjesno za poludit.Ali moras razumit i njih,njima je njihov problem najveci.
Ja sam ti se najvise prepala kad je jedna mama na forumu rekla da je ona sa svojom curicom godinama bila na iskoraku,pa tek onda dosla do stajanja.
Ja ne znam kako tvoj sin,ali moja Pepa vec sad cim netko dodje odmah se postavlja na noge i govori -vidi vidi i Pepa na noge-Ona je skuzila da sada ona jedina od svoje male ekipice se po tome razlikuje i toliko ona upire na te noge da je ja po cijele dane moram vracat na koljena.Ne znam u kojoj ste vi fazi i da li tvom sincicu to smeta,ali kod nas ti je situacija skroz napeta. Ona stvarno sve kuzi,sve prica,ima dvije godine a ona ti meni kad se vrati od bake sve zivo isprica sta su baka,dida i moj brat se igrali s njom.A najnoviji izum ovog vikenda je frizeraj,svima nam je sredila frizuru,a didina joj je glava najbolja,jer o njegovu glavu fen nejbolje zvuci kad udari.By By :proljece

01 ruj 2008, 23:54

samo da pozdravim moje drage vjezbace. mi smo ljetovali jer sam na bolovanju vec dva mjeseca. danas je prvi dan skole i malo vise cu napisati na skolarcima. uglavnom, vjezbali malo. kvarili se nismo. danas sam gledala martu medju njenim vrasnjacima i ne razlikuje se uopce. nadam se da ce vam svima to biti motiv da izdrzite do kraja

02 ruj 2008, 11:10

bravo za Martu :3srca
več sam se pitala pa gdje ste vi, kad ono vi ljetujete i uživate, super.

02 ruj 2008, 16:33

nuna, strasna je vasa Pepa.. :3srca
Nuna je napisao/la:Ja ne znam kako tvoj sin,ali moja Pepa vec sad cim netko dodje odmah se postavlja na noge i govori -vidi vidi i Pepa na noge-Ona je skuzila da sada ona jedina od svoje male ekipice se po tome razlikuje i toliko ona upire na te noge da je ja po cijele dane moram vracat na koljena.Ne znam u kojoj ste vi fazi i da li tvom sincicu to smeta,ali kod nas ti je situacija skroz napeta. Ona stvarno sve kuzi,sve prica,ima dvije godine a ona ti meni kad se vrati od bake sve zivo isprica sta su baka,dida i moj brat se igrali s njom.

vec sam ti to vise puta pisala, on nije svjestan razlike izmedu sebe i svojih vrsnjaka, ali da je puno sretniji i zadovoljniji otkako je poceo motoricki napredovati to da. on je prije kad nije mogao nista bio strasno hipersenzibilno i tesko dijete, kako je motoricki napredovao tako je bivao sretniji i zadovoljniji i puno otvoreniji prema ljudima. danas mu je jedino tesko kad je duze vrijeme u kolicima, recimo kod duze setnje gradom, bas je nezadovoljan i zalostan jer bi zelio van i nije mu jasno zasto ne bi mogao po trgu puzati i takve stvari..

on prica, slabo ali uvijek kaze sto zeli, gramaticki netocno i dosta nejasno, ali prica. nikad ne komentira sto je dozivio, mada ako ga nesto pitam sto je dobio ili kod koga je bio odgovara. tako da ti mi vodimo bitku na vise podrucja. vidis,kao sto kazes da su tvoje prije i njihovi problemi smjesni u odnosu na vase brige i probleme, tako bi mogla reci i ja u odnosu na vase. jer bila bi presretna da nam je fizikalna terapija jedino sto moramo odraditi i s cime se muciti. a opet, ima onih koji imaju jos vecih briga, pa si opet mislim da mogu biti sretna jer opet, ide nam nekako,i valjda budemo i jos vise napredovali, tak da necu sad kukati. dok god ide naprijed, dobro je.

martina mama :mah
martina mama je napisao/la:jer sam na bolovanju vec dva mjeseca.

jel to mozda radi :tru ??

02 ruj 2008, 17:05

Znaci ovako za sve vjezbace da podjelim nase vjezbacko iskustvo sto se tice samog polaska u skolu.
Marta je mogu reci jako sretna da se motoricki ,,doterala" da se tako izrazim pre nego sto je krenula u skolu. Kod nas to nije bas tako. Prvo mi smo poceli kasnije vjezbati , a drugo od djeteta do djeteta ima razlike.
Mi jos uvjek mislimo da zbog motorike Jovan je mogao jos jednu punu godinu da dobro odvjezba kako bi bio slobodniji u hodu. Megjutim unisti nas skolski sustav u Makedoniji koji se prosle godine smenio i sva djeca koja pune 6 godina u tekucoj godini su skolski obvrznici. Drugo Jovan je dobar intelektualno i nije bilo dobro za njega da se odlaze skola.
Megjutim ono sto sam danas vidjela u skolu kad sam ga uzela posle 1,30min bilo je ocajno. Jovan krivi noga desna sa desnim koljenom prema unutra ruke gore. Uzas :shock:
Odma kuci o odma na vjezbe. Ova nas desna noga opasno zeza. Ubismo se od vjezbanja megjutim kad nije pod kontrolom ode u p.m.
Ruke isto moramo potsecivati da se spuste.
I da nazalost on u skoli je motoricku upadljivo dete i svi su gore dole primetili da nesto nije u redu sa njim.
Ja sam se uvjek nadala da cemo se do skole izvuci da budemo motoricki neupadljivi nazalost to se nije ostvarilo.
Kad se krene u skolu dolaze i druge stvari na dnevni red i ne moze biti rec da se vise vjezba istim tempom na nasu ogromnu zalost.
:(

02 ruj 2008, 17:39

MAJA Skopje je napisao/la:
Kad se krene u skolu dolaze i druge stvari na dnevni red i ne moze biti rec da se vise vjezba istim tempom na nasu ogromnu zalost.
:(

Majo, to je na našu žalost točno.
Ne prestajemo vježbati već nastavljamo drugačijim tempom i trudimo se kolko ide.
Znamo da naša djeca imaju faze dobrog i lošeg hoda, posebno se to vidi kad naglo rastu.
Zato smo pod kontrolom fizijatra i ortopeda i ne predajemo se lako mada nam se ponekad čini da tapkamo u mjestu.
Majo, postoji li kakva mogućnost za plivanje?

02 ruj 2008, 18:15

Da postoji mogucnost za plivanje al to dolazi u obzir negde pocetokom sledece godine. Tako smo se dogovorili sa nasim fizijatrom. Jer kaze previse bi bilo odjednom i skola i vjezba, nego neka se navikne malo na skolu pa negde u drugo polugodiste bi mogli sa plivanjem pocet.
Inace da pre mjesec dana smo naucili da vozimo bicikl i to bas je veliki i imamo naravno i pomocne kotace.

02 ruj 2008, 20:54

Mi još uvijek vozimo s pomoćnim :mah i baš nas briga za cijeli svijet :mah
Stignemo naučiti još.

02 ruj 2008, 23:40

Lotta,oprosti molim te sta sam dosadna,ali mi smo relativno nove u vjezbanju kod Polovine (vjezbamo od veljace)tako da ima stvari koje mi je ponekad puno lakse vas pitat i potuzit se vama na forumu nego u ordinaciji.Uglavnom hvala ti jer si mi ti nekako bila najslicnija,non stop smo se pratile s vjezbicama pa simi ti bila mozda najbliza za pitanja. :proljece
Svim prvasicima zelim svu srecu u prvom razredu,mi smo daleko od polaska u skolu tako da ne mogu ni zamislit sta prolazite,pogotovo ako vam se cini da vam djeca nisu spremna,ali mame drzite se,sve vi to mozete,prosle ste puno gore stvari. :proljece

03 ruj 2008, 14:26

Nuna :3srca , pa netrebas se nista ispricavat, ti samo pitaj sto te zanima i nemoj se nikad ustrucavat, meni je drago da ti mogu odgovorit, i da, kako kazes, tu smo negdje po vjezbicama i motorickom napretku i zato ima da se stalno tipkamo i komentiramo sto nas zanima, jer tko ce te vise razumijet nego oni koji su u istom d....u ko i ti! :mrgreen:

majo, bas mi je zao sto vam se desilo to da ste morali godinu dana ranije u skolu, jer sigurno da bi uspijeli vise izvjezbat, ali posto nece morati boraviti puno sati u skoli sigurna sam da cete opet naci vremena za vjezbu, je da ce biti teze, ali sigurno cete vi taj hod jos puno poboljsati. a opet mozes biti jako sretna sto ti je mali intelektualno super, i sto tu necete imati vecih briga. zelim vam puno snage da uspijete uskladiti sve te obaveze, sto skolske, sto fizikalne.. :mah

03 ruj 2008, 14:54

Cure drage, vidim da su nasi vjezbaci na raportu ponovo zivnuli, meni se nekako ne da pisati zato sto mislim da nema nekih promjena barem sto se tice hoda. Mozda ima na polju osamostaljivanja i spustanja ruku prema dolje ali sto se tice hoda jos uvijek je velika razlika izmedju lijeve i desne nogice. Sepa na desnu nogu, stalno spusta desno koljeno i znam da nema kraja. Ona se odlicno snalazi u skoli, sretna odlazi i dolazi iz skole, danas su imali i tjelesni, igrala se sa ostalom djecom na dodavanje loptom i jos mi je kuci pokazala koje vjezbe istezanja su radili, sva je presretna. Mene najvise muci odmor u skoli, kad vani izlaze stariji ucenici, guraju se, trce prema izlaznim vratima. ne znam kako to vi rijesavate ali ja moram dolaziti za vrijeme odmora u skolu. Ne mogu je prepustiti nastavnici na brigu za vrijeme odmora jer mislim da i ona ima pravo na pauzu i marendu. Ispred skole ima dosta skala i to je najgore od svega. E. nema dobru ravnotezu i ako je netko i malo gurne pasti ce. Ne znam kako cu to rijesiti, sto se tice svega ostalog sve je u redu. Voli drustvo, voli rijesavati zadatke i cak joj je krivo sto nemaju jos nista za domaci :cool .
Sve vise razmisljamo o operaciji tetive samo ne znam ni gdje ni kod koga. Vjezbamo ujutro prije skole samo istezanje i razgibavanje, kad dodje iz skole ruca, odmori se pa opet vjezbamo jedan sat. Navecer opet istezanje a sve izmedju toga je kontrola hoda i uvijek iste recenice - spusti ruke, ispravi koljeno.......

03 ruj 2008, 16:25

nora28 je napisao/la:Sve vise razmisljamo o operaciji tetive

Nora, mi smo ti friški, operirali tetive ovo proljeće.
I super smo zadovoljni, čak se i moj I čudio kak je mogao prije tako hodati.

03 ruj 2008, 16:44

MAJA Skopje je napisao/la:Da postoji mogucnost za plivanje al to dolazi u obzir negde pocetokom sledece godine. Tako smo se dogovorili sa nasim fizijatrom. Jer kaze previse bi bilo odjednom i skola i vjezba, nego neka se navikne malo na skolu pa negde u drugo polugodiste bi mogli sa plivanjem pocet.
Inace da pre mjesec dana smo naucili da vozimo bicikl i to bas je veliki i imamo naravno i pomocne kotace.

sebastian ima 4.5 god, tu se u skolu krece sa 4

nastava traje od 8.30-15 4 dana tjedno, srijedom je od 8.30-12.15

u skoli tri put tjedno ima tjelesni sa profesoricom obucenom za rad sa djecom sa posebnim potrebama, i stvarno rade po odredjenom programu

jednom tjedno je plivanje

srijedom poslje skole je fizioterapija, petkom poslje skole (ali svaki drugi tjedan) je kiropraktika

zasto ti to pisem, pa zato da skuzis da klince ne mozes preopteretiti, sa tim laganini pristupom ih usporavas

mi jos nakon skole skupa prosetamo pse, sad cu pokusat dodat vikendom aktivnosti tipa bazen, ili nesto di ce biti fizicki aktivan

moze se vjezbati svaki dan, mora se vjezbati svaki dan. pa na balkanu nastava traje pola vremena koliko traje tu i opet se sve stigne. stvar je u tome kako si sve poslozite u glavi i to prezentirate djetetu.

03 ruj 2008, 16:45

p.s. ako se neko pita da li mi imamo neki zivot mimo sebastiana odgovor je ne :dj

03 ruj 2008, 23:05

nuna ,drago mi je da napredujete..tak ti se i meni cini kak sve sporo ide a nekad ko da i ne ide i onda se sjetim kak smo prosle godine na more furali i kolica jer adrian nije mogao puno hodati..a sad smo isli bez njih :bye i cijelo je vrijeme hodao!
moj adrich..da ga malo pohvalim jer bio tako dobar jucer..sam se penje na tobogan..penje se i na desnu i na lijevu nogu i primi se za rucku i s lijevom rukom :bye jedino kaj mu pomognem kad oce sjest na tobogan iz uspravnog polozaja da mu razmaknem koljena jer idu u krivo prema unutra,jedno prema drugom..al inace je super..pa donedavno (prije ljeta) to nije mogao..onda smo trckarali po dvoristu..ja sam ga drzala za ruku..i to je bilo nespretno ali tako je bio sretan sto trci..i cerekao se..a mislim,to trcanje izgleda presmijesno ali ok..neka mu

04 ruj 2008, 14:12

Lulamae,ne znam zasto je to tako,ali od pocetka mog ukljucenja na forum,.nek se ne naljute druge mame,kad ti napises da je Adrian napredovao,da se popeo na tobogan i da trckara okolo,meni ti to bude ludilo vjest koju ja pricam svima zivima.Vi ste pravi dokaz da nasa borba nije bez nade i da polako stvari kad tad sjedaju na svoje mjesto.Ja sam ti par puta kad bi bila u depri ili nam nesto s vjezbanjem ne bi napredovalo i sl,odgledala Adriana kako hoda i kako je super napredovao,odmah mi bude milion puta bolje,kad ga vidim kako hrabro koraca,to ti je meni savrsena slika. :proljece

06 ruj 2008, 15:28

e pa nuna uspjela si mi navuc suze na oci..pa stvarno mi je predrago da vas tako motiviramo..al tako sam i ja citala postove drugih mama pa sam lakse prolazila kroz sve..zato smo tu..ako zelis mogu ti poslati br moba na pp pa ako opet budes u depri umjesto gledanja adrianovog filmica mozes me nazvat pa cemo jedna drugu oraspolozit a ja cu ti onda reci kako je to kod nas bilo i kako je sada i odmah ces dobiti motivaciju za dalje ;)

pusa svim forumasicama..tu smo jedne za druge...

06 ruj 2008, 18:08

Lulamae,to bi bilo super,hvala ti,nikad se ne zna mozda se jednom upoznamo,barem u ordinaciji....... :proljece

13 ruj 2008, 14:07

Ne znam ta vas ali meni je ova vrucina dosadila,nikako da zahladi,jedva cekam jesen,a i Pepa je spremnija na vjezbu kad je hladnije.Ja mislim da je Polovine vide da bi se kolektivno cijela ordinacija unesvjestila,ona se non stop,ali stvarno non stop dize na noge i hoda okolo pridrzavajuci se raznoraznih predmeta,cak vise ni ne trazi nesto za sta bi se mogla povuc da se ustane,nego se dize i uz staklo,zid isl.A da ne spominjem balkonsku ogradu koja joj je najmilija.Iskorak joj je stvarno dobar,ali jos uvijek ne pridruzi drugu nogu ovoj noti na koju se podigla,jos joj uvijek ona ostaje mako odizad.Ja joj je pokusam pridruzit ali ona se onda jos vise ukoci.Tako da ne znam sta cemo s tim.Inace je situacija standardna,vjezbamo,jedemo,spavamo.Meni je godisnjica mature(10 godina)ne mogu vjerovat da je toliko proslo,ali bas se radujem da cu malo izac i vidit sve te ljude iz srednje skole.Eto toljiko od nas,by by :proljece

13 ruj 2008, 23:27

nuna, e pa ti si jedna mlada dama. meni je dogodine dvadeset godina mature. veceras sam na tu godisnjicu vodila svog najboljeg prijatelja, a sinoc bila vani sa svojim prijama iz srednje. bas smo se nasmijale i bilo nam je lipo. zakljucile smo da smo mrvu ocvale, ali nam konobari jos uvijek daju ti.
danas smo bili na bacama pozdraviti lito. kazu da ce zahladit. ja bih volila da tako bude radi skole, a onda se opet nadam jos kojem kupanju.
marta je u do0broj fazi. skola je pun pogodak. znam da ce biti i problema, ali moje dijete to sve moze, uvjerena sam. ovaj tjedan krece obrada od strane psihologa, defektologa. bit ce kako bude. nitko nam ne moze otkriti toplu vodu, a ja silno nadu polazem u uciteljicu. dobila sam zadatak napisati joj pismo. mucim se vec par dana iako je to prava privilegija. zena mi se cini kao pun pogodak. marta je stvarno sretna u skoli i to je to. za sada nam dobro ide. drzite fige!!!

16 ruj 2008, 00:07

eto i mene..napokon..lovro ima neki ludi bioritam zadnjih desetak dana, budi se oko 4, i budan je do 7 pa zaspi (a snjim i ja) pa spavamo do 10-11, i tak nemam vise skoro nist od jutra i jednostavno mi je sve na knap, ne stignem stvarno nista..evo sad malo uzela vremena da vidim sta ima..
nuna ovo su odlicne vijsti za tvoju pepu, jesam ja tebi rekla da ce vama to brzo ici, jos cezte vi to preletjet, ma stvarno super! ona stvarno hoda??ma da znas da bi ja sad najrade do vas pa da malo :drink !
nama nazalost na nase ostecenje i dijagnozu to nije za ocekivat , ja si nemrem zamislit da se sam dize, nama sve ide jako sporo i mic po mic, al ajde, di smo bili i kako smo poceli ovo je super.
sto se tice vjezbica, iskorak radimo bez pridrzavanja, ne moze jos sam, al to je super jer prije bez stolcica nije mogao, a sad mu je bitno samo da iza osjeti mene. stajanje radimo iz krila, moze puno duze stajati nego na pocetku, al ga se mora pridrzavati, pogotovo koljena jer ako mm pusti ruke njemu noge klecnu. ne kuzi (il ne moze) da treba zategnut noge u koljenu. znaci tu je nama uporisna tocka da pritisce koljena, jer inace sve ode dolje..
to je uglavnom to, puno radimo defektoloski i puna mi je glava toga jer me to tolko iscrpljuje da se natezemo oko nekij jednostavnih stvari da cu poludit. ljudi idem spavat jer se ovo moje malo prase za 4 sata dize.. jesam ja vec rekla da jedva cekam da naraste?? :mrgreen:

16 ruj 2008, 03:50

:bye
nemogu spavati :baba pa da va napišem
danas smo bili u zg na snimanju. neznam točno o kakvoj se emisiji radi ali ono što znam da če biti u srijedu u 14 h. na prvom programu na htv-u.
javljam vam da če biti moj Luka i još 4-5 dijece vježbača
snimali su puzanje, ustajanje, hodanje, skakanje, trčanje kroz igru pa budemo vidjeli kako če to sve upakirati.

16 ruj 2008, 14:08

Martina mama,ti kazes da sam mlada ,i jesam mozda po godinama(28),ali mi je pamet ostarila.Ha ha salim se.Ali vidim da uopce vise ne razmisljam mladenacki i spontano kao prije par godina,nego su mi misli slozene,organizirane i istrenirane.Nema vise brzopletih odgovora,sad moram stat,promislit,vidit kakvo nam je stanje s vjezbanjem pa tek onda odgovor.Ali pretpostavljasm da je i vama drugim tako.Otisla spontanost k v.....
Ja sam ti zako sretna sta ti idem na tu godisnjicu mature,da ti ne mogu opisat.Stalno ti navecer nesto isprobavam sta cu obuc,a moja Pepa cila sritna da moze malo prokopat po ormaru.
Lotta,meni ti Pepa nece jos uvijeks iskorak bez pridrzavanja,ja mislim da bi ga ona i mogla ali ona jednostavno negoduje kad maknem bancic.Oce bancic i gotovo,tako ja ti joj ga ja dam i suti i vjezbaj.Ali ima par dana da kad sjedi na nogama,polako izvuce jednu nogu u iskorak,digne ruke s poda i bez problema stoji u tom iskoraku koji je u principu napravila sama s poda,i puno mi je bolja u u sjedenju na noge,na stopala,bocno itd,puno manje korist sjedanje medju nogama.Fala Bogu,jer sam jedno vrijeme mislila da cu poludit od tog korigiranja.Jedino sta nam je stvarno lose je sjedenje ispruzenih noga,jer joj je tada kraljeznica skroz savijene,i ona je sama nema sanse da ispravi.-Eto to smo mi,raspisa se ja a tila samo par recenica :proljece

16 ruj 2008, 14:44

flliper, baš u srijedu u to vrijeme smo kod oftalmologice na pregled. Ima li repriza u neko normalno vrijeme?
Neke su mame obavijesti o emisijama u kojima su gosti njihova djece i one stavljale kao poseban topic, pa da možda i ti tako... :dunno Više će nas vas dvoje pogledati.

17 ruj 2008, 09:41

Martina mama, drago mi je za skolicu da vam je super! :kiss vrijednoj curi!

Cestitke i Jovanu na polasku u skolu :3srca

:mase ostalim vjezbacima

17 ruj 2008, 10:44

martina mama je napisao/la:marta je u do0broj fazi. skola je pun pogodak. znam da ce biti i problema, ali moje dijete to sve moze, uvjerena sam. ovaj tjedan krece obrada od strane psihologa, defektologa. bit ce kako bude. nitko nam ne moze otkriti toplu vodu, a ja silno nadu polazem u uciteljicu. dobila sam zadatak napisati joj pismo. mucim se vec par dana iako je to prava privilegija. zena mi se cini kao pun pogodak. marta je stvarno sretna u skoli i to je to. za sada nam dobro ide. drzite fige!!!

Bravo Marta, samo naprijed.
Pozdrav svim vjezbacima a posebice skolarcima da im u skoli bude lijepo a i da roditelji uspiju iznaci sto bolju kombinaciju skolskih obveza , potreba za vjezbanjem, igre i zabave. Majo :mase
Odgovori