Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Tema je zaključana

Re: iscjelitelj MEKKI TORABI

15 vel 2009, 01:15

Bok svima,
Evo da vam javim moje iskustvo sa g. Mekkiem- dijagnosticiran mi je zloćudni tumor i bila sam spremna na sve! Čula sam za čovjeka koji tvrdi da liječi tumore, spakirala sam se i krenula za zg i st. Odradila sam 14 tretmana.Za vrijeme prvog sam pitala g.Asada za pomoć u prijevodu - g. Mekki mu je rekao točno šta mi je i da on to može riješit. Kada je to izgovorio osjetila sam iz dna duše da će tako i bit - i stvarno! Hvala dragom Bogu nalazi su bili dobri na opće čuđenje svih doktora.
To vam je moja priča, bitno je vjerovati!
Posljednje inf. koje imam je da stiže u 4. mj. i da će cijeli mjesec boraviti u hrv. i vjeroj. u slo.
Saznat ću na vrijeme točan datum, pa javim.
Sretno svima.
Astrid

16 vel 2009, 23:19

Pozdrav svima,

Astrid presretna sam zbog Vas. I sama sam se susrela s takvom dijagnozom. Ono što sam proživljavala na psihičkoj razini doslovno vas slama. Ja sam sada dobro kažu doktori ali ja znam da našto ne štima. Svako malo svratim na ovaj forum u nadi za novim informacijama tipa ove Vaše jer ulijevaju nadu i obnavljaju duh.
Molila bih sve koji budu imali informacije o dolasku g. Mekkija u Hrvatsku da ih podijele s nama na forumu.

ASTRID BRAVO!!!

Lijep pozdrav svima.

17 vel 2009, 10:52

:srca Drage moje,
kad čujem dobre vijesti veseli me kao da su moje i daju mi još veću nadu. Samo da vam kažem da smo napravili pregled uha i dr. kaže "nalaz je malo bolji".
Što se tiče dolaska gdina Mekkia u Hrvatsku, imam informaciju da će 4. mj. biti u Hr., a ako mu gdin Asad uspije organizirati, možda dođe i ranije. A dotle pono poz :kiss

25 ožu 2009, 23:33

Pozdrav svima,

nova sam na forumu, i moram priznati nisam mama, nego bih voljela doći do nekih info o mekki el torbiju. Vidim da se govori o još jednom njegovom dolasku, pa me zanima ima li tu kakvih novosti? Dolazi li i zna li se kada i gdje?
I s kim mogu stupiti u kontakt u vezi odlaska u Maroko? Poslala sam mail Asadu prije nekoliko dana, ali nisam primila nikakav odgovor, pa ako mi netko može dati bilo kakve info bila bih zahvalna.

04 tra 2009, 20:44

Pozdrav svima,

Evo travanj je pa me zanima ima li netko informacije o dolasku g. Mekija u Hrvatsku. Ako ima molila bih da se javi.
Hvala.

04 tra 2009, 22:34

Bok,

Zadnja inf. koju imam je da stiže 15.4. i ostaje min. mjesec dana. Točan datum kad će početi sa tretmanima još neznam, znam samo da će opet biti na velesajmu.

Čim saznam, javim!

05 tra 2009, 19:58

HVALA OD SRCA.

06 tra 2009, 11:37

HVALA puno puno, vidimo se ekipa tamo!!!!

13 tra 2009, 11:26

Evo upravo saznah!
U četvrtak, 16.04.2009. u 10h na ZG Velesajmu u paviljonu 2, zapadni ulaz!

Vidimo se tamo, jedva čekam!

Pozz svima i Sletan Lov Na U jajca Vam Želim! :bojajaja

13 tra 2009, 11:51

[quote="1stEn"]Evo upravo saznah!
U četvrtak, 16.04.2009. u 10h na ZG Velesajmu u paviljonu 2, zapadni ulaz!

1stEn znaš li kakav mu je program- koliko ostaje u Zagrebu i ako ide u Sloveniju gdje ide i koliko će ostati. Pitam zato što bih voljela iskoristiti što je više moguće tretmana dok je ovdje u blizini.
Unaprijed VELIKO HVALA za informacije :zekomah

13 tra 2009, 12:11

Pozdrav svima,

Zanima me da li daje tretmane subotom i nedjeljom. Ja mogu doći tek u subotu pa bih vas molila kad u četvrtak budete na tretmanima da se raspitate za subotu i nedjelju da li radi i od koliko sati jer ja trebam putovati do Zagreba 4-5 sati.

PUNO HVALA,

13 tra 2009, 14:33

Jel treba kakva prijava za dolazak ili se samo dođe?

15 tra 2009, 12:07

Netreba nikakva prijava samo se dođe i stane u beskonačno dug red i čeka. Obično djeci daju prednost no najbolje je da se sami potrudite da prođete naprijed.
Dnevno radi od 10,00 pa do 13 - 14 sve ovisi koliko ima ljudi i kakvi su mu uvjeti za rad. Traži se apsolutna tišina dok Meki radi tako da se pripremite i na to, jer se jedino tako može koncentrirati.
Nedjeljom ne radi !

Veselim se vidjeti Vas i ako me netko primjeti bit će mi drago da mi se javi da se upoznamo :mah Ja Vas neznam al Vi možda mene ili Leu možda prepoznate s jumboplakata

15 tra 2009, 14:22

Je li to na velesajmu samo sutra?

15 tra 2009, 14:53

ivanaCH je napisao/la: Traži se apsolutna tišina dok Meki radi tako da se pripremite i na to, jer se jedino tako može koncentrirati.
Ne znam kak bumo mi prošli tamo, moj F galami sve u šesnaest jer ne čuje dobro i baš kad ne treba se on razgalami :shock:

15 tra 2009, 20:16

Sutra nakon kaj odradimo prvi dan ću znati koliko je dugo u Zagrebu pa Vam javim, al sigurno možete računat da će biti i idući tjedan.Ali uzmite u obzir da jedna ili dvije teapije ne znače ništa kod naše djece i ne očekujte čudo!

Daisy ne brini oko galame naravski da nije i nemože biti potpuna tišina no ja sam to navela samo da Vam nebude čudno kad čujete da nekoliko ljudi tamo non stop urla na prisutne da se utišaju. Jer Mekiju je zaista potrebna tišina za što kvalitetniji rad.

Ako imate još kakvih pitanja samo dajte sutra javim kak je bilo ;)

15 tra 2009, 21:24

Mi sutra sigurno dolazimo, ide i moja sveki i mm kao pratnja. Sveki ima velikih problema s nogom. Zanima me plaćanje. Koliko košta tretman i na koji način se plaća :conf Jel treba kakve papire o bolesti nositi????

15 tra 2009, 22:16

Tretmani se ne plaćaju i niš netreba nositi, nikakvih papira, samo vodu, običnu, zatvorenu mi smo uvijek kupovali JANU i nesmije ju se otvarati prije nego ju on blagoslovi ili dotakne!

I trudnice nesmiju ići kod njega ak ima tko.... :)

15 tra 2009, 22:29

mama.miamia je napisao/la:Tretmani se ne plaćaju i niš netreba nositi, nikakvih papira, samo vodu, običnu, zatvorenu mi smo uvijek kupovali JANU i nesmije ju se otvarati prije nego ju on blagoslovi ili dotakne!

I trudnice nesmiju ići kod njega ak ima tko.... :)

A klopa :mrgreen:, mislim meni je dugo čekati 3-4 sata bez jela. Moj F uvijek mora imati jelo u rezervi. :conf

16 tra 2009, 10:25

A za jelo poneseš nešto i grickalice, kaj hoćeš, naravno, svi nešto jedu dok čekaju...

16 tra 2009, 16:29

Drage koristim priliku da vam javim da će biti mjesec dana SAMO u ZGu! :srca

Ništa se ne plaća nikakve novce samo vodu kako vam je rečeno gore!

Evo editiram, ovo sam vam pisala stojećki, zato je poruka bila kratka!
Zadnja izmjena: 1stEn; 21 tra 2009, 04:55; ukupno mijenjano 1 put/a.

16 tra 2009, 17:06

Bili, bili :joy :joy i upoznali lea.marijelu( :mah ) Dojmovi ok, još je prerano za neke ocjene, prvi dojam ok :bis

16 tra 2009, 17:13

Daisy velik pozdrav i jako mi je drago da smo se upoznale i malo popričale; nastavak sutra - vidimo se :alc ne zaboravi vodu

Eto kratki izvještaj. Bilo je relativno malo ljudi tako da je sve bilo super komotno i bez stresa, bez gužve i svega što smo iskusili prošlo ljeto.Završili smo oko 13,00 sati. Meki ostaje u Zg.30 dana na velesajmu ukoliko se nešto ne izjalovi.
Ako se odlučite doći ne zaboravite ponjet negaziranu vodu cca 2 litre po osobi.

1stEn - pa dobro di si?! jeste vi to odradili preko protekcije i zbrisali ili niste danas ni bili?

16 tra 2009, 21:10

koliko ste dugo čekali? hoćeš li ići svaki dan?

17 tra 2009, 09:51

Ja imam plan ići svih 30 dana.
A čeka se uvjek cca 2-3 sata ovisi kada dođeš i koliko ima ljudi. Ja prakticiram doći između 11-12 i ak se uzme u obzir da obično završava u vremenu od 13-14 to je to s time da ako ima ljudi on radi dok ne odradi,no iz iskustva nikad to nije dulje od pola četiri -četiri kad je stvarno velika gužva. Zez je što moraš ostati do kraja iako se na red za tretman dolazi relativno brzo.
Do rezultata se uvjek dolazi žrtvom pa tako i ovdje :naughty

17 tra 2009, 17:52

Ej, lea.marijela trebala si vidjeti one koji su zakasnili. :lol Nisam zločesta, ali ljudi su računali da će danas biti više ljudi i došli kasnije, a ono....
Kak nama treba puno da se ukrcamo u auto, baš sam pitala žensku koja je trčala s vodom u dvoranu da li je obavila i zamisli, JE - bez obzira kaj je završio "završni obred" (znaš o čemu je riječ). Stvarno je Meki ok, čak je i odoru skinuo i svejedno se vratio u dvoranu.
U većini slučajeva bi ti čovjek koji i naplaćuje svoju uslugu dao košaricu, a on velikodušan, svaka čast.
Inače moj F frflja sve u šesnaest, spava samo 1 h na dan, ostalo je AKTIVAN, smije se, veseo je i sve u svemu :5 . A što se moje malenkosti tiče, osim kaj su me jučer bubrezi rasturili od bolova (vele da je to reakcija), danas boli glava i probavne tegobe. Očito sam sva puna otrova kad tak burno reagiram. :strah
Vidimo se sutra, nadam se da bude ugodna atmosfera ko danas. Pozdrav svima :mase

19 tra 2009, 09:35

Potvrđujem da je Meki zakon i zaista znam da ne odbija nikoga. Lea je turbo hiperaktivna i također je izbacila jedno spavanje i baš sam zadovoljna.
Daj javi kad Vi dolazite mislim da ću u ponedjeljak i ja doći malo ranije.Nadam se da neće biti promjena u brojčanom smislu glede ekipe koja dolazi iako mi smrdi na gužvu u ponedjeljak jer je bio neki profi fotograf kaj je snimal što znači da će izletit članak u novinama a onda smo zatrpani :cigle

19 tra 2009, 19:42

Čini mi se da ću u pon. morati sama s F doći jer baka i deda ne mogu ići. Ja ću doći ko obično oko 10,30 otprilike. Zadnji puta sam došla i ljudi me nagovarali nek idem s dedom i F naprijed da ne čekamo (bilo je dosta "pokretnih"). Tak da sam došla kod Mekija brzinom munje, jedva sam stigla izvaditi vodu iz kolica :lol. Pitao me kak je malome i rekao nek donesem više vode slijedeći put. Ko dođe prije tog vremena, ak je gužva, čuva red :mrgreen: :zekomah

20 tra 2009, 20:52

Pozdrav svima,

Je li danas bilo ljudi kao u subotu ili manje. Ja danas nisam bila jer sam morala organizirati posao i uzeti godišnji. Krecem veceras oko 1 sat pa se vidimo sutra.

20 tra 2009, 20:59

Pozdrav,

Zaboravila sam reci da sam u subotu poslije tretmana dobila temperaturu. Križa su me užasno bolila i prepona (na mjestu gdje su mi izvadili jajnik). U preponi sa te strane imala sam osjecaj da nešto izgara, ali sutradan ništa. Križa su prestala boliti popodne, a jajnik (mjesto gdje je nekada bio) ujutro je bilo ok. Danas sam normalno dobila menstruaciju i osjecam se super. Nema više ni temperature.
Tema je zaključana