Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Tema je zaključana

Re: KAVA V

10 pro 2009, 22:38

Lulamae, evo sad sam pročitala topic. čestitam ti na zarukama, i želim sve najbolje. I što prije Adrianu bracu ili seku, kaj već bude naručio :sajkosnjesko .
A sutra zablistaj u CC-u :kiss

11 pro 2009, 13:03

Lu, gledam na sat i vidim da si sada u dvorani VI-A .... držim fige...

11 pro 2009, 16:40

faith je napisao/la:Zaboravih napomenuti da očekujemo i slikicu naše drage Lu, pogotovo u tako posebnom izdanju :) .

Da, obavezno nam stavi slikicu!

Evo, ja s nepunih godinu dana kontinuiranog vozačkog staža imala i svoj prvi mini sudar. Kažem mini, jer stvarno se jedva osjetilo, čak ni na braniku se ništa ne vidi. Ženska se zabila u mene na semaforu. Kaže da je mislila da ću proći (taman se žuto mijenjalo u crveno). Ne znam što ima misliti kad vidi da usporavam i kočim, a stvarno nije bila tik iza mene, to uvijek provjerim baš da izbjegnem ovakve situacije, ali što se može. To je bilo nekidan, a danas sam vjerojatno zaradila svoju prvu kaznu za parkiranje. Žurila sam i jednostavno sam zaboravila da moram platiti parking (inače uvijek plaćam SMS-om) :oops: .Kad sam se vratila, nije ništa bilo zakčeno za brisače, ali pretpostavljam da će poslati na kućnu adresu, jer ne vjerujem da u 2 sata koliko sam bila parkirana nitko nije provjeravao. Sadsam baš pravi vozač! :vozi

13 pro 2009, 00:35

na promociji je bilo super! bas sam bila uzbudena! dobila sam hrpu cvijeca :proljece :bis
slikice cu staviti uskoro..
poslije je uslijedila festa..i bilo je dobro :rodj heheh..da dobro..fenomenalno!
i da..moj malac je u dvorani vikao "mama,bravo!" i to taman kad su svi utihnuli s pljeskanjem tako da je bilo bas simpaticno :srca zlato mamino..
a bilo je stvarno smijesnih scena...jedna djevojka se rukovala s dekanom i sa svima i otisla bez diplome :mrgreen: a dekan ostao u cudu s diplomom u rukama..heheh..ondak se vratila po nju..hheheh..poslije se trebalo potpisati a jedan decko je kemijsku uzeo sa sobom nakon sto se potpisao tako da je sljedeci trebao malo pricekati dok se kemijska vrati...hehheheh..a masa njih je krenula prema svom mjestu u krivom smjeru pa ih je 'teta' stalno vracala u drugom..hehehehh..eh ti inzenjeri..
a ja sam se svako malo skoro rasplakala dok je dekan drzao govor..al sam se trudila ipak ostati suha..pogotovo mi je bilo tesko kad je napomenuo koliko nam je truda trebalo da dodemo do toga...uh..da samo zna..

a mammamia..kaj se tice parkinga..ne brini..mozda stvarno ne bus nis dobila..dragi je isto nedavno zaboravio platiti parking dok smo bili an kavi i sjetio se tek kad smo isli prema autu i nis se ni desilo ;)

13 pro 2009, 09:31

Baš mi je drago da je sve tako dobro prošlo! Još da vidimo slikice :p

13 pro 2009, 16:50

Tek sada videh poruku Nadice nakon onu sa mobilnog telefona. I da trebamo mogao je konacno povest i tebe na jedan vikend kod nas. :faca
Lu cestitam jos jednom na diplomi. I svakako ovo je tvoja godina. :zivili

14 pro 2009, 07:48

Bravo Lu!
Svaka čast, valiki ste borci i ti i tvoje malo zlato :srca :srca

14 pro 2009, 20:12

evo par sličica..
http://s254.photobucket.com/albums/hh86 ... promocija/

14 pro 2009, 21:05

Prekrasna si, i ti i tvoje malo zlato.Od srca čestitam :srca

14 pro 2009, 22:43

čestitam, čestitam na itekako zasluženoj diplomi :klanja

14 pro 2009, 23:01

Svaka čast. Čestitam :buket

14 pro 2009, 23:53

hvala..hvala :mah :joy

14 pro 2009, 23:55

čestitam ti od srca slika

a slike govore same od sebe slika

15 pro 2009, 09:41

Kladim se da si bila tamo najljepša! Pravi si foto model, a ona slika među cvijećem je genijalna! Adrian ti je pravi bombon s onom kapom. :kiss tebi i i njemu i još jednom čestitke od srca! :buket

15 pro 2009, 11:56

Prekrasna si! Čestitke od srca! Naravno da je najbolja slika sa A i kapom :zivili

15 pro 2009, 13:46

hehehehheeh..morala sam mu isprobati da vidi kako ce on jednog dana :srca

a cvijece...sto reci..stvarno jako volim cvijece..a to se vidi i po tome koliko sam ga dobila..a sad ne znam kud bi s njim..imam ga po cijeloj sobi, kuhinji pa cak i u kupaoni :) :mah

15 pro 2009, 19:54

pa, zaslužila si draga moja :srca
mm je u Skopju i večer bi se trebao družiti s drugom ljepoticom s foruma - Majom i njenom familijom :sajkosnjesko

15 pro 2009, 20:20

Nadice al si oficijalna u objavi. :lol
Ja sam jos na poslu, a tm je vec kod nas doma i u drustvu mm. Poceli su sa vinom. ;)
Lu prekrasna si :le

17 pro 2009, 22:30

Lu, tako su lijepe te fotografije i taj dan je tako lijep u životu...Bravo. :joy

18 pro 2009, 01:37

upravo sam oprala kosu i izgledam kao da mi j ebomba eksplodirala na glavi :sajkosnjesko a gledajuc sliku s promocije izgleda super :( al kad ja nemam ni vremena se s tim natezati niti znam niti imam tolke cetke,figaro,peglu i sto vec ne..razmisljam da se osisam drasticno..heheh..to bi kod mene znacilo-do ramena,ili jos malo krace... ;)

18 pro 2009, 08:24

i ja sam se ošišala malo iznad ramena (a to je skoro 40 cm kose) nebi vjerovale.... :sajkosnjesko

18 pro 2009, 13:57

ja sam se ošišala prošle godine, kad mi je Mihaela dobila uši u vrtiću. Ja se odmah preventivno ošišala, srećom uši nisu došle, a jedno sam vrijeme čak i frizuru imala :mrgreen: . Sad sam se opet zapustila i puštam da raste kako god ispadne. Četke i ja smo smrtni neprijatelji, tako da sušim samo onako bez veze pa kako ispadne. Ponekad ličim na :witch , ali zna i dobro ispasti. Jeste već počele okitile jelku? :bor Mene Mihaela gnjavi svaki dan, a meni se ne da u potragu za jelkom. :nosibor Mislim da ću ove godine kupit plastičnu pa nek sam par godina mirna.

20 pro 2009, 22:02

Pozdrav svima na kavici nadam se da mogu i ja jednu s vama propisati (popiti),
što se frizure tiće ja biram samo kratke,a sada me nešta uhvatilo da ju malo puštam,
ali neznam kako buduči da je jedna strana kratka a druga do ispod uha :strah pa ćemo
vidjeti dokada ću izgurati a da se opet ne ošišam.kupili smo već jelku(bor) srebrenu
nećemo ju sigurno prije badnjaka okititi premda bi Ivona sada već htjela ali zato je kuća okićena maksimalno,
to mi je super jer kada sve tako blješti Ivona mi se super snalazi po kući.

21 pro 2009, 13:01

danas idem kod frizera na duži tretman :cool

21 pro 2009, 16:16

Super lepo se provedi. Pa uvece masaza. A ja nikako da stignem da upotrebim lavandino ulje.?? ;)

21 pro 2009, 16:55

Majo...večeras daj tm i reci mu ako ti to ne umasira u kožu da ćeš slijedeći dan upotrijebiti za kuhanje...da viš kak masiraju... :lol

21 pro 2009, 18:35

evo, došla doma kao nova osoba; i frizerka i kćerka su mi rekle da je bio krajnji trenutak jer da sam se užasno zapustila :oops:

21 pro 2009, 22:12

Ma treba malo povremeno si dati oduška a i promjene su dobro došle,ja ću kod frizera
sutra,idemo kod dida mraza pa da se kao uredim i za promjenu nova boja kose :dada
gotovo je sa plavušom za ovu godinu :kiss

22 pro 2009, 09:35

Plava je napisao/la:Majo...večeras daj tm i reci mu ako ti to ne umasira u kožu da ćeš slijedeći dan upotrijebiti za kuhanje...da viš kak masiraju... :lol

Hi-hi-hi, ovo zvuči kao da si ti isprobala tu metodu! Znači pali? Mogla bih onda i ja počet "kuhati" s lavandinim uljem. :mrgreen:
Curke, uživajte, moramo si nešto priuštiti i za svoju dušu. Ja noisam išla frizerki, ali sam išla na koncert. Onu nedjelju prije (13.12.) je bio predivan koncert u Zadru. Pjevali su Inva Mula i Tomislav Mužek uz pratnju simfonijskog orkestra Hrt-a, dirigirao je Ivan Repušić, a bili su tu i zbor HNK iz Splita i zadarski zbor Zoranić. Stvano je bilo posebno! Pjevali su arije iz oera i opereta i za kraj par božićnih pjesama, a Repušić je napravio pravi štimung. Dirigirao je publici kako da pljeskom prati pjevače, pozvao je publiku da pjeva božićne pjesme i dirigirao je ne samo orkestru i pjevačima, već i publici i stavrno je bilo super! Prvi sam put doživila da dirigent na konertu ozbiljne glazbe napravi štimung, inače je uvijek sve lijepo, ali su izvođači na nekoj distanci, a ovoje bilo stavrno posebno. :proljece

22 pro 2009, 12:06

vau, zbilja posebno. Znam da sam zavidila na izvođačima kada sma čitala program - znači s pravom mi je bilo krivo što nisam u Zadru :dj
Ja sam početkom mjeseca častila mm-a s koncertom fada u Lisinskom - bilo je fantastično :dj
Tema je zaključana