Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

Re: Kako smo MI provele dan

06 sij 2011, 18:01

:joy Čekat ćemo da prestaneš dojiti bebu.Onda ćemo pomalo vježbati na rođendanima i drugim slavljima pa ćemo ufurane proslaviti Gabicin treći rođendan 25.09.2011.Dakle imamo vremena da uvježbamo. ;)

06 sij 2011, 18:02

:zivili ubacit ću nešto osim meda u čaj ;)

06 sij 2011, 18:03

:drink Hik, Dory, dobrodošla u klub budućih :alc

06 sij 2011, 19:11

a kuhano vino? Ja s mm-om od Božića mlatim navečer po tome :drink

07 sij 2011, 01:01

mmm..kak to dugo nisam pila... :( a koliko se sjecam..jako je fino..

07 sij 2011, 14:59

:ljubav Sve paše samo da se luduje. :drink

07 sij 2011, 20:39

Danas popodne spavala.... :yess to se zove napredak prema sebi

07 sij 2011, 21:27

A ja sam danas bila baš široke ruke prema sebi - ujutro najprije frizura, bojanje i pramenovi, onda odlazak kod prijateljice na kavu (i to potpuno SAMA)..onda usput posjet trgovinama - i na izlasku ugledam kaputić, tamnoplavi, strukirani s onim kpčanjem - ne na gumbe nego ono nešto - što ide jedno u drugo, ne znam kak se zove :hahaha ..uglavnom, obožavam ga....to je bilo u C&A...a išla sam u Muller po tablete za suđericu.... :hahaha malo sam skrenula s puta...

08 sij 2011, 17:16

:dada Bravo Dory, i ja se spremam na jedan dobar tretman farbanja, šiškanja i malo šopinga u Zg.Najdraže mi je tu jer seke čuvaju Gabicu a ja kao dijete sa sela uživam u čarima velikog grada.Ubrzo moram doći jer više ne mogu izdržati.Napunim baterije pa opet ispočetka. :lol

08 sij 2011, 18:26

Ja sam danas odmarala...Setkala po gradu, kupila hlacice, sinoc nabacila viklere, tako da je frenka bila OK, malo se sminkala....I kafu sam popila sa curama, i nisam puno pricala o curi svojoj (mozda ipak jesam, ali mi se oprasta) ;)
I sad jedva cekam da je baka vrati kuci, da malo nas dvije uzivamo...
Ipak mi je dan prazan bez nje,, koliko god mi nekad fali i malo odmora...

08 sij 2011, 18:29

Cijeli dan gosti :zivili

Takve dane volim, ispunjene :D

08 sij 2011, 18:37

:srca Lijepo smo se družili pa mi je dan :) Sada idem kući gnjaviti i ljubiti svoju Gabicu.Svima vama :kiss

10 sij 2011, 11:40

a ja sam već na odvikavanju od alkohola i hrane :lol

10 sij 2011, 12:22

Meni danas treba alkohol...Bas me stiglo :place
Nekako uspijem da isceprkam pozitivnu stranu cijele situacije, danima sam super, i onda me odjednom stigne...Nemam pojma zasto, ni kako, ali uhvati, i nikako da prodje....

10 sij 2011, 15:00

:) Hej mila moja nedaj se, možemo mi početi i malo ranije :alc Ti izdoji mlijeka za malu, spremi u hladnjak, odneseš ju bakici na malo i :alc Nije da te nagovaram na :zivili nego da se opustimo.Jojimo te puuuuno.

10 sij 2011, 17:02

Fancy, joj što bih te sada nalupala :baba Kako ti može biti loš dan kada smo svi uz tebe i brinemo se kada se tako povučeš i šutiš.Odmah se javi reci da si dobro jer će biti batina. :joy

10 sij 2011, 22:01

Dobro sam, pisala sam na drugoj temi kako mi je curka danas malo nervozna bila, pa sam se sa njom ljuljala i nosala cijeli dan...Sad spava, a i ja sam OK :dada
:kiss Gabici

10 sij 2011, 23:20

fancy..poslala sam ti poruku da te utjesim ;)

ja sam danas super provela dan..kupila sam si cizme na snizenju..naravno imala sam sponzora (mamu) jer si ih sama ne bi nikad kupila..dragi mje rekao da su grozne..blago receno..ali on i ja nemamo isti ukus..onda sam si skuhala predobri kineski rucak ..obozavam chinese :D a onda na zumbu!!!skakala sam dva sata..cak sam i vodila dio treninga..i tako se dobro osjecam nakon zumbe..ne mogu vjerovati kako mi se napune baterije :joy :joy :joy

11 sij 2011, 16:10

Ja danas uzivam. Napokon su kockice na svom mjestu, malo sam se opustila, zaboravila na sve ruzne stvari i uzivaaam, tra la la la laaa :zivili

11 sij 2011, 16:18

Bravo Fancy.Tako treba.Ja sam danas bila kod def. s Gabicom.Sve je super jedino je ona meni napisala prošli put na papirić u 9 i 30 a sebi u 9 i 15.Ja stižem u pola deset i vidim da je ljuta.Kaže iznenađena je što kasnim.Meni papir ostao kod kuće i nikako joj ne mogu dokazati da je ona u krivu...Ludi dan... :angry

11 sij 2011, 16:22

:mrgreen Dođem kući i vidim da sam u pravu.Nazovem ju i kažem da je ona pogriješila a ona kao sve u redu pa i da sam zakasnila nema veze.Pa nebih joj htjela pobrkati termine kašnjenjem a ona opet da sam prekritična prema sebi.I pošto ona radi i neke psihoanalize pozove me u svoju grupu.Pa zar smo mi roditelji djece sa PP nužno ćaknuti mislim se ja?

11 sij 2011, 16:27

:( Sjetim se filmova u kojima se rade grupne terapije...Strašno...Nisam ja za to...Pa se opet pitam zašto ljudi misle da sam uvrnuta? :roll :rolf :rolf :rolf

11 sij 2011, 17:07

gabica-žabica je napisao/la:.Pa zar smo mi roditelji djece sa PP nužno ćaknuti mislim se ja?

A zasto bi mislila da si caknuta.... savjetovalista roditeljima i braci i sestrama djece sa pp su jako korisna, razne radionice ,upoznavanje sa drugim roditeljima,psiholoska savjetovalista... tu nema apsolutna nista lose...

11 sij 2011, 17:23

:hahaha Danas mi je ludi dan i stvarno mi je ovo sve što sam napisala u šaljivom tonu.Nemam ništa protiv, svatko zna što mu treba u kojem trenutku. :hahaha

11 sij 2011, 17:32

Mislim da i kod nas ima nesto slicno, ali meni to niko nije predlozio :dunno A stvarno bih rado otisla, ali, ozbiljno. Ne mislim da sam luda, nego cisto da cujem iskustva drugih ljudi, koji dijele iste probleme, a nisu kilometrima daleko (kao vi). Al' vas cu uvijek vise da volim :kiss ;)

11 sij 2011, 17:39

:basnecu Nisam ja ćaknuta svaki dan, samo po kiši. :hahaha To je super, jedino je termin kasno navečer pa mi je za sada nemoguće, nemam kome ostaviti Gabicu.Što se tiče filmova padnu mi na pamet oni u kojima alkoholičari ustaju i izgovaraju svoje probleme.Ako postanemo :alc kao što smo rekle morat ćemo i na to. :rolf

11 sij 2011, 17:41

Ni ja ne idem na nesto takvo ,ali voljela bih da ima i isla bih na takave radionice... Mislim da Zadrani u svojoj Udruzi za DS imaju nesto takvo.... Jedino sto odem kod psihologa kad nesto zapne oko Kiarinog ponasanja,pa se posavjetujem sta i kako ...

11 sij 2011, 17:42

gabica - ma nisi čaknuta...ti si samo jedna vedra i vesela osoba...i samo ostani takva :dada
A što se tiče savjetovališta - to je super stvar...

11 sij 2011, 17:47

:) Hvala Dory, nisam ni ja znala da to postoji u mom selu.Preko godinu dana idem kod def. i sada mi je prvi puta to rekla.Inače je to zatvorenog tipa.Ima osam roditelja i kada uđeš nema izlaženja kada ti padne na pamet.

11 sij 2011, 17:55

Sada sam stoposto ozbiljna.Zapravo sam ponosna što mi je ponudila da uđem u nešto takvo.Oni su skupa već deset godina i bila bi mi čast upoznati te ljude.
Odgovori