Ponovno vam pišem jer me je tako jako strah a moram čekat na red u neuropedijatra...već sam pisala na prethodnoj stranici, beba stiska šakice... i izvijanje ugl. do sada ih nije tako jako stiskala kad bi zaspala, a sada se nemogu otvorit, i kad god spava doslovno ih cijelo vrijeme drži stegnute, da li tko uopće ima predstavu šta bi to sad moglo biti...inače ih po danu i otvara kad se igramo, ja mazim stalno sebe, nju... i otvara ih, uvijek je to ono sa zgrčenim prstićima nikad baš ono fino skroz otvoreno, opušteno..
Jako me strah da nije došlo do kakvog pogoršanja, pisala sam da kad smo radili UZV sa 2 mj. neuropedijatrica je rekla da je nalaz OK. To je sve što je rekla... Beba ne pruža rukice prema igračkama, i još se nije pojavio onaj osmjeh sa zvukom.. moje prijateljice kaže da njihova djeca to rade, čak neka i drže igračke...
MOlim vas da komenirate moj post, jer me tako strah da bih samo plakala.. Ona je jako dobra beba, nikad ne plače, obožava kad je stavim pred ogledalo, skviči i skače...