13 lis 2010, 19:29
pa meni zbilja nisu jasni ti žuljevi...jel oni njih prejako stisnu ili su cipele male ili koji je k....???? Jer odrasli ljudi hodaju pa dobiju žuljeve a bebe ne hodaju još i nije mi jasno.....ako su cipele po mjeri kako dođe do žuljeva pobogu?????
13 lis 2010, 20:23
14 lis 2010, 13:22
14 lis 2010, 22:31
14 lis 2010, 23:47
15 lis 2010, 01:15
15 lis 2010, 20:37
.Da li je vaša malena ima rupe na koljenima, mislim u gipsu?Mi smo imali a sad zašto, pojma nemam.Šaljemo vam
17 lis 2010, 13:37
đurđica seili je napisao/la:Hvala za brojeve! Ja sam dobila samo onaj neki gdje se javlja automat i ide prijava preko fax-a i e-maila. Da iz Broda smo i šalje nas dr. Pitlović. on je bio na rodilištu i kod njega smo išli na pregled ponovo pa nas je poslao za Zagreb.
17 lis 2010, 14:35
seth je napisao/la:Hej ljudi! Kako je? Evo mi već peti dan imamo ortoze i mogu reći da se super naviknuo naš mali hrabri borac! Žuljeva skoro da više i nema. oteklina na desnoj nožici je gotovo nestala tako da smo ipak malo sretniji i mirniji moja supruga i moja malenkost.Vidieva ako možeš izbjeći bolnicu, izbjegni jer nije baš ugodno(no dobro nije baš tak strašno), a i djetetu se ritam totalno poremeti.Pogledal sam link za Dobbsove ortoze, izgledaju fantastično, e sad kolko koštaju.Da li je vaša malena ima rupe na koljenima, mislim u gipsu?Mi smo imali a sad zašto, pojma nemam.Šaljemo vam
jesu vam rekli zašto?>?>?
...nadam se da je nogica ok, držte fige....
17 lis 2010, 19:51
18 lis 2010, 00:30
đurđica seili je napisao/la:Vidieva jeste vi isto iz Broda? Mi u utorak idemo za Zagreb. Rekli su nam da dodemo oko 10 ujutro,sad me zanima jeste vi odmah na tom prvom pregledu dobili gipsiće na noge? I kako to ide? Malo me strah svega jer su mi prvo rekli da to nije ništa strašno a sad nas šalju za Zagreb pa ne znam ni sama šta očekivati na karju. Nadam se da će ipak sve biti dobro.
....mi smo odmah prvi put kad smo došli dobili gips...prvo smo išli kod njega u dječju ambulantu, ima posebna čekaonica, niste na hodniku sa ostalim ljudima, a tamo uvijek bude gužva, pripremite se na to, ponekad nije bilo mjesta za sjest
...ti idi odmah u tu dječju čekaonu a muž neka ide na šalter, morate se tamo prijaviti...nas su prvi puta naručili u pola 11, na red smo došli tek negdje oko pola 1
već tek nakon tjedan dana kod njega pa tek opet za tjedan u zg, znači beba je imala dva tjedna
,,,,znam da vam je
18 lis 2010, 08:03
0 i nismo cekali dugo.18 lis 2010, 22:50
svima!
21 lis 2010, 01:29
21 lis 2010, 23:51
23 lis 2010, 22:14
....neće ništa biti, Eva je super bila sa gipsićima mada je uvijek plakala dok su joj ih stavljali i to baš jako
velika!!
23 lis 2010, 22:32
A što se tiće prijevoza i sama sam razmišljala dosta o tome ipak je on meni pre mali da ga vucam po vlaku i tramvaju pa je auto ipak najsretnije rješenje. Suprug nema pravo na bolovanje jer je beba prijavljena preko mene ali nema veze nekako će mo se već snaći.
Kako djevojčica podnosi cipelice?
Kako se vi snalazite sa tim vježbicama? Hvala ti puno za sve informacije i podršku stvarno mi to dosta znaći. Pusa maloj princezi a vama ostalima veeliki pozdrav!!
07 stu 2010, 17:08
đurđica seili je napisao/la:Pozz Vidieva! Danas je već sve puno bolje. Našli smo način i da se okupamo i malo smo se navikli na gipsiće i mi a i beba. Bio je taj Dr. Šmigovec i stavio mu je gipsiće na obadvije nogice. Kaže da misli da će mu trebati 4-5 gipsića ali ne može ništa sigurno reći da se to može znati tek kad vidi kako će nogica reagirati na gips. On navodno ima neki lakši oblik od položaja u stomaku. To nam je i Pitlović u Brodu rekao. Bit će nam vjerovatno lakše sljedeći puta jer je ovo sada i za nas i za njega bio šok. On je inace stvarno mirna beba od kad se rodio nismi ga čuli da plaće, samo se javi kad je gladan a utorak je doslovno vrištao dok su mu to stavljali pa je to malo bilo teško slušati ali dobro sve će to proći.A što se tiće prijevoza i sama sam razmišljala dosta o tome ipak je on meni pre mali da ga vucam po vlaku i tramvaju pa je auto ipak najsretnije rješenje. Suprug nema pravo na bolovanje jer je beba prijavljena preko mene ali nema veze nekako će mo se već snaći.
Kako djevojčica podnosi cipelice?
Kako se vi snalazite sa tim vježbicama? Hvala ti puno za sve informacije i podršku stvarno mi to dosta znaći. Pusa maloj princezi a vama ostalima veeliki pozdrav!!
...više plače ali ja sam srca kamena pa nedam....kad baš jako oplače, skinem ih, ona zaspe (to je obično pred spavanje) a ja ih onda ko lopov vračam na noge
...neka, tješim se da je za njeno dobro ijedva čekam dan kada ih više nećemo nositi barem cijelo vrijeme
08 stu 2010, 08:44
.Imali smo problema sa žuljevima čim je počeo nositi cipelice i to velikih.Imao je na desnom stopalu žulj iznad prstića po cijeloj dužini, ali je prošlo.Mazali smo sa bepanthenom a dok je pukao sa bebi puderom.Evo sad je već mjesec dana kako ih nosi i mislim da ih je prihvatio kao normalnu stvar.Vježbamo svaki dan 4-5 puta i isto se smije.Odlično to izgleda i jako dobro reagira sa stopalima. sam ih pomiče prema gore i prema van, nema više refleks pomicanja stopala prema unutra.Ortoze su omekšale tako da smo sad na trećoj rupici, mislim da su skroz ok.Kad ih skinemo za vrijeme kupanja uživa, udara snjima po vodi, ko da trči, neprocjenjivo!Idemo na kontrolu u prvom mjesecu i nadam se da će dr. Đapić smanjiti vrijeme nošenja ortoza.
.Onda budu već "veliki"
E: 08 stu 2010, 16:09
maloj princezi, a vama ostalima jedan veliki pozdrav!
09 stu 2010, 02:00
lijepo je kad su bebe dobro a?
...tako da neznam kako ćemo skemijat kakvu kavicu
...ako imate ideje, javljaj...do tad, držite se, javljajte se i svima veeeeeelika
tako da smo mislim blizu...ja inače nisam iz broda pa još ne poznam neke dijelove grada ali znam gdje je jelas
...onda i vi dobivate cipele ubrzo jel?ajd vidi kad možemo na kavu pa javljaj...puuuusa!!!!
09 stu 2010, 22:23
Nije spominjao rezanje tetive ali je rekao da će taj zadnji gips imati dva tjedna pa sam se ja odmah sjetila rezanja tetive i sad me malo strah šta će biti sljedeći utorak..... Vidieva mi smo skoro susjedi.
Moj suprug je sa Budainke iz Ličke ulice. Gdje ste vi? Kako će mo se dogovoriti za kavicu? hočeš da ti ostavim broj tel. pa da me nazoveš ili.... možda imaš profil na fejsu ili skype pa da se tako cujemo? Mpje ime na fejsu je isto imam sliku djece na profilu.... Javi se da se dogovorimo kada i gdje će mo se naći a do tada
i pozdrav!!!!!
10 stu 2010, 20:48
10 stu 2010, 22:24
11 stu 2010, 00:37
!
svima!!!!
11 stu 2010, 09:24
12 stu 2010, 00:57
20 stu 2010, 21:15
...držim fige svima...
20 pro 2010, 02:03
) tako da smo zavrsili odmah kod dr. djapica.
svima!
20 pro 2010, 08:41