evo da malo podignemo topic iako svi vidim mucimo istu muku. nazalost moram priznat da ortoze uspijevamo nositi samo par sati dnevno
ja ne znam sto vise napraviti. znala sam nocima ne spavati i dezurati kad se smiri da mu ih nakalemim, samo da bih ih nakon pol sata koprcanja i deranja opet skinula. i tako 5x zaredom. vec mjesec dana izlaze mi trojke i cetvorke i pati se danonocno, a bila bih ja cak i maceha sto se tice te nogice, ali kad stvarno ne vidim smisao. pa ne mogu ga zauzdat i pustit da vristi nocima dok ne poklekne.dobra je vijest da hoda. za pravo je prohodao s 13 i pol mjeseci, hoda bez pomoci vec mjesec dana, ali onda se 2 tjedna vratio puzanju i uopce nije htio hodati i jedan se dan samo dignuo i prehodao cijeli stan za mnom. mislim da je to vise stvar karaktera nego equinovarusa, on je krenuo kad je bio spreman. i kako je prohodao prakticki uopce ne pada, iako nekad zna balansirati ko da radi u cirkusu, no to mozda oponasa bumbu klauna
no hocu reci da je jako stabilan, cak vise nego sto sam ocekivala. naravno da svaki pad u meni budi strah da je to od krace tetive ili necega equino-vezanoga, ali bebe padaju pogogu zar ne?uglavnom, pregled nam je 27.6. pa ako netko ide tada javite se za kavu i cakulu!
pozz,
B.

)...jeste već tamo ili????
...isto muku mučimo sa zubima i jako jako se nadam da će sve biti ok
....