Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

Re: Kalos - pomoć + što nam treba za tamo?

30 lis 2009, 17:12

a vidi ante komad čovika,pravi je. :kiss tek sad skužila slije

30 lis 2009, 17:14

a da stavila sam, tek danas sam skuzila kako haha :lol :hug

30 lis 2009, 17:19

idemo vjezbat i plakat pozz :mase

30 lis 2009, 19:43

flipper je napisao/la:Ja mislim da uz uputnicu za dijete dobijete i putni nalog.
Pedijatrica vjerojatno zna pa pitajte nju.

Naš pedijatar nije znao već mi je rekao da se raspitam, u HZZO-u dobila odgovor,a potom i putni nalog :D

30 lis 2009, 19:51

madir je napisao/la:
lucija1976 je napisao/la:Termin nam potvrđen- u Kalosu smo od 22.11 :)

POZZ LUCIJA NAMA 23.11.ZNACI VIDIMO SE DOLI :mah

Da :D , ja nisam imala problema oko narudžbe, dr. A. Rota-Čeprnja nam akon prvog pregleda rekla da nazovemo i rezerviramo termin pa kad dođemo drugi put da će nam dati preporuku, to je bilo negdje u kolovozu i već tada su mi rekli za termin 22.11. Nakon toga smo na pregledu koncvem listopada dobili preporuku, pa papire za komisiju, uputnicu i putni. Komisija nam je odobrila 10 dana no kad sam zvala u Kalos rečeno mi je da njihova dr. uglavnom boravak produži na 3 tjedna :) :dada

30 lis 2009, 20:05

a nama je danas fizijatrica rekla da postoji mogućnost da ne prođemo na komisiju.ubiiiiiilo me.ne mogu dočekat pon.da krenem to sve predat i onda isčekivanje.a bože mili valjda će nam dat. :place mi smo u doktorice jukice.

30 lis 2009, 20:08

vi ste onda isto negdi blizu nas -trogir i maminog slatkiša-solin :mah

30 lis 2009, 20:19

Šibenik :dada
Dr. Jukica je navodno najbolja mada nam se sviđa kako radi i ova dr.
Mi smo prvi put išli na komisiju i nisam imala pojma kako ide, uglavnom predala sve papire od ljeta, od kad smo se intezivno počeli baviti ovim problemom kod malenog, nakon toga za par dana došli a vidimo što je odlučila komisija i od njih dobili 10 dana

30 lis 2009, 20:35

i ja san čula da kad komisija odobri 7 dana, onda oni daju 3tjedna.nama triba 20 koliko bi bilo dosta da propuže tj.da dođe u četveronožni,ako bude tija surađivat i vježbat.a ne znan vidit ću bit će šta bude. :dunno

30 lis 2009, 21:12

ma odobrit ce ti sigurno ne brini se gore je meni ja iman papire a neman siguran termin.. :( :mah ..

30 lis 2009, 21:17

Kako nemaš siguran termin??

30 lis 2009, 21:41

ma zato sta mi ga nisu potvdili boze sacuvaj sad zovem svaki dan niko se ne javlja.. :angry

31 lis 2009, 12:48

enđi je napisao/la:
lucija1976 je napisao/la:Ja bi koncem studenog trebala u Kalos sa 3,5 godišnjim sinom kojem je za sada dijagnosticirana Ataxia pa me zanima sve o smještaju, tretmanima, slobodnom vremenu- kako da se organziram. Kakve su veze s kopnom ....

Na starnicama Jadrolinije imaš plovidbeni red,ako nemaš mučnine ,katamaranom stigneš do Vela luke za 1:45,a sa trajetktom treba 3 sata,ali trajekti su sada super sređeni,kavica ,Tv i uvijek netko tko ide u Vela luku i vrijeme za čas prođe;ako je dijete u kolicima,trajekti imaju lift,tako da se bez problema može doči na gornju etažu ,a i ljudi koji rade tamo uvijek su spremni pomoć.
Slobodno vrijeme je poslijepodne svaki dan i vikendom,večina mama bi išla kuči vikendom(petak popodne -povratak nedjelja večer).
Smještaj je uglavnom sa još jednom mamom,ima jedna dvokrevetna soba ,a to je uglavnom za one koje sami plačaju ,ako su već iskoristile pravo na jedan put preko hzzo-a,tu sobu je malo teže da se dobije.
Kada se budeš dogovarala za termin gledaj da te naruče več od nedjelje ,jer češ već u ponedjeljak ujutro voditi dijete na pregled ,a mogla bi već prvi dan da i neke vježbe da odradiš.
Ono što nisam ni ja znala kada sam prvi put došla u Kalos ,je to da se voda tamo ne pije ,nego češ morati kupovati vodu.
:mah

ja sam tražila ned.da u pon.odma imamo pregled pa nam je rekla da ne nego u pon jer nema mjesta.nema veye bitno da sam uopće dobila mjesto :dunno

31 lis 2009, 20:05

Znači sa rezervacijomu Kalosu sam imala sreće- iz prvog :)
Još sa tako prođe i boravak :zivili

03 stu 2009, 21:58

madir je napisao/la:a nama je danas fizijatrica rekla da postoji mogućnost da ne prođemo na komisiju.ubiiiiiilo me.ne mogu dočekat pon.da krenem to sve predat i onda isčekivanje.a bože mili valjda će nam dat. :place mi smo u doktorice jukice.

Jel prošla komisija ?????

04 stu 2009, 07:56

:kima čekamo da nas nazovu :kima. a doma smo krenili sa intezivnim vježbanjem svaki dan.teta vježbalica već vidi napredak :joy

04 stu 2009, 15:44

mamin slatkiš je napisao/la:ma zato sta mi ga nisu potvdili boze sacuvaj sad zovem svaki dan niko se ne javlja.. :angry

:conf jesi imala sriće i dobila kalos?

04 stu 2009, 15:49

zna li netko .........ako nam komisija odobri stacionar znači kalos,postoji li mogućnost da do odlaska tamo dobijemo vježbe na patronažu.u našem slučaju bi to bilo produžit za 15-20dana.jel ima itko da mu je odobreno oboje u jednom mjesecu?

04 stu 2009, 21:03

madir evo me zvala sam ali nista kazu za sada ne jedino ako neko odustane ali muz mi je nasa vezu u kalosu pa ce provat sredit da i ja buden kad i ti tj od 23 pa ti se onda javim za dan ,dva ...a to za patronazu mozes ja sam na patronazi ima misec dana dobila 20 puta u priska med to ti je nasuprot krizina i odma iza toga predala za kalos jer mi i nije bilo nekih rezultata kad on tih 45 min proplace nista se s njim nemoze napravit pa tako da znas da mozes i za to pridat...ma odobrit ce ti draga sigurno.., samo da meni ovo upali s kalosom pa se vidimo...pozz :zivili
:mah

04 stu 2009, 21:56

kad sredim tj ako sredim javim ti se na pp :kiss :kiss

05 stu 2009, 10:26

lucija,mamin slatkiš- ne idemo u kalos.došli smo do tete vježbalice koja ivana vježba evo već tri dana,a do koje smo pokušavali doć 6miseci. :klanja dobro ju je prihvatija,i ne buni se koliko sa drugim tetama vježbalicama.e sad,tražila sam jutros da nam stacionar zamine patronažon,tako da će dobit 2 ili 3 puta tjedno,a mi cemo placat ostalo.vježbat će ka i doli svaki dan 20 dana,al tribat će to produžit na misec,misec ipo.nema veze neću kupit čizme,kad bolje pogledan u ove od lani savršene su haha. :joy kad stavin na komad karte trošak tamo i ovo šta ćemo nadožuntat (nadodat) :dada ispada nam isto.samo šta doma ivan ima svoj komod,papicu i sve ostalo.je da je u kalosa sve plaćeno,al popodne triba negdi provest,pa će se prošetat,popit kava bla,bla,pa mi se neće svidit ručak,bla,bla : da ne nabrajan.a ja se uza sve to STRAŠNO bojin gripe,u biti već svima iden na živce jer san postala opsjednuta.mamin slatkiš trebale bi se nekako dogovorit kad da ja zoven doli i odkažen termin,pa da ti nazoveš odma posli mene i eto mista.ako se budu izmotavali da nema,slobodno možeš reć da smo mi skupa na vježbama i da znaš da smo odkazali. :protest samo šta prije mi se javi ako ti se sviđa ova ideja.lucija sretno u kalosu i pozz :kiss

05 stu 2009, 12:18

super moze ja im taman danas moram faksirati papire pa mogu odma napomenit da ces ti odustati,kad si ti tocno trebala ic bas mi je muz uspija sredit ali ne i datum sad mi je to taman lipo upalo hvala ti puno,posalji pp pa da se sve dog.pozz i pusa :kiss

05 stu 2009, 12:19

luce onda se ja i ti vidimo doli haha..bas sam sad sretna koliko zbrke oko tog kalosa... :zivili :mah

05 stu 2009, 13:17

23.11 smo dobili.sljedeći tj.nam je komisija i onda ako,a oćemo dobijemo patronažu ,kalos odkazujem.javim se pon.utorak.pozz

05 stu 2009, 13:32

moze pozz :kiss :kiss

05 stu 2009, 20:53

mamin slatkiš je napisao/la:luce onda se ja i ti vidimo doli haha..bas sam sad sretna koliko zbrke oko tog kalosa... :zivili :mah

e tako bi tribalo biti, nadam se da neće biti ružno vrime ni gripe :)

06 stu 2009, 00:29

da i ja cujemo se par dana prije na pp pozz :kiss

09 stu 2009, 10:50

mamin slatkiš daj nam napiši br.telef.kalosa da se odjavimo.izbrisala sam ga. :kiss

09 stu 2009, 11:09

jesi primila.. :zivili

09 stu 2009, 11:18

mamin slatkiš je napisao/la:jesi primila.. :zivili

:zivili je,je primila puuuuuuuno ti fala.već mi je muka kad ću ih dobit.trajat će satima.jel se polako spremate ;)
Odgovori