Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
17 vel 2011, 13:52
zna li netko sada frisko koliko kosta pregled kod simetina
17 vel 2011, 14:17
kod šimetina je pregled 200 kn
17 vel 2011, 15:38
hvala idemo sutra a nisam pitala kad smo se narucivali
04 ožu 2011, 17:56
Natjerana potrebom prvi put se interesiram za ovaj pojam. Naime Laura ima uvučene i zamućene bubnjiće već cijelu zimu pa ju šalju na operaciju na jesen (skidanje 3 krajnika i cjevčice u uši). Prije toga želim isprobati sve druge metode liječenja pa tako i ovu.
Dobila sam preporuku za liječnika homeopata u Splitu no prije nego nazovem željela bi malo više znati o homeopatiji, o metodama liječenja, o tome kako bi taj pregled trebao izgledati i najviše koliko bi to sve skupa koštalo da se pripremim (pregled i lijekovi). Hvala
04 ožu 2011, 21:29
Rusulice, dobro dosla.
Pregled kod homeopata se zasniva na vrlo detaljnom razgovoru na kojemu te homeopat pita sve o djetetu od trudnoce....do danas. Navike, sto voli, sto ne voli, cjepiva, bolesti koje je prebolilo, a sve u cilju odredjvanja djetetove konstitucije i eventualnog uzroka problema. Kada ustanovi konstituciju i stanje, odlucuje kako ce usmjeriti trapiju.
Homeopatija nas svrstava u pet konstitucija. Situacije u zivotu te mijenjaju i odvode od tvoje konstitucije. Smisao homeopatske terapije je postepeno organizam vratiti u konstituciju.
Uzimaju se lijekovi u vidu kuglica, kapi, moze ti propisati i vitamine, dodatke prehrani, nacin prehrane i promjenu nekih zivotnih navika.
Tako to izgleda kod iskusnog homeopata.
Kod nas to podrcje uopce nije regulirano i obrazovanje homeopata nije sistematizirano. Znaci da netko moze zacrsiti tecaj od tri mjeseca i baviti se time.
Ja sam iz splita i nemam bas dobra iskustva s homeopatima u st. Idemo u london i imamo uspjeha.
Oni sto je vazno znati je da ako terapija ne djeluje, znaci da lijek nije pogodjen i da ga treba mijenjati. Zato je iskustvo homeopata od presudne vaznosti.
Ono sto je dobro je da ne steti.
07 ožu 2011, 16:08
Drage mame, ima li koja iz mojeg kraja - Varaždin da zna postoji li u našoj okolici neki dobra homeopat?