Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
11 pro 2008, 15:28
ko pevaljka bum se predstavila
11 pro 2008, 22:20
Joj,nemojte pricati bezveze...moji roditelji su bili kod Domancica,a mala i ja nikad.A uvijek dodjemo zajedno u KG,istina bog samo ne sjednemo u dvoranu zajedno jer mi dodjemo kasnije dok se spremimo i tak to.
Istina je i da se D.voli hvaliti ali fala Bogu...kad ima rezultata.I normalno da voli doktore...jer i oni vole njega,uzajamna ljubav!
Dobri andjeo...sokirala si me sad sa ovim cijenama.Posebno bazen.I mnei je zao kaj vise nebudu u KG,bas smo se vec udomacili tam.
12 pro 2008, 07:10
Dobri andjeo je napisao/la:ko pevaljka bum se predstavila

Molim te onda mene prijavi kao prateći vokal
12 pro 2008, 10:21
pa daj camelia reci kako su onda tvoji dospjeli k njemu, samo su sjeli na "njegove" stolice,tam kraj stolaca gdje on radi ?
12 pro 2008, 12:39
Ajd, baš i mene zanima, jer na te stolce smiju sjesti samo oni koje Tanja i Zdenko upute da sjednu tamo.
16 pro 2008, 13:49
MaMi je napisao/la:Dobri anđeo, Domančić uzima samo jako poznate osobe ili liječnike da nad njima likuje. Čini mi se da su to glavni kriteriji za dolazak njemu na trerapiju. Pa ako spadaš u neku od tih kategorija neće biti problema da tvoja curica ide njemu na terpiju.
Na žalost neću se složiti sa Vama, jer je to samo DJELOMIČNO istina... Uz takve osobe
kakve ste opisali, uzima i sve ostale, dovoljno ga je zamoliti ili ako vas sam odabere.
Naime, moje dijete ide kod njega od prvog dana, a nisam nitko poznati, jednostavno je
prvi dan otišlo do njega.... i od tada je samo kod njega.
Iako smatram da su i ostali vrlo dobri pa se ne treba trgati oko Zdenka...
Imam izuzetno dobra iskustva od tamo, pomogao je mojem djetetu (što je vidljivo iz lječničkih nalaza nakon
terapija), i dalje idemo svakih cca 4 mjeseca.
Lijepi pozdrav svima
16 pro 2008, 14:39
e super drx, moze malo vise info sto je bilo t djetetu
mi se malo salimo

no mene doista prvenstveno zanima kako doci do njega osobno , da on osobno radi moje dijete , jer mi je to jako bitno , mislim u trenutku kad sam se odlucila otici na tako daleki put i tako skupo placat smjestaj i boravak 3 dana onda zelim i njega osobno za svoje dijete jer se nadam da mu on moze pomoci, i ne zelim druge jer druge imam i u zg koje mi je ionako on preporucio .
u kojoj mjeri pomoci mogu ostali terapeuti

, vjerojatno u istoj kao i oni u zg , a onda ne moram placat smjestaj, no ko sto rekoh probat cu sve uciniti sto mi netko kaze da treba da moje dijete dodje bas k njemu i platiti koliko treba . to je moje vidjenje
16 pro 2008, 16:25
Dobri andjeo je napisao/la:e super drx, moze malo vise info sto je bilo t djetetu
mi se malo salimo

no mene doista prvenstveno zanima kako doci do njega osobno , da on osobno radi moje dijete , jer mi je to jako bitno , mislim u trenutku kad sam se odlucila otici na tako daleki put i tako skupo placat smjestaj i boravak 3 dana onda zelim i njega osobno za svoje dijete jer se nadam da mu on moze pomoci, i ne zelim druge jer druge imam i u zg koje mi je ionako on preporucio .
u kojoj mjeri pomoci mogu ostali terapeuti

, vjerojatno u istoj kao i oni u zg , a onda ne moram placat smjestaj, no ko sto rekoh probat cu sve uciniti sto mi netko kaze da treba da moje dijete dodje bas k njemu i platiti koliko treba . to je moje vidjenje

pa gle, mislim da ti tu novac neće puno pomoć :-)
jednostavno idi tamo, sjedni blizu njega, eventualno dođeš do njega i zamoliš ga za dijete,
ili ukoliko dijete može, pošalješ ga k njemu da samo pita :-)
Što se tiče plaćanja, sve je napisano na forumu, jednostavno na kraju daš koliko misliš
da ti je pomogao, i u okviru svojih mogućnosti, ništa obavezno.
Ostali, po meni, isto tako mogu pomoći kao i g.Domančić, i po meni nema neke razlike, obzirom
da tamo svi koji rade, rade već godinama i dobro znaju posao (Drago, Alan, Stipe i ostali). Zato
i nema razloga trgati se oko Domančića jer i ovi gore mogu pomoći jednako dobro.
pozz
18 pro 2008, 22:36
Nisu moji sjeli na nikakve njihove stolice nego su normalno sjeli u dvoranu kao i svi ostali,a on je dosao sam do njih i pozvao ih.
Kad bas tak jako zelis Zdenka onda drugi puta kad dodjes ,a prije nego sjednes ,zamoli i pitaj Tanju da ti Z uzme curku.
19 pro 2008, 11:10
MI kada samo došli prvi puta sjeli smo se na jedan kraj dvorane i čekali, Zdenko je došao do nas i pitao nas o dijagnozi i rekao: Drago, ti ćeš ovo dijete tretirati. Nije nam žao, jer je Drago fenomenalan, imamo njegov mob i u svako doba ga možemo nazvat, čovijek je pun znanja i po meni nije tak naporan ko Zdenko, on mi je malo, hm..hm..,da ne pišem sad, vjerujem da svi znaju na kaj mislim koji su bili tamo
Mislim da ipak postoji razlika u terapeutima tu u Zg i onima koji rade sa Zdenkom tamo, on si je ipak izabrao najbolje koji rade s njim, a i količina iskustva mislim da se nemože mjeriti, koliko ljudi prođe kroz ruke njima, a koliko ovima u ZG.
A i zrak koji tamo udišeš je bolji od zraka u ZG, meni je odlazak tamo odmor za dušu i tijelo.
15 tra 2009, 20:25
Obzirom da sam baš ja bila ta koja je dotičnog prozvala kao nekompetentnog sada stavljam njegovu stranicu na forum, nudi se dosta dobar opis terapije i odgovori na neka pitanja koja nas muče pri prvom odlasku.Terapije su organizirane u Zagrebu i Dubrovniku, pa možda se netko odluči
http://www.bioterapija.org
16 tra 2009, 07:11
Lea, nikako da nam se netko javi tko je bio kod njih, mame koje poznam a bile su na terapijama s djecom u Zagrebu (kod raznih terapeuta po Domančićevoj metodi) nisu baš imale nekih rezultata

.
16 tra 2009, 17:35
Obziromda sam prije nekog vremena pokrenula hajku na dotične nekako sam imala potrebu staviti stranicu na forum jer izgleda da su se ljudi ozbiljno toga prihvatili i da se trude a ja inače to jako cjenim.Posebno mi se dopala stranica - pa eto.
Faith inače neznam kaj bi mislila o svemu tome?!
Znaš za naše iskustvo kod Novaka u Zagrebu i zaista mogu reći da se u tretmanu odmah vidjela Leina reakcija i nakon nekog vremena poslije terapije smo primjetili napredak te da me netko pita svakako bi ga kao prvog predložila( zbog osobnog iskustva), no nismo nastavili ići zbog problema koji su nas stisli oko terapije....
Također smo bili i kod Gregova i pobjegli glavom bez obzira jer se i u toku terapije i poslije vidjelo da Lei nekaj ne štima. Imao je drugačiji pristup i drugačiji način rada, a Lea je imala jače napade i bila je lošijeg općeg stanja.Upravo iz tog razloga smo odustali od odlaska u K.G.
17 tra 2009, 06:53
Ma sjećam se da nisi ti digla hajku nego si samo prenijela ono što su tebi rekli.
28 srp 2009, 14:27
Odlučila sam i ja sa vama podjeliti iskustvo sa bioenergičarima.Kad sam saznala za karcinom otišla sam u Sloveniju kod bioener. koji radi po metodi Z.Domančića.Poznavala sam ga od prije dok sam dolazila sa prijateljima,suprugom,mamom i na njima vidjela djelotvornost terapije.Ovaj put bila sam ja u tretmanu.Sve sam znala kako funkcionira jer sam uvijek kao pratnja slušala o bolestima ostalih ljudi i vidjela pozitivne rezultate terapija,ali znate radi se o vašoj koži......U početku je bilo teško opustiti se jer ti glavom prolazi sto pitanja,zašto ja, gdje sam pogriješila...ali kako su se terapije nizale bilo je sve bolje.Prva terapija je bila prije
operacije tjedan dana. Tada me pripremio psihički na op.Izašla sam iz op. bez stome a doktor je rekao da je ona sigurna.Bila sam na nogama prvi dan nakon što su me vratili u sobu sa intenz.Čim sam izašla iz bolnice
otišla na sljedeću i tako godinu dana,svaki mjesec.Rezultati vidljivi,10 kemoterap. kosa nije opala,zračenje bez problema nikakvi simptomi.Komisija je svaki puta kad bi došla produžiti bolov. mislila da sam donijela papire za nekoga.Ovdje ima premalo mjesta za sve rezultate ozdravljenih ljudi.Ali da se ne zavaravamo,nismo se razboljeli preko noći i tako je nemoguće i ozdraviti.Ljudi očekuju čudo od par posjeta.Najvažnija je volja i želja za ozdravljenjem i promjeniti svoje navike,razmišljanja i na prvom mjestu treba VJEROVATI U.............
12 ruj 2009, 10:08
gdje si bila ? kod koga?
jel netko ide , kada ? mi imamo termin za ovaj vikend 8.10. no mislim da necemo ici.. ne znam uopce jesu se preselili ili su jos na bledu ? gledam smjestaj u bohinjskoj b. koje su to cijene

najljepse je bilo u k.gori ..
13 ruj 2009, 14:48
I mi bi trebali ići 8.10. ali meni se baš ne ide s obzirom na gripu.
Nama su rekli da će biti tada još na Bledu. Prošli puta smo bili smješteni u privatnom apartmanu koji je zapravo bio trosoban stan za 45 eura po danu, a pješice do hotela je bilo 5 minuta tako da nam je bilo baš lijepo.
Bohinjska bistrica je jedno 5 km udaljena od Bleda pa sam ja mislila ako se presele, apartman uzeti u Bledu, ljepši je i veći od Bistrice.
14 ruj 2009, 23:46
Mi idemo 24.09., evo upravo smo danas potvrdili termin. Mami, sad si me dobro uplašila s gripom, nisam uopće o tome razmišljala
15 ruj 2009, 22:02
Tala, samo otiđite i opustite se. Ja sam u nekoj crnjoj fazi života pa strahujem od svega i svačega. Faith i mm umiru od smijeha na moj strah od gripe. Muž mi je rekao da ako se bojim gripe neka onda sjedim na nekoj terasi na kavi dok su on i mali na bioterapiji.
Pozdrav tvojim slatkim klincima.
16 ruj 2009, 17:03
Ja sam inače sklona laganoj panikici, tak da je dovoljno da netko nekaj spomene, gotovo...al tak se veselim sloveniji, jer sad dugo nismo bili, obzirom da se mali rodio (od veljače), pa se nedam, idem i gotovo.
17 ruj 2009, 18:47
Mi smo sve bliže odluci da odemo još jednom na izlet na Bled.
Tala, vi se lijepo provedite, nadam se da će vam vrijeme biti za šetnje oko jezera. Ako niste bili u kanjonu Vintgar, za preporučiti je. Može se doći autom do ulaza, a dužina kanjona je 800 metara. Mi nismo išli do kraja, ali i ono što smo vidjeli od brzaca i slapova je prekrasno.
Kada uhvatiš vremena po povratku, javi se s dojmovima.
Sretan put.
19 ruj 2009, 16:14
Prošli puta smo bili smješteni u privatnom apartmanu koji je zapravo bio trosoban stan za 45 eura po danu, a pješice do hotela je bilo 5 minuta tako da nam je bilo baš lijepo.
moze neki broj ili imaju web str. mislim necemo ici u istom terminu

ja sam definitvino odustala.. mozda odemo tamo na sanjkanje i bazen u 12 mj.
19 ruj 2009, 16:16
meni je u kg bilo savrseno, jeftin app, besplatan ulaz na bazen, savrseno blizu sanjkaliste i terapija aaa. htjela sam u 12 mj iznajmiti app vitranc u slobodnoj reziji i sokirala se s cijenama , 87 eura nocenje, a bilo je 50
20 ruj 2009, 15:00
Da, u sezoni skijanja KG je zbilja skupa. Mi smo noćenje tada plaćali 100 eura, a inače između 50 i 60.
Što se tiče smještaja na Bledu, nakon što sam nazivala neke ponuđače smještaja koju su se nudli na internetu i svi odreda me otpili jer su ili bukirani ili nemaju krevetić za dijete, nazvala sam Bledtours koji je već ranije ovdje spomenula faith. Mailom im poslala kakav smještaj tražim i nakon par dana mi je stigla ponuda. Kada smo došli u agenciju i htjeli platiti nisu niti htjeli čuti za to već su rekli da ćemo se sve dogovoriti s iznajmljivačem apartmana, a oni su bili samo posrednici. Prije toga smo bili smješteni preko Kompasa, isto je bilo u redu. Moram priznati da je preko agencije bilo lakše naći smještaj nego ga sam tražiti. Pa ti je moj savjet da probaš preko Bledtoursa ili Kompasa.
26 ruj 2009, 08:30
mi smo odustali definitivno.
26 ruj 2009, 10:27
ja sam svoju veću curku vodila već dva puta, i to u Zagrebu

.
kod Novaka.
on je kod nas na kvartu.
i, za sad je super, baš smo ovaj tjedan bile drugi put - jer, dolazi zima, i mislim da je bolje ju on 'nafila' dobrom energijom nego da pohodim kod doktora i da se ona pati sa boli...
svakako preporučam