prvo da vas pozdravim. Bilo je stvarno prekrasno doći tamo i vidjeti vas curke! Daisy i Lea nadam se da ćemo ostati u kontaktu, drugi put častim
, ak već ni pifo može H20?Da vidimo probat ću biti kratka sa dojmovima!
Rodih prije 30-ak dana i naravno popucah gadno, na tri strane! Ušla sam u dvoranu u petak ko veeliki medo ili klackalica
/što god možete lakše zamisliti/ odradih tretman i nisam odmah otišla već sam pozdravila njegovu suprugu. Kad sam krenula prema mojima osjetih da me više ne smeta toliko no svejedno nisam htjela riskirat i nastavih hodat ko medo. Nešto kasnije dok sam tako stajala tamo napravih par koraka da vidim jesam li to umislila. Drage moje, famozno je kako ste uvijek malko skeptični dok se sami ne uvjerite. Nisam osjetila nikakve trnce, ništa posebno no izađoh sa bebom u rukama kao da nemam šavova!Dan poslije majka me pregledala i šavovi koji su bili u četvrtak, nestali su u subotu!
U subotu nisam odradila tretman, ali sam bila tamo i u nedjelju sam po prvi put sjela na jednu stranu. Evo me danas nakon tretmana od ponedjeljka sjedim i pišem na kompu. Napokon i poštu pregledah!
Sorry što produžih, ali vjerujte da sam skraćivala!
Nažalost ne ostajem nikad do kraja iako bih voljela, ali ovisim o drugima zbog prijevoza, a i ne mogu poradi bebe! Koju svi lijepo pozdrave i puste naprijed! Na tako prekrasnoj gesti zahvaljujem ovako javno iako mnogi neće pročitati!
Draga Andjela, žao mi je da te ne upoznah, evo zasada znam Anetu, Leu i Daisy.
Ja sam ti ona veeelika žena sa bebom u rukama,pa ukoliko želiš upoznam te sa curkama! Nemojte se uvrijediti molim vas, ali meni fakat odlično izgledate
!
Moj otac nosi cijeli pak Jane i to po dva paketa, a doma sa klincima i mužem pijemo samo nju!
Pa jedan pak nam traje oko 2 dana!
Baš sam razmišljala kako mu se trudnice i ljudi sa bypassom ne mogu približiti, to bi znači vrijedilo i za djecu sa umjetnom pužnicom, zar ne?
Uh, raspisah se. Bokić

Ispravak netočnog navoda, upravo se sjetih da sam taj isti petak bila na vjenčanju i sjedila sa djetetom od 13 kg u krilu (tko ne vjeruje dobit će snimljeno).

,ali vodu možemo piti i ja i beba.
za tebe i tvoju dječicu. Ne stignem ti se javiti jer jedva imam vremena i disati od obveza i umora.
)
)
Ja sam stajala na tvom uobićajenom mjestu.

Pozz
. Ljudi treba to izdržati, nemam riječi!!
).