hehehh..nemrem vjerovati da si nas ufatila..ja nisam imala pojma kad je ni sta je..
eto,nemrem ja pobjec televiziji..sta cu kad me oce
otisli ja i adrian tako danas do valeka a on vec mjesecima govori da oce na tramvaj pa sam rekla da budemo kad cemo ici valeku..i tako sparkali auto pa do trga tramvajem..i isli mi vidjet mandusevac,malo ispipavali vodu kad evo ti neka zena nesto da me pita..kad se ja okrenem a ono mikrofon a vidi i kamera..e pa di me nade!

i sta cu im reci nego da se nema para..netom prije me i u valeku trazili da im donesem bianco cek za pokrice..pa reko donijet cu doznaku..grr..pa htjeli adriana nesto pitat a on stao udarati po mikrofonu i vice 'oces na tramvaj,oces na tramvaj!'..za riknut

hehehhehehh..
a kasnije sam se tek sjetila da mi ni frizura nije bila bog zna kaj jer vec danima ucim i nemam vremena ni kosu oprati..a btw kupih si novi fancy fen kojem ispada difuzor jedno pedeset puta dok sam ju susila!!
mislim da vam nisam rekla ni kako sam i na radiju neki dan bila..e to je bio show!!
vozim se ja sesvetama,bas prosla centar i dosadile mi neke pjesme na otvorenom i prebacim ja na radio antenu..za koju sam btw saznala tek neki dan

..i govori spiker neke brojke,pojma nemam zasto,a ja ponavljam u sebi..932,08...523,06..i veli povodom otvorenja fero terma prvom ko dode i nade neke proizvode po tocno tim cijenama dobiva ih gratis!!samo treba reci da je slusao radio antenu!!a ja trk po dragog..2min dalje sjedio u bircu,taman se trebali naci..reko picimo u fero term-dizi guzicu!
i ja ko ludakinja jurim po ducanu i trazim i nadam se nekoj kadi jer bas bi nam trebala

a on ono.daj ajmo,moram na tehnicki..dosaduje se..a ja uzbudena ko da tarzim dragulje il ne znam sto..a pol stvari u ducanu nema cjene kad je tek otvoreno..i nadem ja neku policu a na njoj bas te cijene a na njima mjesalica za umivaonik i za kadu!!yeeeepi!i to grohe,ne bilo kaj

a dragi bas neki dan kupio neku glavu za tus za 20tak kuna,tek tolko..dodem ja do pulta,sve velim a oni mene u cudu gledaju..o cemu ja?!pa zvali radiop da provjere..a bio isto neki covjek za istu stvar..i tako ja poricala sa spikerom,reko mi se javit kroz neko vrijem da snimi nekaj za eter,ja reko ok..i dali mi nagradu!!u meduvremenu ovaj tip nestao pa sam ju ja dobila a kasnije doso neko..ali 'zao mi je,gospoda je vec osvojila'..
pa sam bila u eteru..e nisam mogla vjerovati koji glas..ko da dete prica i to tako uzbudeno ko da sam autic dobila..al ovo namje stvarno trebalo hehheh..
i da..ispit sam danas polozila!!

a onaj sto sam ucila do 4 ujutro neki dan,dobila peticu iz pismenog i sad jos samo usmeni i jos jedan ispitic i gotovo..