Sada je: 13 kol 2026, 07:59.

KAVA V

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: KAVA V

PostPostao/la Mammamia » 22 pro 2009, 12:57

Pa red je da ponekad i mi dobijemo dobre koncerte prije Zagreba, inače se uvijek sve tamo dešava. Repušić je iz Zadra i zato je koncert bio tu. I posvetio ga je pokojnom maestru Šuteju. :srca
Mora da je i taj kocert fada bio predivan!
Mihaela, Margarita i Antonija
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la flipper » 24 pro 2009, 11:25

Drage posebne mame i posebni tate, svako dobro povodom blagdana i uživajmo ovih dana sa svojim prekrasnim klincima :mah :) :bor :nosidar :xwindow :dar

SRETAN BOŽIĆ :xfamily
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Plava » 24 pro 2009, 14:39

Svim mamama i tatama a ponajviše svoj posebnoj dječici...Sretan Božić i puno sreće i veselja u Novoj 2010. godini.... :xwindow
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Ivons@ » 25 pro 2009, 00:13

Sretan i blagoslovljen Božić svim roditeljima a posebno našoj
dječici!! :mah :mah :mah
vjerujem u čuda..........
http://picasaweb.google.com/iskopi.pavicic
ivona;)
Ivons@
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mama.miamia » 25 pro 2009, 02:46

Sretan i blagoslovljen Božić svimaa... :kiss
mama.miamia
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la faith » 25 pro 2009, 08:04

Svima želimo sretan Božić, puno zdravlja, radosti, uspjeha i veselja :xwindow :dar :xfamily :bor :nosidar .
Moji su pootvarali poklone i sad je ludilo u dnevnoj sobi, praši Queen sa koncerta na Bowlu i vozimo piston kup u pozadini... Cijelu noć nisu spavali od uzbuđenja i isčekivanja... umorna sam ko cucak...
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MAJA Skopje » 25 pro 2009, 16:21

Sretan Bozic! Puno zdravja i veselja u Novoj Godini zeli vam ekipa iz Skopja! :xwindow

Maja, Dejan i Jovan
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la breg » 25 pro 2009, 16:58

Sretan i veseo Božić svima :nosidar :xwindow
breg
Ne damo se, idemo dalje!

PostPostao/la Dory » 25 pro 2009, 17:58

Sretan i veseo Božić svima a posebno svoj vašoj :bor :xwindow djećici
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 25 pro 2009, 18:18

sretan Božić svima :nosidar
Mi srećom imamo mudar običaj da se pokloni otvaraju na badnje veče - tako da se svi nauživaju, odu sretni spavati i ujutro je mir i spokoj :bor
Denisa je zamalo lupila kap od uzbuđenja i sreće; dobio je vlakić Tomica stanicu, dijelove pruge i neke vlakiće.
Stanica ima svjetlosne i zvučne efekte :sajkosnjesko
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Dory » 25 pro 2009, 19:31

To je mudar običaj - ja sam skoro do pola noći čekala da svi zaspe pa da dovućem sve darove pod bor (ajme što mi se dogodilo - kupila sam mm papuče i trgovka, a ni ja nismo pogledale u kutiju - u kutiji svaka papuča drugi model :oops: :oops: ), a od 3 sata svi hodaju i vire dali ima što pod borom, pa onda jedno po jedno dolaze i obavještavaju me - mama ili teta darovi su ispod bora, možemo li....a ja mamurno gunđam "Još samo malo pričekajte" i tako do 6 ujutro. Mislim da ću iduće godine uvesti ovaj mudar običaj, danas sam kao da me vlak pregazio i to ne jednom.
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lulamae » 28 pro 2009, 02:06

nadice,mi smo adrianu isto priustili kompletic tomica i prijatelji stanicu za vlak i vlakic i prugu.. :dada stanica ima zvucnih efekata ali nema svjetlosnih..medutim malo sam se razocarala sto vlakic ne vozi sam :( a skuzila sam da smo odabrali bas taj koji vozi ali izgleda da sam pogrijesila :( adrian se igrao sa stanicom dok smo nas dva pokusavali sklopiti prugu ali nismo bili bas uspjesni pa smo odustali....hehe..znam da nije nis komplicirano ali nekak smo sve stavili naopacke pa smo odustali a adrian ionako nije bio nes zainteresiran-cijeli taj dan..kupili smo mu i bongose u lidlu..ni to ga nijenes odusevilo..ali mislim da je to zato sto je njemu inace kad su takvi dogadaji previse svega toga pa najcesce tek nakon dan dva kad se to sve smiri onda on pocinje dozivljavati sve..i pocne prepricavati sto se desavalo proslih dana..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MAJA Skopje » 28 pro 2009, 14:00

Bas mi je drago da su se djecica obradovala poklonima. Nas ce sacekati jutro 01.01 tad se kod nas otvaraju pokloni.
Eh Nadice tm mi je bas pricao o tome sta ste kupili Denisu i da jedva cekate da mu vidite facu kad ugleda. Bas mi je drago da ste uspeli u tome.
Nego jel napravi tm onu proju????
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la MaMi » 29 pro 2009, 00:04

Da iskoristim priliku kada mali spava i laptop radi...
Svima sve naj-naj-najbolje u novoj godini :nosibor
I puno zdravlja, zdravlja, zdravlja...Za ostalo ćemo se već nekako snaći kao i proteklih godina. :mrgreen:
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Sanja » 29 pro 2009, 09:06

Drage moje, također sve najbolje u novoj godini....puno zdravlja i sriće!!!! :kiss
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 30 pro 2009, 19:17

proja je FANTASTIČNA :dada A, Majo, tek kako se obradovao gusarskom brodu :dada :dada
Denisu sada fali skretnica, pa će morati čekati neku prigodu :lol
A mis mo namjerno kupili takav vlakić jer je to jedino što Denis može sam s ručicama voziti. Imamo mi i Duplo vlak od njegova brata, ali to ne može lijepo voziti i stalno mu vlak iskače iz tračnica. Ovdje nema problema
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Plava » 01 sij 2010, 01:49

Drage moje kavopije....SRETNA VAM NOVA GODINA I NEKA VAM PROĐE U VESELJU I SREĆI.. slika
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Dory » 01 sij 2010, 10:12

Svim mamama, tatama , a posebno djeci želim ostvarenje svih želja i snova u Novoj 2010. go :xfamily dini!!!!
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Fortuna33 » 01 sij 2010, 19:59

pridruzujem se svim ovim lipim zeljama i nova dabude sritna i blagoslovljena svima a posebno djecici :joy
Fortuna33
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Mammamia » 01 sij 2010, 21:53

Želim vam svima sretnu i blagoslovljenu novu 2010. godinu! Neka našoj djeci donese puno radosti, a nama što manje nerviranja i bit ćemo sretni i zadovoljni. :mah
Mihaela, Margarita i Antonija
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lulamae » 01 sij 2010, 23:52

ja se pridruzujem lijepim zeljama :mah

htjedoh reci kako smo neki dan imali priliku cuti pravu gong majstoricu na djelu :dada pozdrav faith ;)
taj zvuk gongova nisam nikad cula uzivo i mogu reci da sam se odusevila..fantasticno je bilo! adrian je bio odusevljen takoder :) a pogotovo jos i s onim zvoncicima i ocean drumom kojeg cu sigurno u dogledno vrijeme pokusati nabaviti..s njim sam i ja odusevljena..
ugl sve pohvale faith :klanja ljudi,to je jedna tako jako jako simpaticna osoba da se vidi izdaleka :srca
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la dupin » 03 sij 2010, 00:42

Sretan Bozic i Nova godina od srca, puno zdravlja i srece svima!!! :) :mah
dupin
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la faith » 05 sij 2010, 14:19

Hvala Lu, veseli me što vam se svidjelo. Fine vibracije u svima bude osjećaj zadovoljstva i radosti, a na djeci se baš vidjelo da im paše :dada , o mamama koje su uživale u zvuku zdjela neću ni pričati :p .

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 05 sij 2010, 14:38

evo ja navratila...da vas malo cujem u ovoj guzvi koju imam..cini mi se koliko god svadbica mala bila opet ima dosta zafrkancije sa svime..ali opet,slatko je ;) jucer smo gledali prstenje..i stvarno je skuuupo :roll: ali ovisi sto tko zeli..da li kvalitetu ili nes jeftino..uglavnom jedva smo se usaglasili oko izbora..buduci da smo i inace razliciti ovo nije bilo nis cudno ali sam zeljela da bar budu slicni a kad ono svak po svom..ali na kraju smo ipak nasli neku zajednicku crtu :)
sad bi trebala naci cipele,smisliti frizuru i sminku i tako dalje..uh,sto ja volim komplicirati..ne bi to kod mene bilo jednostavno ali nikak :mrgreen:
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 05 sij 2010, 14:57

Nadam se da ćete se ipak naći na pola puta, mojem je bilo skoro svejedno kakvo ćemo prstenje, pa naravno kad ga nije ni planirao nositi :lol . I ja sam svoj nedavno pospremila i nosim druge điđe.
Nemoj se puno sekirati oko organizacije, normalno je da želiš da sve bude super, i nadam se da će i biti.
Što se tiče cipela, kakve tražiš, kakva će biti obleka gore?
Ljubi A.

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 05 sij 2010, 15:28

biti ce duga haljina boje breskve...s nekim trakicama bakrene boje,odnosno neke tamnozelene..ne znam ni sama koja je to boja :D tu haljinu je nosila moja seka poslije vjencanice na svom vjencanju..a ja cu je posuditi jer mi se bas ne da trositi novce za nes kaj bum obukla sad i nikad vise ;)
i trazim neke cipele boje breskve ili bakrene..na visoku petu..ali nemam pojma di bi ih nasla..ovo kaj sam jucer prosvrljala malo nis nisam nasla..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 05 sij 2010, 16:05

ha, čuj, veli se da uvijek treba biti nekaj posuđeno - tak sam i ja u posuđenoj vjenčanici se udavala i vidi me sada - 20 godina braka iza nas :dada
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la faith » 05 sij 2010, 16:09

Haljina zvuči lijepo ali za cipele baš nisam optimistična, vjerujem da je sada teško pronaći cipele boje breskve.
Ali nikad se ne zna, možda baš naletiš na neke super i to sasvim slučajno.
Ja bi radije kupila neke svijetle cipelice koje bi poslije mogla nositi na ljetne stvari, uglavnom, sretno u kupovini!

faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 05 sij 2010, 16:47

ma to si i ja mislim da bum ih tesko nasla..sad je u ponudi samo nesto crno-smede i slicno..
ako gdje vidite..javite ;)
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Dory » 05 sij 2010, 16:58

baš lijepo da se netko sprema za svadbu...ja sam imala nježno žutu haljinu i samo večeru, nisam se zamarala nikakvim org. problemima. MM i ja smo prije braka živjeli 5. g. zajedno i postali roditelji starije kćerke, vjenčanje nam je bila samo formalnost.
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.