Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

Re: Rodila se Ema (Martina sestra)

24 tra 2010, 21:50

Fala svima! Meni je poseban gust s vama podijeliti svoje impresije jer znam da me vi najbolje razumijete.

27 tra 2010, 14:38

martinaiemina mama :dada ja skoro uvijek sa suzama citam tvoje postove, jos otkad sam nasla ovaj forum tj gp. i jos se sjecam onog filmica gdje Marta radi prve korake na rivi i koliko smo ga puta pogledali svi doma. Eva pogotovo. Kad citam kako vam je sada sa Emom, zamagle mi se oci, ja bih ali se ne usudim. Valjda cu dobiti tu snagu, kako si ono dobro napisala, nisi vjerovala u prirodu, u doktore, ja bih jos dodala da ne vjerujem ni u sebe. Nekako kao da su zdrava djeca rezervirana za druge. Znam da glupo zvuci ali trenutno tako mislim. Pozdravi nam puno Martu :srca i pisi nam jos o Emi!

27 tra 2010, 16:50

Pa gde si ti Nora?? Zeno izgubi se.
A ti si mlada imas fore. Nego mi ovako u godinama moramo brzo da odlucujemo. Al evo martina mama probila led.
Sad svi znamo da nemoguce moze postat moguce.

27 tra 2010, 17:28

Lorena, u tom nepovjerenju u sebe i je kvaka. Mene od Martinog rodjenja prati taj osjecaj krivnje jer se nevolja dogodila u trudnoci. Nikad se nisam pitala zasto Marti, zasto nama. Losa sreca je pravilo, a ne izuzetak, iako stvari cesto zavrsavaju dobro. Ja sam se s osjecajem krivnje borila od prvog dana i sve te emocije i kupus spremila di mi je najmanje trebalo. Trudnocu sam prezivjela tako da sam svaki dan bez komplikacija prihvacala kao dar, a ne nesto normalno. Zaokupila sam se Martom i gurala trudeci se ne misliti puno. Za porod sam vec znala da nemam zivaca pa mi je jedina opcija bio carski na ladno. Nisam sada puno pametnija, ali osjecam neku duboku zahvalnost jer je sve proslo samo tako.
Majo, nema ti ta odluka nikakve veze s godinama. Ili si spreman, ili nisi. Ne opterecuj se. Znam da cu Emi biti medje starijima na roditeljskom, ali to mi nije mana.

27 tra 2010, 18:51

Ma kakvi Ema ima da vas podmladi. A bogme i ti i Kreso ste mladoliki!!! :faca

27 tra 2010, 20:21

martina mama je napisao/la:Majo, nema ti ta odluka nikakve veze s godinama. Ili si spreman, ili nisi. Ne opterecuj se. Znam da cu Emi biti medje starijima na roditeljskom, ali to mi nije mana.

E ovo s punim pravom mogu potpisati - u svakom pogledu . :D

28 tra 2010, 15:24

Majo, evo me, samo nemam bas puno vremena otkad radim a i ne znam sto bih pisala. u skoli nam ide jako dobro i tako :mah
Trudnocu sam prezivjela tako da sam svaki dan bez komplikacija prihvacala kao dar, a ne nesto normalno

valjda kad je trudnoca vec tu, takvo razmisljanje je najbolja opcija. Samo meni je problem sto ja vec godinama o tome razmisljam. Nama nisu uspjeli otkriti da li se to desilo u samoj trudnoci, porodu ili nakon osam mjeseci :dunno Eh da, slazem se da godine nemaju veze s tim, samo hrabra odluka.
Odgovori