Sada je: 04 lis 2026, 16:02.
Moderator/ica: nadicab

Ja sve mislim da je mozda vani pa pokupi neku prehladu, virozicu, medjutim, izgleda da svi muku muce s tim... 

Ali ne donju jedinicu, nego cetvorku, ili peticu, pojma nemam
Bilo bi cudno da kod nbas nesto ide po redu
Ali mi je sad jos ljepsa

- odgovor kad ga nesto pitas a on ne zeli odgovoriti ili ne zeli napraviti

Kad ste intenzivno ukljucili logopeda
Kako rijesiti problem tvrdoglavosti
Tj. kako izlive bijesa kad nesto nije po njenom rijesiti
Npr. jede jabuku, ja kazem ''daj mami'' i ona pruzi meni u usta da zagrizem, samo meni, nikome vise. Kad je sa djecom, otima svoje igracke, samo meni dA 

fancy je napisao/la: Kad ste intenzivno ukljucili logopedaKako rijesiti problem tvrdoglavosti
Tj. kako izlive bijesa kad nesto nije po njenom rijesiti
![]()
Na koji nacin je uciti da dijeli i ne bude sebicnaNpr. jede jabuku, ja kazem ''daj mami'' i ona pruzi meni u usta da zagrizem, samo meni, nikome vise. Kad je sa djecom, otima svoje igracke, samo meni dA
- dosljednost - na koljena, pogled u oci i pokusas "uvjeriti" - kod mene je zadnja faza (kad totalno popizdim 

Dinkic je napisao/la:U prosli cetvrtak 10.11.2011. Ujedinjeni narodi su izglasali da 21. ozujaka postaje dan Osoba s Down sindromom.
E sada krecu akcije kako obiljeziti prvi sluzbeni dan 21.3.2012. Trebaju nam slogan i sve sto ide uz njega.
Ako imate ideja, javite se.

camelia je napisao/la:Meni je uvijek lijepi onaj.....budi dobar kao down

) ajd kad stigneš napiši nam malo o svojoj "bandi" 

dobri rezultati i dalje.Pise(velika stampana),a cita i mala.Sa pisanima jos nije krenula.Cita...nekad bolje nekad losije.Bas je ovaj tjedan pisala otvornike i zatvornik(za one koji neznaju- kao ja,to su samoglasnici i suglasnici
)i dobila 5.Priroda joj ide bez problema,matematiku dr.tj.pise zbrajanje i oduzimanje do 15,engleski zna dosta rijeci...ne bas ko Filip,al ju muce trenutno he i she.Ona je sretna,zadovoljna,voli ici u skolu,za domaci ju moram malo natjeravati al ok.Djeca u razredu su je super prihvatila,ovaj vikend je na 2 rodjendana pozvana.Uciteljica i asistentica su isto super,nemam ama bas nikakvih problema s njima.Uciteljica joj sprema sve materijale,slikice,price.....ja samo ucim s njom uz defektologicu koja nam 2-3 puta tj.dolazi doma.I za sada to tak funkcionira.Najbitnije nam je da je ona sretna,da se veseli skoli.Nasa je postapalica....bitno je da se trudis i onda ona to shvati kao velika sestra i sve 5.
I tak uziva u tome da ju ponekad stariji decki moraju izvlaciti iz bazena.
Eto....probat cu se javljati malo cesce. 

bosancero je napisao/la:Mi smo krenuli na karate. Obzirom na sve te policajske serije i na chaka norisa decko je poceo imitirati karate udarce. Dodatni motiv je da pretuce Zdravka Mamica jer je prodao Eduarda, Modrica i Corluku te Dinamo gubi utakmice. Moj motiv je bio da mu misici ojacaju, da mu se smanji trbuh i da mu se poboljsaju motorika i koordinacija pokreta. Tako sam nazvao voditelja naseg lokalnog karate kluba koji je pored neiskustva u radu s nasom populacijom izrazio dobru volju da pokusamo. I tako vec mjesec dana idemo na karate. No sada je iskrsnuo jedan veliki problem. Naime i tata sad mora vjezbati sto je za mene ogroman napor uz to sam jos i netalentiran za ovakove vrste sportova. No sto je tu je.

Ajde , ajde ... savladati ćeš ti taj karate - pa i tebi će se smanjiti tibica,poboljšati motorika i koordinacija... i moći ćete zajedno razbucati Mamića![]()

camelia je napisao/la:http://www.ezadar.hr/clanak/lucija-mijolovic-cetvrta-na-otvorenom-prvenstvu-europe

Ja na rubu zivaca, mada smo nakon toga pricale o tome i skrenula sam joj paznju da ne zelim da joj se takve stvari dopustaju. Znam da zena nije zlonamjerna, jer se stvarno trudi oko nje, cak i vjezbaju malo dok mene nema.
, a ja jadna se slomi ziva da mi dijete jede zdravo i prirodno, stvarno joj jako, jako rijetko dajem slatko i uopste nesto sto nije domace, i onda ona dodje kuci i sutradan nece npr. supicu
Onda ja poludim, dodje mi da namlatim gospodina, a zao mi je da je ne dam

Npr. tata i nejgova mama, tj. baka.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.