Sada je: 12 kol 2026, 00:49.
Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Moderator/ica: nadicab
Postao/la ninam » 01 lip 2009, 23:38
Nina je dobila termin od skolske dr. za timsku obradu u Kukuljevicevoj.Sada zavrsava 2.r., kazu da ce od slijedece skolske god biti propis: za nju program pisan po njenim mogucnostima za svladavanje gradiva, i tako za svako dijete s poteskocama. Tako sam shvatila. Do sada je bila redoviti skolski program , individualizirani pristup.
Zna li netko nesto o toj novini?
-
ninam
- Samo sam naišla

-
Postao/la dupin » 02 lip 2009, 08:17
iz naseg iskustva Kukuljeviceva je najgori moguci izbor..nama je skola isto zahtjevala..iskustvo od tamo nikad necemo zaboravit, prestrasno..a o njihovim timovima

-
dupin
- Samo sam naišla

-
Postao/la nadicab » 02 lip 2009, 11:05
liječnici školske medicine ne znaju da Kukuljevićeva nije za svu djecu s teškoćama. Oni su tako pretprani, tako da odbijau one teškoće koje ne smatraju svojom kompetencijom.
Ako trebaš s djetetom imati obradu EEG-a + psiholog/psihijatar, najbolje je da se naručiš u Klaićevoj; čekat ćeš, ali do jeseni imaš fore.
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert EinsteinDenis, 16.05.2000.http://www.udruga-oko.hr
-

nadicab
- Prepečena plavuša
-
Postao/la dupin » 02 lip 2009, 12:37
da znam da nije kriva lijecnica sk. medicine vec ja jer se nisam bolje raspitala..jos veci apsurd je sto smo mi pacijenti Klaiceve a skola je inzistirala na Kukuljevicevu

..njima u Ku. je glavni cilj sedirat djecu i stvorit ugodni status quo za sve ostale..sva sreca da se nismo puno zadrzavali kad smo vidjeli kakva je situacija..
-
dupin
- Samo sam naišla

-
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.