Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

epilepsija

04 kol 2009, 21:33

pz svim clanovima foruma jasam iz skoplja r makedonija zelim znati malo vise iskustva sa bolest epilepsije.imam sina 6 godina neznase tacno zbog cega je poceo imati napade jos od 10 meseci desna noga od tad muje kraca za oko 2 centimetara dosta je brbliv znatozeljan ali me brine sto prima terapiju kepra od 500 ujutru sa i kepra od 750 uvece posto slediosam pitanja vasih i odgovora ali ove tablete nisam sreo da koristi neko inace su poreklo njemacka a ih distribuira slovenija .mali koristi svakidan ovu terapiju ali sad muje povecana doza unapred hvala na paznju i oprostite ako se bas dobro ne izrazavam pisanjem pz mirsad

Re: epilepsija

04 kol 2009, 22:06

Mirsade, dobro dosao na nas forum :mah
Premjestila sam temu na pdf Grupe potpore, vjerujem da ces na tom pdf brze doci do odgovora na svoja pitanja.
Pisi nam malo vise o svom djecaku i pridruzi nam se na generacijskim topicima na pdf 3-do skole :proljece
Odgovori