Sada je: 12 kol 2026, 11:11.

Ivan Cerovac

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Ivan Cerovac

PostPostao/la bosancero » 12 vel 2010, 02:09

Nisam primjetio da je itko obratio paznju na ovaj prilog:
http://pollitika.com/terapijsko-sviranj ... ju-cerovac
bosancero
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Ivan Cerovac

PostPostao/la faith » 12 vel 2010, 07:09

Nisam vidjela prije ovaj prilog, hvala. Terapija muzikom je stvarno predivna i ima velikih pozitivnih učinaka na sve, a kod djece s pp se vide razna poboljšanja. Mene su moji dečki potakli da počnem učiti o tome.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MaMi » 12 vel 2010, 22:34

bosancero, hvala.
faith, o tome sam ti pričala.
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 19 vel 2010, 22:51

taj studio se nalazi u dugom selu..milion puta sam vec prosla kraj njega ali nisam nikad otisla tamo da se detaljnije raspitam...samo sam vidjela reklamu u prolazu..
ja adriana vodim na klavir vec jedno mjesec-dva i cujem od drugih terapeuta da se bas primjeti da je lijeva ruka pocela malo vise 'funkcionirati'..nadam se da ce stvarno biti nesto od toga..pogotovo zbog nedostatka njegovog vida,voljela bih da se nekako orijentira na to i da uspije na tom polju..inace,jako voli glazbu i instrumente..i od malena svira sintic doma..cak je i sam s dvije godine odsvirao pjesme koje bi cuo na nekim zvucnim igrackama..obozava sintic i obecala sam mu kupiti veliki sintesajzer ako bude slusao tetu kseniju na klaviru i ako bude koristio lijevu ruku.. :)
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la vip71 » 23 vel 2010, 21:22

Sasvim slučajno sam naletio na ove stranice i primjetio da me spominjete. Ukoliko nekoga zanimaju teme kao što su terapija glazbom itd. može mi se slobodno direktno javiti. Podatke o javljanju i o meni možete nači na mom blogu http://glazbenistudiocerovac.blog.hr. Srdačno Ivan Cerovac
vip71
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.