Sada je: 13 kol 2026, 02:46.
Moderator/ica: nadicab

Tomijev i Larin tata je napisao/la:Drage mame, s kim da se povezem? Ko je Zack?? Prvi put cujem za njega. a na stranici ima nekoliko imena, nekog cu vec naci.
.
ali lumbalna punkcija je jeftiniji izbor a mislim da je i manje agresivna..adrianu su to radili na rebru dok je bio sasvim mali,naravno iz potpuno drugog razloga..ali koliko se sjecam nije bio anesteziran a ovdje sam procitala da to rade uz anesteziju,bar lokalnu..a sjecam se da je adrian vristao ko vrag dok su mu to radili..

juhu-juhu je napisao/la:ja znam iz priče jedne obitelji iz Rijeke.Klinac je bio prije par mjeseci i imao je napade koji mu nisu dali spavat tj tu vrstu napada su mu otkrili u Austriji i nakon tretmana klinac je počeo spavat eeg se poravio gdje govore da će definitivno ići još ka boljem jer se puno djelovanje može očekivat do godinu dana od zahvata.Ma općenito je krenuo ka boljem u mentalnom smislu...

nama je to dosta bitno..a kako to da su isli kroz lubanju a ne lumbalnom punkcijom?ovo kroz lubanju je puno bolje pretpostavljam?

, nema šta, brz si. Vjerujem da je ljudima velika stvar što djete konačno spava. A i svaki mali pomak u motorici nama je svima velik ko kuća. Pratim temu 

Malo crnog humora nije na odmet.Ja sam to spomenula znajući da si ti facebook frik, šala mala pa da ćeš malo više kopat.Ja baš i nisam neka za to osim što mogu otić na oficijelnu stranicu i ovako što čujem, tako da tebi ide veća zasluga 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.