Sada je: 14 kol 2026, 09:10.

KAVA VI

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

KAVA VI

PostPostao/la Lidija » 30 svi 2010, 11:34

Dobro jutro (dan) ;)

Dva dana puta, bile smo u Zadru i druzile se s članicama Udruge Nebo.
Sad pokusavam uhvatiti ritam u kucnim poslovima na kratkotrajnoj bazi :lol
I pijem kavu :D
Lidija
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: KAVA VI

PostPostao/la lea.marijela » 30 svi 2010, 16:38

Ja imam veći problem od hvatanja ritma, naime vrativši se s put htjela sam pogledati na fotiću što su sve to moji klinci radili dok me nije bilo(nastup u škoi, turnir u nogasu...)! Pritom je na istom fotiću bilo i nekoliko iznimno važnih fotka sa jedne prezentacije koju je organizirao MM s kojima se želio kod šefa izboriti da istu prezentaciju radi po cjeloj hrvatskoj. Ista je za klince sa posebnim potrebama i njihovim problemima oko oralne higijene...
Desilo se slijedeće: kako? - neznam!, al uspjela sam obrisati sve slike sa fotoaparata :shock
Vjerujem da dalje nemoram spominjat kakav mi je bio vikend :baba
LEA 0,870 - 2006 / DOMINIK 2003 / NIKA 2001 /
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lidija » 30 svi 2010, 17:15

Ovo ti je bio samo kraj vikenda :/ , valjda ne i cijeli :lol ?
Lidija
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 30 svi 2010, 18:47

tm nije više slikao od mene, stoga ti dolazi 8 fotki :dada ali, ne bi ti bila u koži :lol
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la lea.marijela » 30 svi 2010, 21:44

Nadica :klanja
Spasila si stvar u većoj mjeri!!!!!! :joy

Istina on uvjek okine samo 3-4 fotke no na njima bude upravo ono kaj treba prikazat odgovornima, no tvoje su više nego zadovoljavajuće u nastaloj situaciji.
Nadam se da je bilo onako kako ste željeli i da je dr. dala odgovore na sva vaša pitanja.
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 30 svi 2010, 23:47

nije bilo loše, a kod dr se vidjelo da nema iskustva u predavanju s roditeljima jer je koristila izraze koji meni su bili :conf a njoj i tm-u potpuno razumljivi :lol
Inače, provod je bio zakon, u životu se nisam napjevala pjesama Miše Kovača kao tu noć :mrgreen a i plavac mali je pomogao :loce
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la lulamae » 31 svi 2010, 17:39

ja sam kolko tolko razumjela jer sam imala anatomiju i fiziologiju te biokemiju na faksu,ali svejedno nisam bas sve skuzila i jos sam si mislila da je drugima sigurno dosta tesko shvatiti te neke strucne izraze..ali bilo mi je jako zanimljivo i poucno..
a sto se tice mise i plavca mogu samo reci sljedece: :rolf :rolf :rolf bilo je predobro ..nas par je jos zaruzilo kasnije na jednom balkoncicu,naravno blizu djece koja su corila..stvarno sam se opustila i odmorila...a adrian je napokon naucio plutati!!yeeeeeeeeeee!
a prosle godine je naucio roniti isto tamo..pitam se sto ga uopce vodam na zagrebacke bazene koji su dosta hladni pa prema tome i neadekvatni zbog njegovog spazma kad je ocito dosta jednom godisne u jezercicu :) ok,nije bas tak,al skoro da je..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lea.marijela » 01 lip 2010, 10:10

Zahvaljujem za primjedbe svakako će dobro doći spomenuti im to jer dr je ipak praktičar a ne predavač. Obzirom da su u planu predavanje šire (iako neznam dal će ih održati ista dr)dobro je korigirat problematične djelove. Hvala :srca

MM je bio spreman od jutra za pokret prema jezerčici no ovaj sam puta ja zeznula stvar. A vjerojatno dogodine Vam se pridružimo i mi kak vele naši stari: treći puta i Bog pomaže.
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nadicab » 01 lip 2010, 15:53

eh, da, čak se i na slikama vide gramatičke greške (jece umjesto djece). Na predavanju nije čak niti bila shemu zuba s dijelovima, što bi meni osobno bio 1. slajd (jer sam amater na tom području). Ali, sveukupni dojam je bio zbilja dobar, dobili smo dosta novih i zanimljivih informacija (tipa da antiepileptik uzrokuje crvenije desni)
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la lulamae » 03 lip 2010, 19:56

nadice..super si mi bila na telki danas..nisam znala da ces biti u emisiji..sva si se zrihtala ;) a onaj iz ministarstva-ja nemam pojma o cemu je on pricao..on nis nije rekao..samo je nesto razlucivao :roll al si ti zato rekla sve konkretno i smireno..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la danijela81 » 03 lip 2010, 20:03

baš sam vas obje došla pohvaliti, bile ste odlične!
Nadice, baš si bila oštra i jasna, i to sve na finjaka :klanja
a onog lika bi udavila golim rukama, kako je pokušavao mlatiti praznu slamu, ništa suvislo nije uspio sročiti, a nije pokazao niti zrno razumijevanja. to me najviše smeta od svega, jer predstavlja one koji bi ga baš najviše trebali imati :angry

a Adrian je presladak! :srca
Vi ste sol zemlje, vi ste svjetlo svijeta!
V. 03.11.2008. :luv
R. 11.06.2014. :luv
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la lulamae » 03 lip 2010, 20:43

thank you, thank you za ono 'presladak' ;) sutra slavimo rockas..tek toliko..heheh..punih 7..ajme kud prije..
a za onog tipa..stvarno ja ne znam o cemu je on pricao..da li je itko to shvatio? ..sramota..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Dory » 03 lip 2010, 21:26

lulamae - super ste bile...čovječuljka nitko nije shvatio...pa vjerojatno ni on sam sebe neće shvatiti ako pogleda emisiju kasnije kod kuće...rekao nije ništa...trebao je valjda reći čime se bavi Radna skupina, kakve se promjene predviđaju...i tko je uopće u toj skupini (kad se donosio Zakon o udomiteljstvu isto je postojala Radna skupina, mi iz Udruga davali smo svoje prijedloge - niti jedan prijedlog nije bio prihvaćen :angry)
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 04 lip 2010, 12:58

Lu je bila izvrsna - ostavlja čovjeka bez teksta jer joj je svaka bila na mjestu :klanja oduševljava me njena smirenost
Denis jutros i opet grand mal :shock Prije tjedan dana je imao i sada opet. A cijeli tjedan ima mioklonizme koji traju i preko 2 sata. Neuropedijatrica je rekla da poduplamo dozu Trileptala
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la lulamae » 04 lip 2010, 16:18

a sto je bilo u ponedjeljak kod miklica?
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 04 lip 2010, 16:35

bi oje fijasko za crni humor :baba na kraju mu je ipak povećao tlak, a za drugo mišljenje nas uputio da odemo u Graz kod njegovog kolege - ne znam hoće li mi on platiti prevođenje literature i pregled?
mm je slušao sa strane i nije mogao doći k sebi od čuda kako se s njim ne da govoriti :/
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la lulamae » 04 lip 2010, 16:44

mislim stvarno :roll da odes u graz?drugim rijecima,tu ti nitko ne moze pomoci..jadni mi sto smo se uopce tu rodili..jel ce ti on potpisati taj odlazak?ma naravno..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 04 lip 2010, 16:54

ja šumom, on drumom ... još mi se laganini podrugivao kada sam mu rekla svoju stručnu spremu ... ma, s njim se dalo razgovarati kao i s onim u Život uživo :roll
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la lulamae » 05 lip 2010, 00:39

ajoj... :/ :angry

nego..samo podnosim izvjestaj..upravo sam zgotovila tortu..salatice su spremne za sutra..nadam se samo da bu lijepo vrijeme..adrian ej danas toliko pricljiv i sav sretan..velki decko ;) :D dobio je svasta..al nas dva smo isli u TL po pidjamu za medu :rolf jer kak on svaku noc spava u hlacama i majici :) pa smo morali kupiti pidjamu..eto ih sad svi spavaju..i peso i medo i slon i ovca..i adrian :)
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la faith » 05 lip 2010, 07:13

Lu, Adrianu želim sretan rođendan i da se svi odlično zabavite, sugurna sam da će to biti prava fešta :srca :srca
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Dory » 05 lip 2010, 10:03

Lu, sretan rođendan Adrianu :srca
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mammamia » 05 lip 2010, 19:52

Sretan rođendan Adrianu! :rodj Emisiju sam već prokomentirala na drugom topicu pa neću i tu. Denisu :hug :kiss , a za onog doktora nemam riječi! :baba
Mihaela, Margarita i Antonija
Mammamia
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Glori » 05 lip 2010, 22:54

nadice možete li se još nekom kod nas obratit? :dunno
adrijanu--preljepom i tako naprednom dječaku (dugo vas nisam pratila -pa znam o čemu pričam :dada ) sve najbolje na nejegov 7. :rodj
Glori
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la breg » 05 lip 2010, 23:03

Adrianu sretan rodjendan :rodj
breg
Ne damo se, idemo dalje!

PostPostao/la nadicab » 06 lip 2010, 12:55

evo i vrijeme je na Adrijanovoj strani - Sretan rođendan!!!
Juče se Denisu cijeli dan tresla rukica :shock i glava ga boljela ...
Ja jučer bila s Dinkićem u OŠ u Crikvenici održati predavanje - koliko pozitivnih vibri tamo, kakva učiteljica :klanja a i logopedica
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la IRENA » 06 lip 2010, 13:37

nadicab je napisao/la:Ja jučer bila s Dinkićem u OŠ u Crikvenici održati predavanje - koliko pozitivnih vibri tamo, kakva učiteljica :klanja a i logopedica

Bravo Crikvenica... u cijelom sustavu usr..om još nam jedino glavu nad vodom drže mame poput Dinkic i Nadice i Lidije i sličnih ..i takve učiteljice i logopedice.
Jan 1999. i Vito 2003. i Gita 2008.
IRENA
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 08 lip 2010, 21:50

stvarno nam je bilo lijepo na rockasu..fala bogu da je kisa prestala..vrijeme je bilo super a adrian je bio prevazan i preuzbuden sto su svi dosli radi njega..i dobio je super poklone :) kao npr muzicku kutijicu,vlakic koji juri i trubi,usnu harmoniku i tako :)

danas smo bili na vjestacenju..valjda bu sve ok...cak sam se iznenadila jer nismo ni dugo cekali,a kaj se tice nalaza psihologa mislim da se i psihologica iz komisije cudila kakve on psihomotorne smetnje ima :dunno jer se vidi da je prepametan cim zine ;) :D jos mi veli da li sam slucajno primjetila da imanekih motorickih poteskoca ahahahahhahaah.. :shock pa ima hemiparezu!naravno da sam primjetila!primjecujem to vec godinama!a veli ona da misli na psihomotorno zaostajanje sto pise u nalazu..neam pojma..to vidi samo ta doticna psihologica!
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la flipper » 08 lip 2010, 23:18

Adrianu puno, puno, puno sreće, zdravlja, veselja, osmjeha :kiss
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lulamae » 24 lip 2010, 14:17

..postala sam teta!! :joy :joy :joy
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 24 lip 2010, 15:55

VAU, ČESTITKE - jel curica ili dečko, dimenzij, ime ...
Zadnja izmjena: nadicab; 27 lip 2010, 17:39; ukupno mijenjano 1 put/a.
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

Sljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.