Sada je: 13 kol 2026, 00:34.

parkirališta za invalide

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

parkirališta za invalide

PostPostao/la nadicab » 19 sij 2011, 23:09

Prema Pravilniku bi trebala biti mnogo šira od standardnih i trebala bi imati još 1,5 m manevarskog prostora.
Od svih parkiralištu u gradu Zagrebu koji su u vlasništvu Zagrebparkinga - ja to vidjela nisam :ne
Tako zapravo državne službe krše propise koje su same donijele. Ništa novog u njihovim službama.

Mene zanima kome da se žalimo?
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

Re: parkirališta za invalide

PostPostao/la Dinkic » 20 sij 2011, 10:43

Nadica, neznam kome se tocno zaliti, no predpostavljam u Zagrebu da je to neki ured u Gradu. Pred nasem skolom (nedavno napravljeno) je upravo siroko koliko si rekla, mislim da su dva mjesta i jos prostora okolo. Ima i na Vrbiku na jednom mjestu isto uz prostor parkirnog mjesta za invalide dodatani prostor za manevriranje.
F 15.12.2000.
"Kada Bog ima za tebe plan onda su svi tvoji planovi samo zrnca pijeska na obali morskoj."
Dinkic
kraljevna bez zrna graska

Re: parkirališta za invalide

PostPostao/la Rimaithor » 20 sij 2011, 11:12

GRADSKI URED ZA PROSTORNO UREĐENJE,
ZAŠTITU OKOLIŠA, IZGRADNJU GRADA,
GRADITELJSTVO,
KOMUNALNE POSLOVE I PROMET
Sektor za promet i ceste
Odjel za promet
Trg Stjepana Radića 1
Z A G R E B