Sada je: 14 kol 2026, 15:40.

Čuvalice za djecu s pp

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Čuvalice za djecu s pp

PostPostao/la a zakaj » 28 vel 2011, 15:44

Nasli smo osobu koja bi povremeno pricuvala nasih dvoje potomaka.
Trazili smo nekog tko ima iskustvo rada s djecom s pp i, pozeljno, da je student nekog faksa poput fizikalne terapije, radne, defektologa ili nesto sl.

Nasli smo djevojku koja je studentica kineziterapije, volontira u jednoj ustanovi (radi s djecom s visestrukim ostecenjima) i ima preporuku kojoj vjerujemo. Sad ne znamo koliko da joj platimo.
Ne znam niti inace koliko su cuvalice u Zg, mislim da sam za ovakva povremena i kratkotrajna cuvanja nasla cijenu od 30 kn/sat.

U ovom slucaju radi se o dvoje djece, a i mi smo trazili dodatne kvalifikacije.

Imate li kakvih iskustava?
a zakaj
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Čuvalice za djecu s pp

PostPostao/la nadicab » 28 vel 2011, 16:27

ja sam svoje plaćala po cjeniku studentskog centra jer uglavnom nisu imale nikakvog znanja jer su bile studentice ali su imale divno srce i dušu :luv
ja sam ih educirala a ja sam svoje znanje debelo platila, a njima besplatno predala.
Kako su meni trebale biti po 4-5 sati svaki dan, puno me je to došlo :bidan
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la a zakaj » 28 vel 2011, 16:39

hvala!
Nama za sad ne treba puno niti cesto.
Doduse, danas sam brojala tjedne do uskrsnjih, pa onda do ljetnih praznika; i onda me uhvatila panika - da sto cemo preko ljetnih praznika?
Ako nis drugo ne smislimo, ici ce covjek sa mnom na posao.
a zakaj
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nadicab » 28 vel 2011, 17:07

nas je spasila "ljetna škola" u Sloboštini - imali smo i prijevoz do tamo i prehranu (koju smo simbolično plaćali) i Denis je jako tamo uživao
http://www.docidp.hr/index.html
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la martina mama » 28 vel 2011, 23:20

Ja sam nedavno rjesavala tetu cuvalicu za svoju mladju kci. U ljetnim mjesecima i preko praznika u cuvanje upada i marta. To mi je dodatno postrozilo kriterije i naravno povisilo cijenu cuvanja. Trazila sam da bude teta iz vrtica koja ima iskustva u radu s djecom s pp, koja nema nista protiv psa u kuci. Imala sam tri kandidata na razgovoru. Jedna bi meni trebala platiti da joj ostavim samo psa. Druga mi se cinila prestara. Treca mi se jako dopala. Nije mi napamet palo pregovArati o cijeni u strahu koga cu uopce naci. 30kn/satu iako ce mi biti pet dana u tjednu po pet sati. Svi mi kazu da je to puno, ali meni nije bilo dovoljno da zena samo voli djecu.
U st vecina ljudi ove obicne tete placa 2000-2500 mjesecno. Tako je i u zg, ali to nisu educirane dadilje. U principu vecina ljudi kod nas si i ne moze priustiti dadilju pa im je cijena najbitniji faktor. Nije da mi je nebitno, ali strasno mi je vazna educiranost. Nadam se da sam nasla sto mi treba. Ipak, cijena nije mala.
martina mama
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.