Sada je: 14 kol 2026, 15:41.

door sindrom

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

door sindrom

PostPostao/la tony » 07 ožu 2011, 22:58

Radi se o curici,13 godina,trenutno na hospitalizaciji (rebro),kod endokrinologa,razlog nema naznaka puberteta,i sad spominju door sindrom!
Osnovna dijagnoza spojene komore mozga,mentalna retardacija...
Nista nisam tu na forumu a niti na netu pronasla,pa ako netko nesto zna molim pomoc. :(
tony
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: door sindrom

PostPostao/la lulamae » 08 ožu 2011, 00:28

ne znam nista o tome ali cudno mi je da buduci da vec ima osnovnu dijagnozu tek sad sumnjaju na neki sindrom..nakon toliko godina.. :dunno
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: door sindrom

PostPostao/la pepita » 08 ožu 2011, 01:04

Door je jako rijedak sindrom i kod nas teško prepoznatljiv....uz mentalnu su mu karakteristike abnormalni nokti,članci na rukama i nogama,gluhoća i još neki (mislim napadaji)...jako je sličan Eronen sindromu i vani ga često brkaju ....imam neke članke na računalu pa ti mogu poslati mailom(napiši mail na pp)

edit:čudno je da su ti tek sad rekli jer door se može prepoznati već nakon rođenja...možda su pogriješili
If someone tells you they have 'found the cure' 'cause' for Autism make sure you see their Nobel Prize before you buy whatever they are selling.
pepita
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.