Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

GLEE

13 ožu 2011, 14:37

ne znam da li pratite tu seriju, ali oduševljena sam s njima: imaju u klubu dečka u kolicima, curu s viškom kilograma ...
Bio je prikaz i primanja curice s Down sindromom u navijačice, a iz druge jedne škole Glee klub je sastavljen od gluhih učenika. http://www.youtube.com/watch?v=JNl91QXws7o
za one koji ne znaju
http://www.youtube.com/watch?v=lvmbPcotSfY

Svaka čast svima iz te serije koji su kroz veoma popularnu seriju promovirali jednakost, prihvaćanje, pozitivne moralne vrijednosti (prijateljstvo, roditeljska potpora) ...

Re: GLEE

13 ožu 2011, 14:52

pratim, jako mi se sviđaju. iako se zna desit da zaboravim okrenut na hrt, no prijateljica me uredno podsjeti.

13 ožu 2011, 15:03

jel jedino ja plačem dok gledam glee? :ajme
meni je super serija :)

13 ožu 2011, 15:13

nisi jedina, ima nas još :roll

13 ožu 2011, 15:50

imagine, a sto se rasplakah :ajme
u skoli u koju ce moj sin ici od iduce godine postoji razred u kojem je upisano 6 gluhonijeme djece. imaju asistenta koji koji "prevodi" sva predavanja. ostala djeca (njih 20) su svi do jednog naucili jezik, da ih vidite pod pauzama :luv

13 ožu 2011, 16:18

Martina asistentica je isla na tecaj za jezik gluhonijemih i naucila martu. Da vidite kako je brzo savladala. Sad uci mene doma.

13 ožu 2011, 17:14

Kad i gjde se ova serija prikazuje :conf
Isplakala potoke :ajme

13 ožu 2011, 17:23

fancy je napisao/la:Kad i gjde se ova serija prikazuje :conf
Isplakala potoke :ajme

mislim da je utorkom na hrt-u :da?

ja gledam onako kako se ne smije :oops: :mrgreen po šest odjednom, onda sanjam u melodijama i bojama.

13 ožu 2011, 21:13

pa nisam znala da je kod nas..jednom sam vidjela na oprah neke isjecke,ali ne sjecam se tocno o cemu je..pa sad ste me zainteresirale..budem probala pogledati...

13 ožu 2011, 22:43

ponedejljkom na HTV2 :up
bilo mi je jako fora kada su trebali putovati s autobusom na neki nastup, pa je trener rekao da nemaju novaca za specijalni autobus s rampom za momka u kolicima; na to je ostatak ekipe lakonski odgovorio da dečko ide autom. Trener se naljutio i nabavio ekipi invalidska kolica i rekao im da tjedan dana moraju proboraviti u njima po 3 sata. Iskustva koja je ekipa imala su bila takva da su se pokrenuli i nabavili donaciju za najam specijalnog busa.
A napravili su fantastičnu točku u kojoj cijela ekipa pleše u kolicima na temu "Rolling on the river" - to je 9. epizoda, bit će za 4 tjedna.
Svaka čast :klanja
Zadnja izmjena: nadicab; 14 ožu 2011, 22:31; ukupno mijenjano 1 put/a.

14 ožu 2011, 00:42

genijalno :5
a u koju je to vrijeme?

14 ožu 2011, 09:54

20:45h

11 tra 2011, 19:27

Danas je ta epizooda. Ppreporucam da pogledate

11 tra 2011, 21:06

bok, evo da vam se priključim :D
volim glee, baš me vesele, prvi put sam ih vidjela na oprah kad su izvodili neke pjesme

12 tra 2011, 11:55

nadicab je napisao/la:Danas je ta epizooda. Ppreporucam da pogledate

Gledala! :mrgreen
bilo super! :le

16 svi 2011, 21:41

stali smo s temom :mrgreen
jel netko gledao danas?
očekivani happy end

17 svi 2011, 16:26

Meni je isto serija super, ja san je počela gledat prije nego se u nas prikazivala tako da san sad u korak s amerikancima... taman je pri kraju druga sezona...
I da se vratim na temu dečka u kolicima, to mi je super šta su ga uvrstili u ekipu jer i ja imam sestru u kolicima i drago mi je da ljudi mogu viditi da su oni poput nas...

17 svi 2011, 16:27

Mihica je napisao/la:stali smo s temom :mrgreen
jel netko gledao danas?
očekivani happy end

ja sva vesela :joy

spoiler:ema i will su se poljubili :joy :joy

17 svi 2011, 17:00

nesto najbolje na ZV-u
cak gleda i moja curka od 6 god