Sada je: 13 kol 2026, 00:35.

Centar 'Kretanje'

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Centar 'Kretanje'

PostPostao/la lulamae » 05 lip 2011, 01:50

Mene zanima da li je netko vec bio u tom centru i kakva su vam iskustva..to je centar gdje provode fizikalnu terapiju..privat..tretman oko 200kn..za djecu s pp..negdje na Sveticama..zanima me sto tocno rade,kakve vjezbe..i s kakvim uspjehom..
a zato sto me je dr.Irha uputio k njima...jedna od tih terapeutica je prije volontirala u tadasnjoj Maloj kuci i veli da se sjeca Adriana..e pa sad meni nije jasno ako je isla u Malu kucu uciti onda mi je mozda bolje ici direktno kod onog od kog je ucila..hm? iako,tamo su mi rekli da ne rade s tako vec velikom djecom..dakle da se vise bave onima do 3.godine..
vjerujem da dr.Irha zna sto prica ali me ipak zanimaju vasa iskustva ako ih imate..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: Centar 'Kretanje'

PostPostao/la nadicab » 06 lip 2011, 00:20

znam za njih, poznajem i vlasnicu ... čujemo se oko detalja :mah
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

Re: Centar 'Kretanje'

PostPostao/la lulamae » 06 lip 2011, 12:03

ok..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.