Sada je: 11 kol 2026, 15:42.

biorezonantna metoda

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

biorezonantna metoda

PostPostao/la † zmijac » 26 stu 2011, 10:15

Junior već duže vrijeme ima reakcije organizma ( nepredvidive osipe,lišajeve u kosi ,vjetrove....) za koje mi govore da su slabi i da nisu zabrinjavajući.
E budući da nemam mira planiram krenuti na kontrolu po biorezonantnoj metodi- jedan od glavnih razloga je to što nema igla u ispitivanju :joy
Jel netko od vas ima bilo kakva iskustva sa biorezonantnim tepaijama - tim više što se to plaća i to ne malo :strah
Hvala
nije više AKO,već KAD !
† zmijac
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: biorezonantna metoda

PostPostao/la alexandra » 26 stu 2011, 11:46

o metodi nemam pojma :mrgreen

al bi mu po simptomima, izbacila mlijeko iz prehrane, uvela neki probiotik i pričekala mjesec dva da vidim rezultate.
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la MBee » 26 stu 2011, 11:47

I ja sam pomislila na intoleranciju na neku hranu.
MBee
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la † zmijac » 26 stu 2011, 12:46

ma znam ja da je vjerovatno brašno i da nije dobro što hoće jesti samo bijelo (šećer, brašno,mlijeko) :ajme
ali kad velite probiotike - ja mu dajem ove "dućanske " a na koje vi mislite ? iz ljekarne ? :plavusa
nije više AKO,već KAD !
† zmijac
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MBee » 26 stu 2011, 12:56

Ako daješ npr. probiotički jogurt a dijete je intolerantno na kazein činiš mu štetu a ne korist.
MBee
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la alexandra » 26 stu 2011, 13:04

ja dajem iz ljekarne. jer i prije no što smo dobili crno na bijelo intoleranciju na mlijeko ona mlijeko nikad nije ni okusila, a nije na ti ni s mliječnim proizvodima. i dajem joj onaj koji su nam propisali doktori.

samo da pojasnim, mi smo imali grdih problema s probavom pa smo odradili sve i gastroenterologa. zdrava kompletno. kakanje koma, tvrdo, svakih par dana, a onda je krenulo podrigivanje, nije mogla spavat, cijelu prošlu godinu smo hodale ko zombiji.
e sad kod probiotika nije samo stvar regulacije flore nego i toga da pomaže pri probavljanju hrane. uglavnom, da ne duljim, nakon par mjeseci probiotika, stvar se regulirala, mogu reć u potpunosti, stolica konačno normalna, nije svaki dan, ali joj ne radi probleme, podrigivanje, osim onog normalnog :mrgreen nestalo, od ljeta spava i ne budi se, osim tu i tamo, ono uobičajeno kako već kod nas mora bit :mrgreen
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la nadicab » 26 stu 2011, 23:48

hmm, Denis isto ima problema sa stolicom - tvrda i neredovita.
tko je vama preporucio probiotike?
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la alexandra » 27 stu 2011, 11:14

nama, kad smo napravili test intoleranicije, u simbexu.
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la Daisy » 27 stu 2011, 21:29

zmijac je napisao/la:Junior već duže vrijeme ima reakcije organizma ( nepredvidive osipe,lišajeve u kosi ,vjetrove....) za koje mi govore da su slabi i da nisu zabrinjavajući.
E budući da nemam mira planiram krenuti na kontrolu po biorezonantnoj metodi- jedan od glavnih razloga je to što nema igla u ispitivanju :joy
Jel netko od vas ima bilo kakva iskustva sa biorezonantnim tepaijama - tim više što se to plaća i to ne malo :strah
Hvala

Mi smo jedne zime hodali na biorezonantne tretmane u Rogašku Slatinu. Mislim da je to bilo jednom tjedno.
Ispočetka ideš na neki aparat gdje ti se vidi stanje organizma (bez igala i sličnih stvari), organa pojedinačno i tolerancija na hranu.
Mojem F su odredili koje namirnice bi trebao izbjegavati u prehrani. Kako je on bio dosta mali, a imao je probavnih problema, tvrdu stolicu...kad mi je ženska rekla da ne smije jesti voće uopće i neke vrste povrća (više se ne sjećam koje), ja sam se užasnula jer sam mislila da neće kakati uopće. Brašno pšenično nam je ukinula uopće, samo kukuruzno i palentu.
Sve u svemu, moje dijete je usprkos tome bolje kakalo, čak štoviše bez ikakvih problema... :conf
Onda smo cijelu zimu dolazili jednom tjedno....prvo dođeš na taj aparat gdje se detektira u čemu je primarni problem organizma, onda ideš na tretman gdje sjediš i tretira ti se određeni dio tijela (ništa ne osjećaš, samo se relaksiraš)...
Uglavnom, moj F je cijelu tu zimu bio zdrav, bez probavnih problema....jedino kaj mi je u tome svemu bio problem odlazit tamo konstantno i naravno cijena :roll .
Savjet: treba pokušat! Tamo je bilo puno svijeta....najviše alergičara...vele da pomaže.
Sve dok dišem, nadam se!
Daisy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la † zmijac » 28 stu 2011, 10:02

Daisy,
hvala na odgovoru.
za to sam čula od ljudi kojih znaju više od mene ( jedan farmaceut i druga kolegica je doktor )pa mislim pokušati.
Saznala sam u međuvremenu i on nekih ljudi iz prve ruke koji su bili da im je pomoglo ( alergije na prašinu.ambroziju i sl.)
A budući da mi je u gradu i ima iskustva - idemo.
:bravo
nije više AKO,već KAD !
† zmijac
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la alexandra » 28 stu 2011, 16:29

molim lijepo da se napišu impresije i rezultati, naravno. :mrgreen
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju