Svim starim , prekaljenim školarcima želim dalje uspjehe, a novima dobro snalaženje u školskim vodama ...

Sada je: 17 tra 2026, 10:29.
Moderator/ica: nadicab

Jos mu moram kupiti fascikle u koje umecem papire za pisanje za asistente za pojedini predme. Vec 2 mjeseca cekamo elektronicko povecalo koje nikako da stigne. On bi nam trebao jako olaksati pracenje nastave.

IRENA je napisao/la:U Janovoj školi preko ljeta uredjeni novi kabineti . Nahvalim ja Janu kako će sada imati poseban kabinet i za glazbeni i za prirodu bla bla.. a on će " oćemo li imati i SEX kabinet"![]()
Otkuda ti to ?
Pa reko mi deda da ćemo imati i zdravstveni odgoj u SEX kabinetu![]()
E kad danas nazovem svog starog
moj je danas sav odusevljen sto je krenuo u skolu ali imaju jednu djevojcicu koja ponavlja 2 razred Os 

školarac je sa zanimanjem odgledao cijelu priredbu, kad su ih prozivali, otpratila sam ga do učiteljice i onda je otišao SAM sa djecom u razred, gdje smo mi roditelji ubro išli po njih, ja uđem u razred a on lista časopis..
i sretan je bio, a onda se zamislio..

Plava je napisao/la:Naš današnji dan je prošao dobroškolarac je sa zanimanjem odgledao cijelu priredbu, kad su ih prozivali, otpratila sam ga do učiteljice i onda je otišao SAM sa djecom u razred, gdje smo mi roditelji ubro išli po njih, ja uđem u razred a on lista časopis..
i sretan je bio, a onda se zamislio..
![]()
sutra je prvi dan sa torbom i knjigama..
ekiipica u školi je predivna (mislim na stručni tim ) a i učiteljia izgleda ok..

) tako da sad ponovno kombiniraju rasporede da su asistenti prisutni na satima gdje najviše trebaju
.
a junior je super .
zmijac je napisao/la:Jučer je stavil prvi put ruksak torbu( do sad je imal na leđa ) pa je izjavil da je sad "normalan dječak " - od kud mu taj izraz( ja se nadam da je iz Pinokia a ne iz škole )

)ali bolje nego da pijem tabletice kad zagusti

u zadnji tren smo ga ulovili..i onda sam do auta ja držala torbu podignutu da ga ne vuće unazad.. 

flipper je napisao/la:bravo za Domija

jer se dijete skoro svega sjeća, pa čak i naziva 3 bitaka Grka i Perzijanaca

fancy je napisao/la:Srecno svim skolarcima u ovoj skolskoj godini![]()
Ja sam trebala dobiti dijete sa pp, ali su se iz nekog rzloga roditelji predomislili i ipak odlucili da ostane u skoli za djecu sa pp...

nadicab je napisao/la:noćas odradili ta pitanja i ja samjer se dijete skoro svega sjeća, pa čak i naziva 3 bitaka Grka i Perzijanaca
![]()
Došlo nam je elektroničko povećalo. sada bi nam život trebao biti lakši

i istinu zbori 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.