Sada je: 30 tra 2026, 03:55.
Moderator/ica: medo14

i ne smatram to petljanjem. To je nesto sto on trazi i to moras napraviti. Medjutim lose je ako svaki dan znas kaj su ucili u skoli ili ako znas kada i koju lektiru imaju. To bi recimo trebali u cetvrtom razredu sami hendlat. Do cetvrtog opravdavam 

Adorabla, to je ono što i ja pričam
i kod Bubidee i kod tebe i kod mene je dokaz da je mama važnija od inteligencije - što je i naslov ovog topika
to su ocjene 4 i 5 ponekad se dogodi i trojka a bome i 1 ne radim drame od toga niti ga kaznjavam, pokusavamo to rijesiti kroz ucenje,razgovor i tako
). Ako ja za tu trojku saznam na informacijama onda je fasovala i zabranu tv-a ili kompa.
Adorabla je napisao/la:Samo da pojasnim nenajavljeno propitivanje je idealan nacin za izblamirati se. Recimo to je kada si prelijen da uzmes djetetovu knjigu i procitas sto su ucili nego blebnes neko pitanje na temelju onoga sto ti je dijete reklo da su ucili. I onda recimo jos glumis ko ti to sve znas pa pitas dijete hajde ti meni ispricaj nesto o......

i onda imam neko vrijeme mira. pa idem jope gledat u torbu.
ako nema prosti poruka od uciteljice, ima kakva poluraspadnuta banana
nebo mi se smilovalo sa drugom kcerkom. nepogresivom, odgovornom, sabranom. kaze tata - skoro pa bozo zvani pub (doduse sa jednom pasalicevskom komponentom).. 

Istina, u OŠ je bila 5,0 bez imalo učenja, uz samo malo moje kontrole da ne zaboravi što uopće ima sutradan. MIOC je sasvim druga priča, i tu je ona intuitivno odabrala što je NJOJ važno i bitno i drago za učiti - te predmete ima 5. One predmete koji ne spadaju u tu kategoriju, tu uloži minimum snage da ne bi imala 1 iz njih. U prevodu, optimalno troši svoje resurse, ali ja s time nisam zadovoljna jer u životu će morati odrađivati i stvari koje joj nisu po volji; nije svijet rađen po njenim mjerama i željamaNatrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.