Sada je: 26 kol 2026, 20:00.

NIži razredi-da li učiteljice izlaze iz razreda pod odmorom?

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

Re: NIži razredi-da li učiteljice izlaze iz razreda pod odmorom?

PostPostao/la sretnamama » 19 vel 2010, 12:45

Kod nas učiteljica isto izlazi iz razreda pod odmorom, razumijem da i ona treba predah, ali mogli bi ipak na hodniku imati nekog dežurnog učitelja/icu.
sretnamama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kucanica » 19 vel 2010, 16:55

Izlazi iz razreda za vrijeme malog i velikog odmora i ja ne vidin u tome nista lose :dunno
Ako je ruzno vrijeme ostanu u razredu nekad sami a neked ostane i ona s njima al to je rijetko
...malo mi za sricu triba...
kucanica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la faith » 20 vel 2010, 10:18

Izlazi iz razreda i pod malim i pod velikim odmorom. Meni to baš nije drago jer ima dosta nereda u razredu, ali s druge strane moji imaju asistenta pa on ipak pazi na njih.
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mamuška » 20 vel 2010, 10:24

eli je napisao/la:
Ne znam kako bi se to riješilo da bude mir u razredu a i da učiteljica ima svojih 5 minuta.

tako da roditelji nepristojnost i ludiranje vlastite djece prestanu opravdavati njihovim "sitnim" godinama ili muškim spolom ili nadprosječnom inteligencijom koja ih koči u socijalizaciji. :protest

amen
kod nas u razredu izgredi su velika rjetkost iako učiteljica odlazi pod svakim odmorom u zbornicu,na hodniku je uvijek učiteljica koja je dežurna,plus kamere..tako da na hodniku ne dolazi do nekih većih sukoba
-djeca jednostavno znaju da se nesmiju tući,da nesmiju trčati po razredu je bi se mogli ozljediti a valjda su nekako dobra klapa jer kad god bi ja navratila do škole( što nije rijetkost )oni bi pjevali i plesali i dečki i cure-čudo jedno koja dobra ekipa...ili se igraju nekih brojalica..
mamuška
Ovisna sam
Ovisna sam

Prethodna

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.