Sada je: 30 kol 2026, 09:22.
Moderator/ica: medo14

, a ja nisam sigurna treba li mu to jer i tako mu bas jezici nesto ne leze. Jos ne znam
. Al, dobro, raspitat cu se o profi, mozda mi to ukaze na pravi izbor 
kod nas na informatici - igrice, fejs i tako to, doduše mislim da je u zadnje vrijeme fejs ukinut
predaje im priučena prof tehničkog

kod nas na informatici - igrice, fejs i tako to, doduše mislim da je u zadnje vrijeme fejs ukinut
ako su i naucili puno rijeci, ne znaju ih upotrijebiti u recenici jer nemaju pojma o gramatici
sad je vec sedmi razred, a jedva da zna najjednostavniju recenicu sastaviti.
mama voljela da se to zadrzi u obitelji
, da je bilo talijanskog, isla bi zbog tate. Al bio je samo njemacki, pa ide na to
Informatiku sam eliminirala odmah jer nijedan nastavnik ne potraje cijelo tromjesecje pa se stvarno svede na gubljenje vremena (a igrice moze i doma igrati)
na osnovu vaših postova, vidim da nisam bila toliko u krivu, kad sam još prije 2 mj rekla rođakinji da mi baš nije jasno po kojem kriteriju/programu njihova učiteljica predaje taj njemački.

ispada da učenje drugog stranog jezika min 4 godine nosi dodatne bodove za neke škole
Koliko sam shvatila ne broji se učenje u školi stranih jezika (privatno) Jel sam to dobro shvatila?.

bailey je napisao/la:to sam tek nedavno čula - da 2. strani jezik donosi boidove pri upisu u srednju.

Potica je napisao/la:ispada da učenje drugog stranog jezika min 4 godine nosi dodatne bodove za neke škole
Ovo je točno i vrijedi kod upisa u jezične ili klasične gimnazije i nosi 2 boda.Koliko sam shvatila ne broji se učenje u školi stranih jezika (privatno) Jel sam to dobro shvatila?.
Jesi dobro si shvatila, priznaje se samo učenje jezika kao izbornog predmeta kroz sve četri godine.
sigurno će i više naučiti nego u nekim školama stranog jezika gdje uz to još i masno platiš (imam izuzetno loša iskustva sa školom stranih jezika koja je na "dobrom" glasu, djeca su npr. učiteljici skrivala kredu, stolicu, oni su se skrivali ispod klupa...kćerka mi je jednom na mobitel snimila dio sata - od galame i buke ništa se nije čulo- maltene je to bila igraonica za djecu - ali u dobi od 12-13 g.)
) i da preko ljeta razgovara s amerikancima i to kao prevoditelj s hrvatima (odraslim ljudima). Dakle mislim da je i tu sve stvar tebe kao roditelja koju ces skolu stranih jezika izabrati.
Ne kuzim kako si dozvolila kao roditelj i da nisi reagirala?
) a njemački joj je i dalje budući je gramatički zahtjevniji, teži jezik....

dunja je napisao/la:dory o kojoj školi pričaš?

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.