Sada je: 30 tra 2026, 03:54.
Moderator/ica: medo14
babalu je napisao/la:
djete koje u 5. razredu ima ajfon u osmom zeli vec motor a kad zavrsi srednju ce zeljeti sto??
Mali od naših kumova prije koju godinu, tada osmaš, posudio motor od prijatelja na prvi dan škole i izletio pod auto. Cijelo prvo polugodište je bio u bolnici i prošao hrpu operacija i čuda svakakva. 

ali me to ne dira uopće

ono što je meni važno - je da ne košta puno, odnosno, tražit ćemo rabljeni mobitel
), a onda ljudima ne trebaju. Tako smo i mi kupili treći (kao, za klinku, naravno da ga ne koristi, dali smo joj ga samo kad je išla baki na selo
da joj stoji u ruksaku), inače mu je cijena 1000 kn, ali ih ljudi prodaju i po 300 kn (mi tražili i za nećaku jer joj se strašno svidio).
, to mi je bio uvjet, Nokiu, ali za ovaj LG T385 (moja ima crveni) ti mogu reći da je stvarno super za klince - npr. ja se odlično na njemu snalazim, a imala sam veliku averziju prema touch screenu
.
- mora biti mobitel s punjačem, nije zgoreg dobiti i originalni manual. Frizerkin dečko je tako kupio ukradeni mob pa mu je policija pokucala, po IMEI broju su ga našli, imao je oglas o kupovini i uspio se opravdati ali je i ostao bez aparata (bez novaca je ostao već kod kupovine) - radilo se o nekom boljem mob-u (neki slabiji čini mi se da policija ne bi ni tražila)
HVALA

Sanika je napisao/la:Miki - ovaj je povoljan u vipu, a solidan, isto LG - http://www.vipnet.hr/poslovni-korisnici ... phone/4296
Osobno sam protiv kupovanja djeci iPhonea i jako skupih smart telefona.
Gornja granica mi je cca 500 kn (naravno u akciji, jer za te pare po punoj cijeni smart tel. ne postoji).
Ali isto tako, sada u ovo vrijeme kad je nekakakv standard ta smart tehnologije, glupo mi je kada joj se pokvari stari Samsung koji je miljama daleko od smart telefona, kupiti običan mobitel.
Tako da će dobiti zasigurno smart telefon nižeg cjenovnog razreda kao gore spomenuti LG Optimus L3.
Ak ništa drugo, da me ne davi doma da joj svako malo dajem iPhone za igrice

nemere dijete imati bolji mobitel od mene![]()

puno tih mobitela je još pod garancijom, dakle s papirima![]()
kupovali pa će profitirati za koliko god ih prodali
.Miki - ovaj je povoljan u vipu, a solidan, isto LG - http://www.vipnet.hr/poslovni-korisnici ... phone/4296
, a ne u nekoj shemi?!

uzela sam joj ga kao iznenađenje, i ovo je prvi put da je doslovno ostala otvorenih usta kad je otvorila paket, nije mogla doći k sebi što je dobila touch

bolji od toga bi bio apsolutno pretjeran
)

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.