Sada je: 30 tra 2026, 03:55.

Odnos prema profesorima u školi

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

Odnos prema profesorima u školi

PostPostao/la sretnamama » 04 vel 2014, 10:46

Slušamo o odnosu djece, roditelja,društva prema učiteljima, profesorima, i sve stoji, danas su u teškom položaju, pa me strahovito razljutilo kad mi je dijete ispričalo da je osoba iz škole pred njima u razredu zbog benigne stvari prijetila profesoru da će dobiti otkaz. Mislim šta se time poručuje učenicima, ne možeš tako rušiti autoritet i integritet profesorima, ako imaš nešto reći kažeš to oči u oči na prikladnom mjestu. Razmišljam što i da li nešto učiniti jer to toj osobi navodno nije prvi ispad, razmišljam da se obratim ravnatelju ili mislite da se na to treba oglušiti i šutjeti i nastaviti dalje jer se ionako ništa neće promijeniti? Ima li netko sličnih iskustava?
sretnamama
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Odnos prema profesorima u školi

PostPostao/la Duga » 04 vel 2014, 10:53

Zašto se profesor sam ne obrati svom nadređenom (ravnatelju) zbog prijetnji te osobe?
Duga
podobna za kumu

PostPostao/la folne » 04 vel 2014, 11:01

a osoba je drugi profesor, čistačica, domar, dijete???
The basis of your life is freedom; the purpose of your life is joy.
AH
folne
Mladenka

PostPostao/la MatiMokoš » 04 vel 2014, 11:36

Često se na ispade nekih ljudi u školi zažmiri. Jer je taj netko koji stvara probleme pred mirovinom ili je jako uvredljiv pa mu nitko ništa ne govori ili mu je ravnatelj dužan uslugu ili su si kućni prijatelji ili je taj netko obolio na živce, ali eto ipak radi u školi ili je već nešto deseto...
Ali mislim da se ipak ljudi ozbiljnije zapitaju što ne valja kad se u školu zbog takvih situacija dođe požaiti roditelj nego kad se žale samo profesori.
Ja se u svojoj školi mogu žaliti na neke postupke do preksutra i apsolutno ništa se neće dogoditi. Ali, onoga trena kad se dijete požalilo na isti postupak iste osobe o kojoj sam i ja prethodno govorila i kada je roditelj došao u školu s prigovorima, nešto se ipak počelo događati.
slika
MatiMokoš
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.