Sada je: 30 tra 2026, 03:54.

Škola u prirodi

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

Re: Škola u prirodi

PostPostao/la malamaja » 21 vel 2014, 11:44

nama su lani rekli da provode glasanje. pa smo svi ispunjavali neke papiriće. i onda su nas obavijestili da je 30-ak roditelja napisalo da je protiv škole u prirodi (anketa je bila samo s da i ne, nije bilo mogućnosti objašnjavanja određenog odabira tako da ne znamo zašto su ti roditelji bili protiv). u toj su generaciji 4 razreda, znači cca 120 djece. i onda je ravnateljica valjda odlučila da ako ne idu svi, ne ide nitko jer što će oni s djecom koja ne idu. i bunili su se roditelji na vijeću, ali niš od toga. ista priča i ove godine. :dunno

[/quote]

djeca koja ne idu trebaju imati organiziranu nastavu. to je stvar škole i njihove organizacije. ja nekad mislim da oni padnu s marsa.
ovo u vijeću roditelja trebaju se složiti svi predstavnici 4. razreda i izvršiti pritisak...mislim to je stvarno do ravnatelja i do škole... ak su lijeni ko guzice onda ništ nemre, ak si daju truda sve može. mislim :roll
kak s vrtićem mogu ići u grad mladih...kad su klinci puno manji i nesamostalniji...a kad idu u školu i već su veći i manje je s njima brige, onda im je problem...halo...
Give a man a fish and he will eat for a day; teach a man to fish and he will eat for a lifetime; give a man religion and he will die praying for a fish.
malamaja
foreverjungfrau

PostPostao/la barboza2 » 22 vel 2014, 18:36

sve se moze kad se hoće. u mojoj školi, u koju ide i moja M, svega jedno ili dvoje nije islo, pohađali su nastavu s 3 r jer su sve uciteljice isle u pratnji svojih razreda. kao ispomoc su cak prosle godine isle cure iz 7 ili 8 r (naravno, 3 najbolje u generaciji, tako da ne gube previse) iskreno zene nisu znale za sebe kad su se vratile ali su bez obzira na to bile pune dojmova, isto kao i djeca. ove godine je nesto poskupilo, mislim da je bilo 350 kn.
Nothing is perfect. I am nothing.
slika
slika
barboza2
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la teutonija » 28 vel 2014, 11:58

Kod nas se ide u školu u prirodi na 3 dana u četvrtom razredu i u osmom na maturalac (ne znam koliko dana) ostalo su sve jednodnevni izleti i jednodnevne terenske nastave.
U Krapini smo i nitko nam niš ne sufinancira. :roll
K je sad 4. razred i idu u Selce krajem 5. og mjeseca, sve plaćeno, 650 kn.
Od 4 četvrta razreda samo 3-4 djece ne ide. Mislim da je i cijena i organizacija i mogućnost plaćanja na rate u redu, s tim da iz svakog razreda jedno dijete ide u pola cijene.
Prvi dan idu na Risnjak, tamo imaju razgledavanje NP s vodičem, nakon toga dolaze u Selce imaju večeru i disko.
Sljedeći dan idu u Crikvenicu, razgledavanje, vožnja brodom, akvarij, škola, popodne su u Selcu- kupanje, škola. Navečer disko.
Zadnji dan ujutro imaju opet slobodno za eventualno kupanje i školu, onda odlazak u Rijeku, razgledavnje tam nečeg zaboravih čega, :lol onda Trsat i povratak doma kasno navečer.
Smješteni su u hostelu Karlovac, lani su bili četvrtaši i svi se vratili oduševljeni. Kažu da je sve novo, sobe su višekrevetne što je njima super, sve je prilagođeno djeci, klopa odlična, plaža je odmah ispod, samo preko ceste s tim da se ide ispod, ima prolaz do plaže. Nemaju puno vozikanja busom, imaju dosta slobodnog vremena za igru i druženje, mislim da će im biti odlično samo da vrijeme posluži. :proljece
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la sany » 28 vel 2014, 12:08

teutonija ovo vase bas dobro izgleda i jako je povoljno
mi izgleda imamo najskuplju skolu u prirodi u zemlji
sany
la plus jolie petite aux yeux bleus

Prethodna

Natrag na Školarci (i studenti)