nama su lani rekli da provode glasanje. pa smo svi ispunjavali neke papiriće. i onda su nas obavijestili da je 30-ak roditelja napisalo da je protiv škole u prirodi (anketa je bila samo s da i ne, nije bilo mogućnosti objašnjavanja određenog odabira tako da ne znamo zašto su ti roditelji bili protiv). u toj su generaciji 4 razreda, znači cca 120 djece. i onda je ravnateljica valjda odlučila da ako ne idu svi, ne ide nitko jer što će oni s djecom koja ne idu. i bunili su se roditelji na vijeću, ali niš od toga. ista priča i ove godine.
[/quote]
djeca koja ne idu trebaju imati organiziranu nastavu. to je stvar škole i njihove organizacije. ja nekad mislim da oni padnu s marsa.
ovo u vijeću roditelja trebaju se složiti svi predstavnici 4. razreda i izvršiti pritisak...mislim to je stvarno do ravnatelja i do škole... ak su lijeni ko guzice onda ništ nemre, ak si daju truda sve može. mislim
kak s vrtićem mogu ići u grad mladih...kad su klinci puno manji i nesamostalniji...a kad idu u školu i već su veći i manje je s njima brige, onda im je problem...halo...

onda Trsat i povratak doma kasno navečer.