zahvaljujuci jakoj matematiki i kemiji, rasturala je PMF kemiju.Sada je: 30 tra 2026, 03:54.
Moderator/ica: medo14
zahvaljujuci jakoj matematiki i kemiji, rasturala je PMF kemiju.

a ako ima motoricke teskoce tipa cerebralna paraliza, ne moze se skolovati niti za jedno zanimanje.
Osim sto po rasporedu Miocani imaju vec u prvom razredu tone matematike (mislim 4 sata + vjezbe) a od treceg imaju 6 sati matematike i vjezbe treba uzeti u obzir i da tamo nema niti jednog laganog ili nezahtjevnog profesora matke. I informatika im je jaka pogotovo u informatickom smjeru. Moja cer npr je cijelu godinu davala instrukcije dvjema curama iz Preloga 
)nadicab je napisao/la:Za strukovne skole je potrebno udovoljiti zdravstvene uvjete - ako dijete ima ostecenje vida, jos uvijek se moze skolovati samo za telefonistua ako ima motoricke teskoce tipa cerebralna paraliza, ne moze se skolovati niti za jedno zanimanje.
Smijesno mi je bilo citati da za glazbenika, pjevaca i kipara je potreban dobar vid - kao da ti iz ministarstva nikada nisu culi za slijepe umjetnike
Dakle, sada je veliko pitanje - gdje se Denis, dijete sa cerebralnom i s visokim stupnjem slabovidnosti, a uredne inteligencije, moze uopce upisati?
Vidim da cu morati to pitanje poslati ministarstvu

ne bi mu dali ni primirisat studiju. otišo bi na hzz i tamo bi ga prekvalificirali za telefonista?!

kokomamac je napisao/la:trini![]()
OBRATITE PAŽNJU na upisnicu. jučer je na dohvatu za isprint pisalo za šk/god 2013/14. ali su to ispravili.![]()
sad piše ispravno 2014/15.
kopije svjedodžbi buju tražili na početku godine. i još možda neki papir.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.