Sada je: 30 tra 2026, 02:37.
Moderator/ica: medo14

jer moraju nadoknaditi to kaj nemaju odgovarajući prostor. u gradu zagrebu. jer im isti nemre osigurati da djeca imaju dovoljno adekvatnog prostora za cijeli orkestar...možda da preurede kakvu crkvu
Hoće li pls netko imati Golcica 4 za prodati?

. Bilo je tijekom godine misli o odustajanju, ali nastavlja.
Ina66 je napisao/la:najstarija se prijavila za upis u srednju, trenutno je 1. na listi i primaju jednog
jedina je prijavljena![]()
dvije mlađe neće dalje, srednja odustaje nakon petog razreda, mlađa nakon drugog

al nije se dala pokolebati. puna tri dana je vježbala za popravni. profa je rekla da joj je baš drago kaj se potrudila

Crazy Daisy je napisao/la:bravo svima redom. tko nije probao ne zna kolika su to odrcanja.
danijela nase iskustvo je da klavir kruha ne trazi, zato flauta ajme meni. servisi svako malo nesto
izvjestaj: odradjen i 4. razred, ovaj puta s 4. osjetno se postrozilo sve i iz ove perspektive kuzim zasto inine cure odustaju. mi smo ove godine na li la, nagodinu bi nam se lako moglo dogoditi da odustanemo. strogi su i puno traze, redovna skola je sve ozbiljnija i sto zele druge aktivnosti, a vremena nema.
potpisujem. traži se jako puno. mene je nazvala juniorkina profa, da mi kaže kak je eto juniorka još u osnovnoj
i bogme nakon polugodišta se trgnula iz snova ….mislim...ove godine sam se naplaćala instrukcija iz klavira, harmonije i solff...za redovnu školu nije trebalo instrukcija
to sve govori...a redovna škola je odličan uspjeh i ove godine

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.