Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Odgovori

Re: drustvene igre

17 sij 2010, 12:37

dobili BEN10 bitku, mada ne zvuči tako, odlična za vježbanje brojeva, što je više, a što manje...za 4-5 godišnjake!!
a još je i BEN pa je koncentracija potpuna :dada

12 srp 2010, 14:19

- kupila bih klincima Monopoly, al gledam pa ne znam koji bih, stariji ima 9 godina, a mlađi 4,5, ima li šanse da neki mogu igrati zajedno?

12 srp 2010, 14:55

Sumnjam da će se ovaj maleni snaći s kupoprodajom nekretnina, hipotekom i ostalim dražima monopola. Radije neka igrica tipa ne probudi tatu, tu mogu igrati i maleni i veliki.

13 srp 2010, 09:37

viki je napisao/la:- kupila bih klincima Monopoly, al gledam pa ne znam koji bih, stariji ima 9 godina, a mlađi 4,5, ima li šanse da neki mogu igrati zajedno?

mogu zajedno igrati monopoly samo pojednostavite pravila. Znaci nema hipoteka, prodaje i najma nego jednostavno baci kockicu i kupuj dok ima para :mrgreen Pogledaj monopoly junior. On je recimo totalno pojednostavljen.

13 srp 2010, 10:17

- Monopoly junior znači, thanx :kiss

24 lis 2011, 14:11

Može li mi netko napisati pravila igre Država, selo, grad.
Kako se počinje i kako se boduje, tj. ima li bodovanja, ja sam to posve zaboravila :ajme

24 lis 2011, 14:14

Netko broji abecedu drugi ga zaustave i onda brže bolje pišeš :) (mi smo mislim vikali gotovo ovaj koji bi prvi završio ili smo puštali dok svi ne napišu).
Boduje se po bod za svaku dobru riječ :). Mi smo pisali ime, prezime, grad, država, biljka, životinja, stvar ...

24 lis 2011, 14:29

Hvala :kiss

24 lis 2011, 14:30

Dodatak bodovanju: 10 bodova je "unikat" rješenje, a ona koje se ponavljaju su 5 :mah

25 lis 2011, 13:10

Mi smo nula za društvene igre, stalno je netko mali pa ruši figurice po tabli, netko je srednji pa zafrkava i ne poštuje pravila, a netko je veliki i vrijeđa se za svaki sitnicu.

25 lis 2011, 15:37

treba mi ideja za poklon

u pitanju su 2 dečka, 2 i 5 godina
voljela bi kupiti neku društvenu igru za ovog petogodišnjaka (a da bude dovoljno zabavna da mu zadrži pažnju), za ovog malog će vjerojatno biti neka didaktička igračka, ali još ne znam koja :dunno

moje curke vole čovječe ne ljuti se, nekakve pingvine koji se slažu na ljuljajuću santu, mrzovoljnu devu, Pictionary nam je problematičan :ajme jer su nezadovoljne nacrtanim a i zadube se u detalje i nema tu "ajde požuri" i obožavaju puzzle
imamo i neke curičaste igre tipa poni konjići, memory...

25 lis 2011, 16:45

nama je monopoly junior bez premca :dada
i jedna i druga ga obozavaju i nikako da im dosadi :ajme

26 lis 2011, 09:16

od koliko godina ide taj monopoly junior?

ja sam cijelo vrijeme mislila da su moje još premale za to, nisam uopće detaljno gledala :oops:

26 lis 2011, 09:24

Moj šestogodišnjak obožava briškulu :yess

26 lis 2011, 09:45

Miki je napisao/la:od koliko godina ide taj monopoly junior?

Moja M. je prvi put igrala monopoly nesto malo nakon sto je napunila 4 - odmah je pohvatala sva pravila, a ionako ih nema bas mnogo i pojednostavljena su sasvim.

Imaju npr. i onu Cika-Caka igru - a, zali boze bacenih para :ajme
Njihova sestricna ima onu kamilu sto se na nju slazu razne stvari dok u nekom trenutku ona ne poskoci i zbaci sve sa sebe (i uplasi sve oko sebe), pa je izgubio onaj koji ju je prakticki natjerao da poskoci - to je, ajd, ok, ali sestricna ima mladjeg brata koji sve rastura oko sebe tako da ti ni nju ne preporucam :)

Eh, a igra koju svim srcem preporucam jesu Ravensburgerovi puzevi (ne znam gdje se mogu pronaci i kupiti, moje su ih cure naslijedile od rodjaka):
http://www.amazon.com/Ravensburger-Snai ... 426&sr=1-2
Igraju je od 2 godine, igraju je i sad, sa curicama, djecacima, odraslima - svima je favorit :5
Izmedju ostalog, stvar je u tome da se ne takmice djeca, vec puzevi, tako da nema gubitnika medju djecom, nema ljutnje (bar ne prevelike ;) ) i igra je jako, jaaaaaako jednostavna za skuziti.
Mislim da smo te puzeve nosili do sad na svako ljetovanje i sl. :up

26 lis 2011, 11:08

super vam je ona igra pogodi tko http://vthumb.ak.fbcdn.net/hvthumb-ak-s ... 1456_t.jpg
to mi imamo i odlična je igra.....
isto imamo i http://www.kockica.hr/uploads/billy.jpg
i isto im je bila zabavna :dada
igrao se dosta i sa http://www.planetashop.rs/UserFiles/pro ... s/2906.jpg
to ako voli Ben 10, slično je dosta čovječe ne ljuti se ;)
Odgovori