Sada je: 24 lip 2026, 23:07.
Moderator/ica: medo14

sve sam iščitala - mogu li iskusnije upitati koju bi školu onda preporučili za te renesansne što bi krumpi rekla.
) ova ili ona ekipa iz razreda. A još ni sebe jer ni ja nemam dovoljno informacija za izgrađen stav. Zato hvala na svakom komentaru.

Nana1971 je napisao/la:u miocu se latinski uči po nekom danskom udžbeniku i nije bauk, dapače.
vidjet ces oko nove godine kad odjednom krenuvrazgovarati o skolama, svatko zna neku i za cas ce se stvoriti solidno znanje. Malo i ti saznas pa dodas informacije i do proljeca je sve na mjestu.
Buhtlica je napisao/la:zanimaju me vaša iskustva, iskustva vaše djece... sve.
hvala!
(ako je topic na krivom mjestu, molim da ga premjestite)
(ako se negdje o tome pisalo, molim da me uputite i zanemarite ovaj post)

Berta je napisao/la:Iris do adorablinih finesa neces vjerojatno ni docividjet ces oko nove godine kad odjednom krenuvrazgovarati o skolama, svatko zna neku i za cas ce se stvoriti solidno znanje. Malo i ti saznas pa dodas informacije i do proljeca je sve na mjestu.
. Kod nas je bio slučaj da je starija jako popustila u 7. razredu na polugodištu pa sam onda ja odlučila ju odvesti u Mioc na otvorena vrata koja su tada bila rano, negdje u 3. mjesecu, da ju potaknem da se malo više angažira oko škole. Nadala sam se kad vidi dečke u Miocu i iskusi zezanciju da će ju to povući. I je. bailey je napisao/la: Mi smo se odlučili za XV (sad je 2. razr.) i kuc kuc nismo pogriješili.
Škola je samo u jutarnjoj smjeni, djeca su radišna i uglavnom skromna. jest da ima puno gradiva ali kako vidim njima to do sada nije bio veći problem s obzirom da su svi uglavnom nadarena djeca. latinski je lakši nego u V, ne ide se toliko puta na koncerte (i na to troši lova).. Osobno ne bih htjela da mi dijete ide u V ali to je stvar njihovog odabira tako da bih se morala složiti..
sretno!

Ina66 je napisao/la:nadice, to govoriš o NBK ili MIOCu?
Ina66 je napisao/la:šteta, baš me zanimalo kakav je princip rada. iako mi se čini da sam negdje bila naišla baš na danski udžbenik
skorpionka je napisao/la:Ina66 je napisao/la:Ja sam za to da se iz opcih i jezicnih gimnazija izbace kemija, biologija i fizika jer iz tih predmeta su najcesce lose ocjene.
E, i likovna i glazbena kultura su isto nepotrebne.
Pa ne bi po lošim ocjenama procjenjivala koji su predmeti za koju gimnaziju obvezni ili izborni.

. E da, što se tiče udaljenosti nama je do MIOCa duplo više nego do pete. Ne znam da li da ju opterećujem s time
Da je barem obratno. Iako bi vjerojatno nesto drugo bilo upitno 
Adorabla je napisao/la:ne znam jel to offtopic ali zašto misliš Ina. Ja nisam baš tako oduševljena. I mlađa mi sad uči po istoj toj knjizi i ok mi je za prvi razred jer im bliže i normalnije približi gramatiku ali onda u drugom razredu mi se čini da naprave jako veliki skok di od jednostavnih nekompliciranih stvari odjednom tresnu u prevođenje u jednom i drugom smjeru. Malo nekako imam osjećaj da je prvi razred zezancija pa drugi razred onda kao ozboiljno. Iako, da se razumijemo prof Crnobrnja u Lucijanki slovi kao jako stroga profesorica latinskog što baš u Miocu nije slučaj. Odnosno hoću reći da mi se ne čini da je to razlika do profesora nego baš mislim da je mana knjige

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.