Sada je: 31 kol 2026, 23:41.
Moderator/ica: medo14
Imge je napisao/la:prekrasne su vam torbe
a ja znam da cu napraviti istu gresku kao i sa starijim sinom. obici 100 ducana, napraviti nauku od cijele te price a da samo znate KAKO mog klinca (sad je drugi razred) uopce ne zanima u cemu on nosi knjige. sram me uopce priznati sto on trenutno nosi kao torbu. sram
. odnosno mi je nosimo
. njega uopce ne boli briga za torbu (a kako je klasicar - torba je koma teska. koma. evo jucer je nosio slovom i brojkom - 11 knjiga (4 knjige iz hrvatskog, 3 iz matematike, 2 iz prirode i 2 iz engleskog) i 4 biljeznice, plus oprema za tjelesni plus pernica. plus gablec. mAslim stvarno
. i tako svaki svaki svaki dan. uzas...
a ovo sve je cisto kao opaska i podsjecanje meni samojkoja vec sad ludim kaj bum kupila mladjem klincu - a znam kak ce to na kraju zavrsiti...
osim kaj je moj u boravku pa nosi samo za vikend knjige, hdB 
Presretan je a i ja jer sam skinula brigu s vrata. Još moramo kupiti pernicu i gotovi smo.

). Ali i tako mu treba još samo pernica, ovo drugo
. Da, u Frankopanskoj.

)
eli je napisao/la:moja gospođica si je odabrala pernicu sa sasvim drukčijim dezenom od torbe.
i torbica za papuče je još drukčijeg izgleda.
palunkica je napisao/la:Ronin, koliko košta ta hamina pernica (vidjela sam ju u Frankopanskoj)?

)
palunkica je napisao/la:Znate kaj mi je čudno, Hama Step by step torbe se svugdje u Europi prodaju samo u kompletu. A zašto su kod nas bez kompleta??
A koliko košta torba za šlape??? (Ja još uvijek pokušavam izračunati što mi se više isplati![]()
)
Dok se ja premislim, ovih u Frankopanskoj više neće biti

S tim da ne znam s čim je pernica punjena, ali valjda nije baš sa zadnjim šrotom.
, vreca za slape je bila prakticna jer jedino nju nosi doma, torba ostaje u skoli, ali ju je uspio izgubiti nakon mjesec dana i od tad nosi neki ruksak i to mi je jos prakticnije.

Ona koja mu se sviđala. Pernice nema, ali ću kupiti Scout, guglanjem sam doznala da hamine pernice imaju LYRA bojice
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.