drzimo fige i za Luciju

Sada je: 25 lip 2026, 03:17.
Moderator/ica: medo14

Jako se veseli, podijelio je s još jednom curicom prvom mjesto na upisu, no moram priznati da koliko se i ja s njime veselim, toliko me i strah kako ćemo sve to "shendlati". Drago mi je da je riječ o pripremnom razredu gdje još nema instrumenta, nego nakon kojega dijete ima prednost pri izboru instrumenta dogodine.
).Sad smo se jos i preselili u drugo mjesto,morala bi znaci ici na popravni i kasnije da je vozim u glazbenu,obzirom na povijest odabira instrumenta(flauta je njena 3 opcija) mislim da odustajemo na pola puta.Želim puno uspjeha svima i praticemo vas i dalje ipak jer je A.definitivno od nje dobio glazbeni virus i zeli ici u glazbenu-sad samo treba vidjeti sto se nudi-izbor je jako suzen. 

Ina66 je napisao/la:ja vas pratim i čitam iako ćemo mi u glazbenu krenuti nakon drugog razreda. možda, ali mooooožda krene najesen na pripremni solfeggio - za to ne treba audicija

Dobri andjeo je napisao/la:mi smo kupili sintesajzer , cisto za uvod za ovaj pocetnicki razred kada nemaju instrument/nagodinu cemo klavir), jer ima veliku volju. sad "prevodim " note, jer ih ne zna pa ih onda pretvaram u brojeve. kako uopce da nauce i zapamte note, da umjesto brojeva mozda napisem oznake c,d,e itd ili do, re, mi, ispod nota ? vrlo brzo nauci svirat , par puta po "notama " i zacas zna napamet , vec zna 4 pjesmice svirat.
. dapace, prvi put u zivotu cujem takvo sto 

- to ćemo još vidjeti Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 44 gostiju.