Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
06 lip 2016, 20:11
Barbi je napisao/la:Ako je bio na državnom prvenstvu preko školskog saveza onda ga poljubi brzo
Ponadala sam se ali izgleda da ipak nije

jer ta njihova školska liga je zaprvo klupska a ne u okviru školskog saveza pa džabe što je zlato ovo vrata, barem što se bodova tiče.

Meni je to neviđeno bedasto, HHO kategorizacija ti džaba, ako (vrlo hrvatskog

) sporta nema u HŠS, i ne samo to, u školi nema niti jednog tima za HŠS.
Prekrasna diskriminacija.
08 lip 2016, 17:08
Vidjeh na upisi.hr da su gornjogradska i tituš stavili bodovni prag....

71 i 75 bodova što do sada nije bilo ...ostale gimnazije za sada nisu, ali još nisu niti sve na izbornom meniju
08 lip 2016, 21:52
molim objašnjenje za bedake:
znači da se učenici s manjim brojem bodove ne mogu prijaviti ili nešto drugo?
ja osim osobnih podataka ne vidim tamo ništa..
08 lip 2016, 22:21
ideš na obrazovne programe, tamo odabereš gimnazijske programe, svi programi, grad zagreb, sve vrste škola, sve škole....i izbaciti će ti nekoliko privatnih i državnih gimnazija, kad klikneš na detalji na npr. gornjogradsku otvori ti se adresa, karta i uvjeti....
08 lip 2016, 22:39
Da, to znaci da se s manje od propisanih minimalnih bodova ne mozes niti prijavljivati.
09 lip 2016, 15:05
Ajme i kad vas čitam, a imamo još godinu dana do upisa i sve razrede 5.0 ...i bez obzira na sve ..bude mi zlo...i sto upitnika iznad glave.
Barbi ovo za natjecanja, znaš ono, prvo u tvojoj školi, pa među školama u ZG, pa državno ..e sve tako se boduje, bilo sport, bilo neki predmet.
Čak piše, ali to ne znam jesam li dobro shvatila, da se dobiva 1 bod za samo sudjelovanje na nekom državnom natjecanju (edit. isto samo preko škole, tj. inicirano od škole).
09 lip 2016, 16:33
Sanika s 5,0 ti stvarno ne treba biti muka, samo mora izabrati, sve prijavis online, nije sve skupa uopce problem jednom kad odluci sto ce i kad za to ima bodove
09 lip 2016, 16:57

mislim da se ne treba unaprijed uzbuđivati
samo je važno napraviti dobar izbor
09 lip 2016, 17:35
malamaja je napisao/la:ideš na obrazovne programe, tamo odabereš gimnazijske programe, svi programi, grad zagreb, sve vrste škola, sve škole....i izbaciti će ti nekoliko privatnih i državnih gimnazija, kad klikneš na detalji na npr. gornjogradsku otvori ti se adresa, karta i uvjeti....
A ostale koje su stavile?
ove godine ne upisujem nikog pa ne mogu vidjeti.
09 lip 2016, 19:06
Cathy mozes, ovo je na otvorenom dijelu, samo stisni na Obrazovni programi
09 lip 2016, 22:01
možeš vidjeti sve koje su za sada samo selektiraj zagreb, ostalo ostavi na sve.....polako se popunjava
09 lip 2016, 23:02
malamaja je napisao/la:možeš vidjeti sve koje su za sada samo selektiraj zagreb, ostalo ostavi na sve.....polako se popunjava

Hvala.
10 lip 2016, 16:17
Ina66 je napisao/la:malamaja, znaš li što o upisima u pripremnu/srednju glazbenu?
na stranicama naše škole nema ničega
šifru, lozinku i PIN imamo, čekamo samo da škola objavi početak prijava
10 lip 2016, 18:56
Ako se niste jos prijavili u sistem trebali bi, tako su nama rekli, iako se ne moze birati programe. Naime onda profesori vide kroz svoj sistem da ste bili logirani i da sve stima, a vi morate pregledati podatke i ocjene
I napomenuli su nam da kod izbora programa pripazite na jezike, da se kod izbornih zna nesto smrdati.
20 lip 2016, 14:50
ide mi na živce ovo čekanje 2 tjedna bez događanja
20 lip 2016, 14:57
Berta je napisao/la:ide mi na živce ovo čekanje 2 tjedna bez događanja

X
20 lip 2016, 15:58
Pa, trenutno traju predupisi. Dok je vama dosadno, njima je napeto

.
20 lip 2016, 16:59
Berta je napisao/la:ide mi na živce ovo čekanje 2 tjedna bez događanja

također!
malo tjeram da ponavlja engleski za test u xvi, ali kako nema događanja sve više lijenost preuzima dane..
20 lip 2016, 22:25
Mirci je napisao/la:Pa, trenutno traju predupisi. Dok je vama dosadno, njima je napeto

.
juniorka je poduzela predradnje. bila je na procesiji na kamenita vrata, odmah treći red iza onog koji je nosio naveću svijeću

a onda je pohodila i sv. antu prošli tjedan . da bi reč rekla. srela je profu iz engleskog. pita ju profa, jel mala ti došla se pomolit za srednju školu

ae, sv. ante pomozi nam
a danas je otišla prijaviti se za sutrašnji prijemni na špud
ja sam cool . očekujem vrhunac napetosti u petak, 24., oko 00:01
toliko o zatišju
21 lip 2016, 06:42
Sto je spud?
21 lip 2016, 06:50
Skola za primjenjenu umj. I dizajn
21 lip 2016, 07:52
Da, mmajo, i pritom ništa nije u sustavu, ne možete više mijenjati prioritete i ne možete pratiti kako stoji. Tek cete na samom kraju vidjeti poredak u sustavu, a to je već kraj. Uopće nije napeto i stresno

Ne vjerujem da će ti napeto biti u 00.00 jer su prošle godine sve objavljivali oko podne navedenog dana

.
21 lip 2016, 08:54
aaa d me zbunio
21 lip 2016, 10:30
Mirci je napisao/la:Da, mmajo, i pritom ništa nije u sustavu, ne možete više mijenjati prioritete i ne možete pratiti kako stoji. Tek cete na samom kraju vidjeti poredak u sustavu, a to je već kraj. Uopće nije napeto i stresno

Ne vjerujem da će ti napeto biti u 00.00 jer su prošle godine sve objavljivali oko podne navedenog dana

.
ja ništa ne razumijem...

...prvi put na upisima u srednjoj
21 lip 2016, 10:30
Mirci je napisao/la:Da, mmajo, i pritom ništa nije u sustavu, ne možete više mijenjati prioritete i ne možete pratiti kako stoji. Tek cete na samom kraju vidjeti poredak u sustavu, a to je već kraj. Uopće nije napeto i stresno

.
ja ništa ne razumijem...

...prvi put na upisima u srednjoj
21 lip 2016, 10:37
Marelice, ne zamaraj se, radi se o predupisima na koje ne idete, pa ne moraš razumjeti

Čekamo 27. po planu.
21 lip 2016, 20:35

.
ubila si mi napetost

za koju se pomno pripremam. ohladit ću se do podneva
kaže juniorka da je prijemni bio super. vidjet ćemo rezultate
marelice, mi smo na predupisima. ak "pomašimo" idemo s vama 27

to nam je dodatna šansa
23 lip 2016, 14:02
prošli u primjenjenoj
juniorka je pitala: zar si sumnjala ?:lol znaš, većina je crtala kao da su u dječjem vrtiću
i njezin komentar na kraju: sve zapravo ide po planu
moj komentar:
23 lip 2016, 14:13
Super

drago mi je da je uspjela a čisto sumnjam da su drugi crtali kao u vrtiću.
23 lip 2016, 14:16
pa sad....od 41 kandidata 13 ih je prošlo. pa ti vidi
meni se to čini dosta slabo....ili...