Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
23 svi 2011, 14:56
U pučkom otvorenom učilištu u Vukovarskoj ima zanimljiva radionica,koja se sastoji od brzog čitanja,kuhanja-djeca sama kuhaju i spremaju jelo-naravno uz nadzor i pomoć teta i break dance.To se odvija od 4.7.-8.7., u vremenu od 9 -15.30.Jako zanimljivo zvuči i ja mislim uključiti svoju curicu,pa ako je netko zainteresiran....
ima kakav link?
Evo, ja sam baš malo prije gledala:
http://www.pou.hr/index.php?option=com_ ... &Itemid=87
eh, ja upravo razgovarala na tel.jer na linku nema ni termina, ni cijene, nista. a pise na linku da je to preko zimskihz, odn. ljetnih praznika. termin je samo jedan i to zadnji tjedan u lipnju

nama, nazalost taj termin nikako ne odgovara, a drugih nema. program mi se jako dopada, vjerujem da bi moja djeca jako uzivala, a blizu mi posla

rekla sam gospodji koja je bila jako ljubazna da to nema smisla da oni prekoljeta ne rade (uciliste je zatvoreno preko ljeta) kad puno djece ostaje u zg, roditelji rade i vape za nekakvom mogucnoscu gdje bi ostavili djecu, a da im bude dobro i zanimljivo. obecala mi je javiti ako bi se otvorio jos neki termin, iako iskreno, ne vjerujem, to je stari sistem rada i tesko da ce oni zbog interesa roditelja nesto promijeniti, lijepo im je 2 mjeseca biti na g.o.
23 svi 2011, 14:57
Zadnji tjedan je 20.06. do 01.07.?? I koliko košta?
23 svi 2011, 15:05
Zadnji tjedan je 20.06. do 01.07.??
tebi tjedan dugo traje

zadnji tjedan je 27.06.-01.07.
nisam ni pitala koliko kosta jer nama taj termin nikako ne pase. ako hoces dam ti broj pa zovi tetu, mozda shvate da ima puno upita......
23 svi 2011, 15:12
Ma da, krivo sam napisala, baš taj tjedan od 17.-og me zanima. Broj je na onoj internet stranici, još uvijek se premišljam između ZgDay ili nečega drugoga. ZgDay me malo razočarao, pa trebali bi misliti na one koji drugi put dolaze a ne opet nuditi POTPUNO isti program
23 svi 2011, 15:15
čini mi se da su malo poskupili u odnosu na prošlu godinu? (taj kamp na Jarunu)
23 svi 2011, 15:16
Pal, a gdje to imaš nepotpuno isti program?? Gdje? To je takav kamp, sa takvim programom

.
23 svi 2011, 15:20
Je, ali u promo materijalima piše da nude 100 novih stvari, te film, te likovnu, te neznamšto, a opet će ih voziti u onoj jedrilici i učiti osnove baseballa i jahat će jedan krug i penjat se po onoj stijeni.
Znam ja kakav je to kamp, been there, sjećaš se
23 svi 2011, 15:26
Je, zaletili su se u promu

.
Al inače, spominješ da ne misle na ove od prošle godine, to hoću reći, a ko to misli?! I da ovo unaprijede, dobro je.
23 svi 2011, 15:38
Medo, da, to je taj. Bio je Lukas vec prije dvije godine, skroz OK.
23 svi 2011, 15:44

joj pal
Ma da, krivo sam napisala, baš taj tjedan od 17.-og me zanima
tebe bas nece ti datumi
23 svi 2011, 15:47
Bogme neće
OK, ajmo ponovo, zanima me tjedan od 17.06 (ponedjeljak) do 1.7. (petak)
23 svi 2011, 15:49
OK, ajmo ponovo, zanima me tjedan od 17.06 (ponedjeljak) do 1.7. (petak)
ova radionica je od
27.06.-01-07.
23 svi 2011, 15:51
Nešto mi se očito dešava s tastaturom
Ne znam kako mi je to uspjelo
A moram se naučiti čitati postove prije nego što ih pošaljem
23 svi 2011, 15:55

uf, namucila sam se. idem doma sad
23 svi 2011, 18:08
Kad sam ja zvala tetu za radionicu u pučkom učilištu rekla mi je da će imati i termin od 4.7. ako se skupi devetero djece minimum,a ja znam za troje djece koji će sigurno ići....sad samo da se i njima da oformiti tu grupu.Inače,ja sam čula da su djeca jako zadovoljna ,a i meni se čini zanimljivo ovo što sam pročitala.Ako nas se skupi 9,eto,jedan tjedan riješen.
24 svi 2011, 10:29
tja, moji su do 05.07. na karate kampu, sto znaci da bi od tog tjedna mogli samo tri dana. a jesi pitala za cijenu??
24 svi 2011, 10:32
600 kn
24 svi 2011, 10:56

uf, to dosta novaca. a jel jedu oni nesto tamo??
onda za taj tjedan sigurno nista od nas. bez veze mi platit tako puno za 3 dana
24 svi 2011, 11:01
da,jedu to što oni skuhaju uz pomoć kuhara,ofkors
24 svi 2011, 11:27
I mene zanima, idem zvati tetu za kontakt da vidim koji su termini raspoloživi. Ako ih uspijem iskombinirati s kampom na Jarunu - super!
24 svi 2011, 12:06
Zvala, ali nije mi nije spominjala ovaj termin od 4.7. , samo posljednji tjedan u lipnju, dakle 27.6.-1.7. Čekam još neke detalje mailom, mislim da ću ju prijaviti za taj tjedan. Jarun ćemo onda tjedan kasnije. Vidimo se!
24 svi 2011, 12:10
saptacica je napisao/la:bailey je napisao/la:mi smo odustali od promoday-a premda HVALA na pp i emailovima!
razlog je što se plaća, to mi nije palo napamet mislila sam da je informativno.
vi se lijepo provedite, koji idete!!

Bailey, pa vraćaju pare ako se pojaviš

, to im je kao garant.
nisam znala.

onda bismo mogli doći.
ipak mi je 200 kn too much platiti za jedan promo day.
i da pitam.. piše da se trebamo odlučiti za grupu. zar ne prođu sve sportove?
24 svi 2011, 12:53
Ponovno zvala tetu u učilište za MIŠ MAŠ radionicu u prvom tjednu sedmog mjeseca i ona kaže da će biti,samo je uvjet minimum 9 djece,a ja znam za petero već,e sad ....valjda radi više teta tamo pa nisu baš sihronizirani....
24 svi 2011, 12:55
Pretpostavljam da se to misli na jezičnu skupinu

dal će biti u hrvatskoj ili engleskoj grupi
24 svi 2011, 14:14
Adorabla je napisao/la:Bome Sapto, istina ziva, pise na CampCal njihova adresa

Nisam htjela vjerovati, ali sad moram

Adorabla, sa sigurnošću znam da sport4you nije preuzeo organizaciju Camp California nego samo administraciju oko prijava djece iz Hrvatske. CampCal i dalje vode isti ljudi, a suradnja s daycampzagreb se spominje kao moguća za iduću godinu. Iako su komentari koje čujem za prošlogodišnji kamp na Jarunu izuzetno pozitivni.
Mene zanima da li netko ima iskustva s ljetnim programom Drva znanja (The Learning Tree)? Čujem dobre stvari o njima općenito, sad vidim da imaju i ljetne tjedne programe za uzrast do 6 godina.
25 svi 2011, 11:46
Hvala Gallina
28 svi 2011, 11:52
izgleda jako zanimljivo.