Sada je: 25 lip 2026, 00:39.
Moderator/ica: medo14

: Uz gitaru ti treba stalak za note i podlozak za nogicu. Mi smo prvu godinu prezivjeli bez stimalice, malo muz na sluh, malo uciteljica prije sata
Jucer sam ipak posustala i kupila jednu, ipak je gitara stajala skoro 2 mjeseca, rastimala se, a nismo bili sigurni da smo je dobro pogodili nastimati.
: zivi bili pa vidjeli

barboza2 je napisao/la:gledala sam malo te najjeftinije l citam loše komentare, da se rastimavaju itd. e sad za pocetak mozda to i nije tako bitno... vidjet cemo.

mao je napisao/la:gdje se mogu kupiti metronomi po toj cijeni?

), već skoro dvije godine vrtim u glavi sliku mehaničkog metronoma (kakvi su bili u moje doba) i ne pada mi na pamet nešto drugačije)
vrtila sam i ja mehaničke po glavi dok nisam vidila ovo

).
Baš sam se pitala zašto na oglasnoj ploči o obavijesti za zbor nije navedena violina. No to nas tj. ako nas čeka slijedeće godine.

a raspored me tek čeka slijedeći tjedan 
barboza2 je napisao/la:ina, pa i nije neka velika razlika (ako je ova lijeva manja a desna veća?) pozvani smo u ponedjeljak na dogovor. znaci, trebam se nacrtati tamo prva da ugrabim bolje termine?
i kod nas tako ali to mi nis ne vrijedi kad nasa iz solf. ima kontra smjenu od nasih profesora instrumenata pa nikako to nemozemo spojiti, nismo ni lani mogli.kod nas u školi se pazi da se prvašićima iziđe u susret da ne čekaju previše između solfeggia i instrumenta.
tako i moje, jedva ih vec sada stopiram ( po zelji mogu i ranije na zbor ) pa nema sanse da one nece htjeti ici.ovo za zbor - u trećem razredu je jedan dodatni predmet obavezan, zbor ili orkestar. moja jedva čeka na zbor

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.